FIV 135

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Diana: felicitari shi sarcina ushoara!
Felicia: bravo....super.
Andrada: ai revenit cu fortze proaspete, vad. De Oana mai shtii ceva?
Feletor, eu m-am hotarat sa fac testul mai repede, adica sambata (Z11) in loc de martzi (Z14), asha ca voi merge la Bios shi, daca este pozitiv, il voi face shi martzi la Giuly. Daca este negativ (cum cred eu), ashtept luna noiembrie sa re-re-reincep inhibarea. Ca Andrada are dreptate: 3 este numarul norocos in general. Eu sunt 99% sigura ca nu este nici de data asta, mai ales din cauza endometrului meu dezastruos din ziua ET-ului (8 mm).
Intrebarea mea este: data viitoare, in timpul stimularii, pot lua Estrofem sau Cycloprogynova?!?!?!? Ca sa-mi creasca shi endometrul odata cu foliculii....
Pupici

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Diana, cum sa fie, bine, mai multe griji dar sint optimista si cred ca va fii bine pina la final.Vezi ca am pus mai jos poze si sint si ei acolo, poti sa-i vezi. Eu am avut in ziua 11 de la ET bhcg val 299,asa ca s-ar putea sa aiba drepate Pussi si sa fie si la tine mai multi.
Meda 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Meda m-am uitat si eu la pozele tale,tare frumoase sunt,iar poza cu cei 3 bebelasi ai tai e superba!O sa aveti doua fetite si un baietel sau am gresit cand ti-am pus caruciorele pe listuta?Cum ii vor chema?Sarcina cat mai usoara in continuare!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Diana, in capitolele trecute ne amuzam cu faptul FIV 2 = , FIV 3= .
Si daca ma gandesc bine tu esti la FIV 2. Stiu cat de mult iti doresti gemeni si de aceea ma amuz . Dar eu voi incerca a 4-a oara.

Mergi la inceput

Multumesc din suflet Kora, pina acum se pare ca sint 2 baieti si o fetita, dar aflu mai multe joi cind merg din nou la control. La nume inca nu ne-am prea decis, mai e timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Meda am sa rectific imediat;am si eu o intrebare,de ce nu iti pui semnatura de 17+ carucioarele mai ales ca asa o semnatura cu trei mai rar e de vazut!?Multa bafta la eco! si eu burtik poate se ia
cristal eu zic sa stai linistita fara ganduri negativiste pana la bhcg,uite ca diana d a avut o surpriza minunata desi gandea ca si tine;dar sa fii cuminte sa nu speli geamuri ca si ea,chiar daca ea a fost supernorocoasa!Cycloprogynova mie mi-a zis dr. ca voi lua incepand cu ziua punctiei cate 3 pastile albe/zi,asta si dupa ET ( nu stiu pana cand...),dar nu in timpul stimularii.Ti-am zis asta pt curiozitatea ta,dar nu va mai fi cazul,ai sa vezi Iti tin pumnii la test!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Kora, o sa pun carucioarele , dar voiam sa fiu putin mai sigura, sa nu se schimbe culorile intre timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

marrina nu stiam de chestia asta cu inhibarea si cu foliculii de 14 mm... spune-mi si mie, te rog, care e explicatia. Daca incepi inhibarea si foliculii au mai mult de 14 mm, exista posibilitatea sa se sparga? Ca la mine data trecuta s-au spart 2, cei mai mari... Data trecuta am inceput inhibarea in ziua 6. Acum mi-a spus dr ca e foarte posibil sa incep in ziua 5 de-aia ma si duc la eco vineri, ziua 5. Merci, oricum, de info!

feli deocamdata am Puregon cat cred eu ca imi trebuie. Data trecuta am facut stimulare 10 zile. probabil ca si acum la fel. Daca cumva o sa mai am nevoie si nu le dai pana atunci, iti spun. Tu cum mai esti?

rami, liliana, antosit

Cristal nu mai fii asa de sigura ca nu e nimic. Doar stii ca lipsa simptomelor de multe ori a insemnat sarcina! Dupa parerea mea e foarte bine ca faci bHCG-ul mai repede. eu l-am facut in ziua 10 si de data asta o sa il fac la fel. Macar in ziua 14 o sa stiu sigur care este evolutia sau daca macar a incercat sa se prinda. In afara de asta, scurtezi perioada de stres. Iti tin pumnii!!! Poate imi dai si mie un sms cand ai raspunsul. De Oana nu mai stiu nimic...

Diana si eu cred ca la valoarea asta sunt

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Diana, felicitaaaari!!! ce frumos,uite asa imi place, sa primesc dovezi ca se poate.
Eu de maine dimineata incep cu diphereline timp de 14 zile dupa care merg la eco si imi spune exact ce urmeaza. Sunt emotionata si increzatoare. Bubuka, si tu incepi zilele acestea, nu?
succes tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

diana_d felicitari ,sarcina usoara si
sanatosi!

Mergi la inceput