Si noi suntem ploiesteni!

Si noi suntem ploiesteni! | Autor: paula76

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

Sunt ceva mai noua pe forum(desi siteuldesprecopii.com) il folosesc de prin 2004(dar nu aveam cont creat).
Am o dulceata de baiat, SERGIU ANDREI, care are 3 ani si 8 luni, un poznas cu mari aptitudini de sportiv(merge pe bicicleta cu 2 roti inca de prin primavara, joaca fotbal f. bine- el la un an jumate folosea minge artex, ca altceva nu-i placea).mi s-a intamplat sa se opreasca oameni prin parc sa-l admire pe pici cat de bine suteaza.Chiar la Bucov, asta primavara un baiat la vreo 16 ani, le spunea celor din gasca"ia uitati-va mai , asta mic joaca fotbal mai bine decat mine".Asa e, si nu ma laud, cred ca o sa-i dezvolt latura sportiva ptr. ca are talent.Desre noi ce sa mai spunem decat ca stam prin Mihai Bravu, ca mergem la camin de cand a implinit 3 ani(e nascut pe 14 ianuarie 2004) si ca deja acolo la camin am facut"prima victima in amor" si anume o fetita care i-a spus mamei ei ca "sunt indragostita de Sergiu".Va pup si va rog sa-mi spuneti si mie cum pot pune poze pe forum cu baiatul meu, am incercat dar nu am reusit!
Paula si Sergiu Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata, vezi ca e un subiect de-al ploiestencelor, aici

Bun venit pe forum!

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput