Nou stil de viatza (151)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Carmen, cu tine in echipa SIGUR mi-ar fi rusine sa nu ma tin de treaba. Asa ca ma bucur mult sa te am coechipiera. Si gusta e amitioasa asa ca nu pot sa fiu eu mai prejos. Ca target eu imi propun minus 1 kg/saptamana. Mi se pare rezonabil, daca e mai mult cu atat mai bine.

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

am trecut concursul nostru pe prima pagina.

Tzuni, ce culoare alegi pentru echipa ta?

Cornelia, sper si eu intr-o mobilizare buna, cu rezultate frumoase.

Zuzilici, ok, cu siguranta va fi cel putin un concurs.
Pustii mei sunt bine, l-am tuns cheliutza pe Teo. E tare caraghios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Mama ce activitate pe aici! Ieri nu am intrat ca nu a mers forumul. Azi am fost la sala, a doua sedinta. A fost cam greu, am avut un pic de febra. Dar a fost ok.

Deocamdata nu particip la concurs, dar am sa stau pe margine sa va sustin. Acum incerc sa ma mentin, iar daca mai slabesc putin nu-i bai.

Azi am mancat:
- cas dulce
- 2 mere
- 2 polonezi de pui cu ardei capia, 2 bucatele de macrou marinat si 2 feliute de branza de bivolita.

Va las acum ca este cam tarziu si maine este o zi de munca.
Pup toate fetele!
Noapte buna va doresc!

Mergi la inceput

Buna dimineatza!
Poftiti la .

Ce meniuri aveti azi? Cum v-a fost ziua de ieri?

Meniul:
-cafea
-Digesta
-o salata de rosii, castraveti, ardei, ceapa cu un cartof copt
-tocanitza de ardei
-mere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata fetelor!
Carmen, multumesc de cafea, chiar am nevoie de una mare!
Eric a facut laringita si tuseste rau de tot, fara febra deocamdata. Asa ca e acasa. Dar nu stiu ce voi face cand incep serviciul daca o tine asa cu racelile. Dupa amiaza mergem la medic, sper sa nu-i dea antibiotic.
Chiar vroiam sa te intreb Carmen, cand face cel mic 2 ani ce faci, te intorci la lucru? Poti sta acasa mai departe? Ca eu deja sunt super stresata . Nu avem nici un ajutor, bona nu ne permitem si serviciul e musai sa-l reincep. Cu indemnizatia si salariul de bugetar al sotului ne descurcam cam greu. Singura solutie ramane cresa.

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata si de la mine!

Tocmai mi-am baut ceaiul, ma pregatesc sa merg la scoala.

Am intrat sa va urez multa bafta si spor la slabit!

Va pup.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Cornelia, multa sanatate puiului mic.
Eu ii tratez homeopat de fiecare data cand racesc. Am un medic la care merg. Antibiotice i-am dat lui Iustin o singura data, pe la 6 luni, cand a facut o infectie urinara cu E.coli. Atat!
La anul, pe 1 septembrie voi incepe serviciul. Nu stiu ce voi face cu Teo, dar nici nu ma stresez gandindu-ma. Mai e pana atunci.

Delia, cursuri placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna dimineata la cafea!

"un nou inceput..."...parca am mai uitat din grijile renovatului...

voi incerca si o Superdieta pentru reglarea apetitului sau cel putin ceva pe aproape ( am mai incercat o data si am rezistat 3 zile).

md banana si cafea
mai am la mine un gogosar, doua rosii, un morcov, un mar si o portie de ciuperci fierte

proba de foc e cina, dar despre asta va voi povesti luni.

carina, doroty , astept strategia!

pupici, ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

EH! Doina asa zic si eu mereu... Cum de-a crescut Isabella asa de repede. Parca nici n-a fost mica vreodata. Am si uitat cand imi era frica sa pun mana pe ea de cat de mica mi se parea. Dar deh! viatza merge inainte si noi imbatranim.
Felicitari pentru inscrierea la facultate. Ce urmezi? Tu esti exact femeia secolului XXI care e puternica , independenta si are timp sa le faca pe toate.
Copii sunt la soacra sau are mama grija de ei?
Te si servici usor.
Cu-atatea studente aici mai ca-mi vien si mie sa ma inscriu la facultate.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Multumesc!
M-am inscris la Spiru Haret -Management Financiar Contabil-Invatamant la distanta
Copii sunt acasa, cu mama.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

nastad- verifica daca fac si specializarea sunt autorizate/ acreditate la id sa nu ai surprize stiu ca la filiala la noi cele de id nu au primit nici macar autorizatie si culmea nesimtirii au inmatriculat studenti in primul an...

Mergi la inceput