FIV 135
Raspunsuri - Pagina 6
flori76 spune:
Diana,felicitari si sarcina usoara,mamicooo!!!
Koricica noastra:se vede treaba ca ai "mana buna" la deschis capitole !Tine-o tot asa
Nusy,Zouzou
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
DORIS_71 spune:
In sfarsit am reusit sa citesc tot din urma. Doua saptamani nu am avut net si a fost foarte greu fara sa stiu noutati despre voi.
LILIANA, DIANA FELICITARI SI BB SANATOSI
Dupa cum vedem toamna a inceput foarte bine, sa speram ca o s-o ducem tot asa. Eu am inceput deja din a 2-a zi de CM cu 0,2 ml enantone dimineata iar din a 3-a zi dimineata enantone si seara gonal. Primele 2 zile am facut 600, urmatoarele 2 zile 450, maine merg la prima eco si de maine seara in functie de productie, marim sau micsoram doza de gonal. Am niste emotii, sper ca de data asta sa am o productie mai buna.
kla 78 am vazut ca suntem amandoua in aceasi zi de stimulare si avem acelasi tratament cu gonal. Tu ce doze faci?
KORA multumesc si eu de noul capitol esti o dulcica.
PUSSI ai 2 printese splendide. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ele.
toate FIV-oasele.
Mirela_1 spune:
Diana, felicitari din toata inima, sa ai un bebe sanatos. Ma bucur tare mult, ai fost prima din toamna asta si cu reusita. Intreb si eu ca si Nusy, ce tratament de sustinere ai facut?
Feli, da, am punctia vineri. Azi am fost la eco (z.11): cei 2 foliculi erau de 16mm si 14,5mm drept urmare am primit bonus inca 2 zile de stimulare. Endometrul era de 8,2mm si estradiolul 466 pg/ml parca. Sper sa iasa 2 ovocite bune.
Relya, ce-ai facut la eco? N-ai mai dat nici un semn.
Nusy, sa fie, incep sa am emotii acum ca s-a stabilit data.
Kitta, sa ai un start norocos.
Marrina, Lili
lorelai_lorelai spune:
Fetelor, spuneti/mi , va rog, de la dife ce simptome ati avut?!Ca eu am niste sani imensi si...pofta de mancare?!!!Azi sunt in Z 8 de inhibare si am ceva dureri de burtica, ca la ciclu.Presupun ca nu imi mai vine ciclul, nu?ca tot stau stresata.Luni merg la Big M. sa vade ce se intampla prin interiorul meu si presupun ca/mi va da stimularea.Va pupicesc pe toatele, fara de exceptie.
DIANA, LILIANA , FELICITARI IUBITELOR!!!!
Moniland spune:
lorelai, ba da, cm iti vine si e obligatoriu sa-ti vina. Iar pana incepi stimularea trebuie sa si treaca. Ca simptome de inhibare cele mai accentuate au fost bufeurile de caldura.
zouzounaki spune:
DIANA,FELICITARI DIN SUFLET!!!...SA ITI TRAIASCA BOBOCELUL DIN BURTICA,SA INFLOREASCA SI SA-TI INMIRESMEZE CU FERICIRE TOATA VIATA!!!
antosit,Moni,Mirela_1,marrina,dream1971 multumesc frumos pt raspunsuri
nusy,lili,flori
koricica inca nu ma trece inca pe listuta... n-am sunat la clinica..am sa sun dimineata si am sa-ti spun
***va doresc numai si numai reusite si s-o urmati pe Diana la odisee****...pupici
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/0RsGioT34T_1japgk7gNKTdbqWj-XG11?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
lilianaFi spune:
Doris Mirela1 Zouzounaki Kora lorelailorelai...si toate fetele multumesc si multa,multa bafta...hai ca toamna asta e norocoasa...
NUMAI BINE TUTUROR....
Adhnana spune:
Diana felicitari pentru bebe!! Sa ai o sarcina usoara, fara probleme si dusa la termen!
Adhnana 37+ Alexandru
KoraPop spune:
WOW ce vad eu aici?O noua !!!!!
DIANA D FELICITARI MA BUCUR NESPUS PENTRU TINE!!!!SRCINA USOARA SI BEBE(BEBELASI) SANATOS ( SANATOSI)!!!!Am deosebita onoare sa te trec pe lista gravidutelor!
Fetelor asa cum am spus la inceputul capitolului a inceput numaratoarea...burticilor!!!!S-o tinem tot asa!
Kora
CARPE DIEM!