FIV 135
Raspunsuri - Pagina 13
pisix spune:
Mirela_1- am inteles perfect, nici nu stiam ca eu am protocol lung :-)
Asta pt ca sunt batrana oare ? :-)
Am inteles si cu restul de medicamente ... ca iti mai da si pe parcurs. Nu ca as vrea dar ma gandeam sa nu fac ceva superficial...
Si cu endometrul acum mi-e clar. Stii cumva cat ar fi ideal? Endometrul asta pot sa-l masor si acum sau numai atunci ?
Ce draguuut, inseamna ca si tu esti fan dr. Dracea. Cand vei face FIV ? ai inceput tratamentul ? Tu faci protocol lung ? Am inceput de mult cu acid folic (de la biopsia fericita) si incerc sa fiu cat mai naturala in alimentatie...merci pt raspunsuri !
nusy - merci ... prima concluzie ar fi ca in fara de ceaiuri si maca mai bine pas :-) Eu am inceput sa citesc din urma dar imi lipseau cateva chestii elementare fara de care nu prea inteleg nimic, nu prea le pun cap la cap, mai ales ca vad ca sunt tratamente diferite
PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)
KoraPop spune:
Pisix iti doresc multa bafta!Pe langa ceea ce ti-a spus nusy as vrea sa spun si eu ceva;la FIV-ul trecut eu am luat primele 5 zile maca influentata de faptul ca unele fete au avut productie bune de foliculi in timp ce luau maca,totusi nu se stie sigur daca maca le-a ajutat,pe mine nu m-a ajutat deloc,ci dimpotriva la inceput am avut doar doi foliculi si dupa ce am renuntat la maca ( adica dupa primele 5 zile de stimulare nu am mai luat maca) am inceput sa am rezultate bune,adica inca 4 foliculi pe langa cei doi asa ca eu zic ca maca nu face bine tuturor si au mai fost fete care au patit ca si mine.Dr, mea mi-a spus clar sa nu iau maca si nu am ascultat-o....asta e patania mea tu faci cum crezi,asculti dr. si vei lua numai ce spune el sau mai iei si altceva pe langa;elevit poti lua linistita de pe acum ,asta chiar nu are cu ce sa te incurce,numai bine poate sa iti faca deoarece sunt numai vitamine.Bafta!
Kora
CARPE DIEM!
dream1971 spune:
Waw acum am intrat si iar am vazut o veste buna!!! Se pare ca se aplica bine de tot pana acum zicala "toamna se numara bobocii". Sper din tot sufletul sa fie la fel pentru toate fetele.
Diana felicitari!!!!!! Sa ai o sarcina usoara si bebe(i) sanatos(i)
Kora sa mai deschizi capitole ca ai mana buna
Dream
KoraPop spune:
dream imi doresc din tot sufletul sa trec toate fetele pe lista de gravidute!Doamne ajuta!
Fetelor am trecut pe prima pagina si informatiile pe care ni le-a dat Pisix despre Clinica Gynera ( am tras cu ochiul la "Azoospermie" si am luat preturile).Multumim Pisix si mult succes inca odata!Te-am trecut pe listuta aspirantelor!
Kora
CARPE DIEM!
pisix spune:
KoraPop - merci, iata ca a venit si vremea mea (eu chiar asa numesc perioada asta: Toamna Mea - abia o asteptam)
Asaaaa, deci iar am ajuns in stadiul in care ma intorc la concluzia ca mai bine nu iau nimic din ce mai taie capul pe mine singurica; am mai facut o data asta cand i-am dat lui barbata-miu sa ia vitamine E intr-o veselie si dupa vreo luna am aflat ca e posibil sa dea efect opus ...Cat despre vitamine ...hmm... mi-e cam frica ...stii ca eu cam am obsesii legate de silueta :-)
Si daca ai asa mana buna la deschis capitole sa deschizi si cand incep io :-)
Sar'naaaaa, sunt pe listaaaaa ! (sincer abia asteptam). Cand inca nu facusem biopsia pana si statutul de aspiranta mi se parea un vis ...
PisiX,
KoraPop spune:
Pisix daca va fi bebe silueta ti se va modifica cel putin 9 luni da' eu zic ca merita un pic de sacrificiu.
Kora
CARPE DIEM!
Relya spune:
Pisix cand ai vb. cu Dr. Dracea ? Eu stiam ( sau mai bine zis speram ) ca se fac fertilizari la Gynera incepaqnd de sambata 29 sept. Daca tu imi zici ca de saptamana viitoare ...ma ia cu ameteala.
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
pisix spune:
Heeeei, pe motive din-astea nu ma suuupar
Dar ca idee m-am chinuit sa mai slabesc si ca sa se prinda mai usor (asa mi s-a sugerat) plus ca tot timpul iau in calcul ca o sa ma ingras in sarcina si nu vreau sa o fac si inainte :-)
PisiX,
pisix spune:
Relya azi am fost la ea; nu te baza insa pe info, mi-e sa nu fi inteles eu gresit; stiu sigur ca a zis ca saptamana viitoare are full, dar poate incepe de pe 29
De ce ? Tu esti programata zilele astea ?
PisiX,