FIV 135
Raspunsuri - Pagina 4
Teli spune:
Kora ,hormonalele mele ies abia miercuri seara.
Abia astept sa vad cum sunt.
Dariela cred ca MPO inseamna micropolichistic ,am avut si eu diagnosticul asta odata.
Va pup si va doresc o saptamana reusita
Moniland spune:
Dariela, iti inteleg nerabdarea de a te intalni cu puiutii dar mai bine asteapta cel mai bun moment. OD-MPC poate insemna ovar drept-micropolichistic. Iar cu estrofem sigur va creste endometru.
ana_p spune:
Si eu sunt tot pe aici prin umbra, destul de obosita, dar va citesc cu drag si am emotii pentru fiecare dintre voi.
LiliFi, felicitari, m-am bucurat tare-tare mult pentru tine!
Diana_d si eu vreau o veste buna de la tine!
Kora,
Va tin pumnii tuturor celor care sunteti in focuri si va doresc ceea ce imi doresc mult de tot si mie!
Dariela, s-ar putea sa gresesc, dar cred ca MPC poate insemna "micropolichistic". (Scuze, abia acum am vazut ca ti-au raspuns si fetele)
Ana
marrina spune:
Zouzule In principiu dupa ora 18 daca vine CM vei considera ziua 1 pe cea care urmeaza. In cazul tau e clar. Daca te grabesti pentru vreun tratament poti considera si ziua 1 cea in care CM a venit dupa 18. Nu e nici o problema. Asa mi-a explicat dr. Cocei. Bafta la drum!
Moniland Ma cam bate gandul sa o iau iar la drum cu cura de slabire.
Kora Momentan astept sa "ma reglez", macar un CM in jur de 28 de zile sa am ca sa ma pot programa la histeroscopie. Mai vreau sa fac un drum la endocrinolog si la Cocei si-apoi mai trag concluzie incotro ma indrept.
rami73 Cum sunt CM tale in general, la durata intre zilele 1 ma refer. Stau si ma tot ganesc cum am putea "vedea" daca foliculii sit goi sau nu, daca exista vreo posibilitate. Si daca sunt goi de ce ne iese progesteronul normal dupa ovulatie???????? Ca daca nu e corp galben cine il produce? Sau corp galben se obtine si daca nu e ovocit???? Ce zici?
felicia_ Am vazut si doua prin Barcelona. Asa ca sper sa fie de bun augur desi luna asta a cam trecut pe langa noi(ma refer la mine si la sotior). In ce faza esti? De preferat ar fi sa faci injectiile la aceeasi ora. Poate se straduieste mai tare sotul tau.
Mirela1 Sa dea Dumnezeu sa vii cu vesti super de la eco.
miruna79 Unde faci HSG? Eu am facut-o la Brasov de 2 ori dar in afara de un VSH nu mi-a cerut altceva. Bafta!
cristal1995Iei Utrogestanul la 8 ore cate doua, da? Sau iei altfel de progesteron?
Dariela Imi pare rau ca nu a foat cum sperai. Dar nu-ti fa griji. Va veni si luna cu noroc. Sunt sigura. Ai vazut ca si madalina28 a trebuit sa amane ET si in final a fost NOROCOASA! Cred ca si fetele ca MPC inseamamna multipolichistic.
cristal1995 spune:
Marrina: Utrogestan iau 2 dimineatza shi 2 seara shi din 4 in 4 zile fac progesteron injectabil (de 250 mg).
Dariela: esti sigura ca tzi-a spus cate 2 Estrofem la 12 ore?! Ca shi eu am facut doar ET luna asta, tot cu Estrofem din prima zi, dar cate 1 tableta la 12 ore (primele 8 zile), shi apoi cate 1 tableta la 8 ore. Citeshte mai bine pe retzeta. Daca eshti la dr. Dracea, este cum itzi spun eu....Bine, cred ca orice medic ar recomanda la fel, dar eu la ea sunt shi asha mi le-a dat. Mai intreaba.
Pupici
Aly
puiramy spune:
Flori76
Mirela1Multumesc sper si eu ca va fi bine si o sa incep cat mai repede.
Kora PopEu zic sa asteptam pana vin de la dr si dupa vom sti sigur daca e luna viitoare sau nu.
dream1971 spune:
Fetelor sunteti prea harnicute... Inca nu am reusit sa citesc tot ce s-a intamplat cat am lipsit. Cu serviciul pe cap cred ca o sa-mi ia ceva timp...
Ce am apucat pana acum:
Cristal nici eu nu am avut simptome. Stai cumintica si sper sa ne aduci in curand o alta veste buna ca si cea a Lilianei.
Dariela imi pare rau ca a trebuit sa amani. Nu-ti pierde insa speranta si ramai pozitiva. O sa fie bine! si eu fac doar ET luna viitoare iar schema de tratament este asemanatoare cu cea descrisa de Cristal. Se pare ca la tine endometrul este micut si poate de asta ai nevoie de doza dubla? Nu stiu...Imi dau si eu cu parerea...
Zouzou multumesc mult si bafta multa si tie. Referitor la CM eu intotdeauna am considerat prima zi cea in care am vazut rosu, indiferent de ora sau de "debit"... Iti doresc din tot sufletul ca aceasta incercare sa fie cu noroc.
Kora se apropie si la tine. sa fie o reusita mare dar lasa tigarile ca sa nu faci rau la ...
Stiu ca mai sunt fete in focuri. Le tin pumnii la toate si sa auzim numai vesti bune. ca v-am omis. Revin de indata ce mai reusesc sa mai citesc cate ceva...
Va pe toate si numai bine.
Dream
diana_d spune:
Buna fetelor dragi,
Raportul:
In ziua 10 de la ET, bHCG=108 mUI/ml
Nu-mi vine sa cred. Eram sigura c-am esuat.
Sambata am lucrat din greu si non stop toata ziua
de la 10 la 19:00; am spalat toate geamurile din casa, aspirat,...
am lucrat in gradina...
Inca nu-mi vine sa cred.
Astept sa vad daca se dubleaza la 2 zile.
Cel mai tare ma tem sa nu fie extrauterina dreapta
(dupa extrauterina stanga din martie).
Va pup si va multumesc mult, mult pt sustinerea si optimismul
care mi le-ati daruit
ana_p spune:
Dianaaaaaaaaa, ce veste buna!!!Felicitari si de acum stai cumintica si ai grija de voi!! Mi-ai facut o seara minunata!
Ana