MAMICI DE ITALIA(7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

aici nu plooooooooooooooooooo si ma pregatesc sa ma duc la restaurantul chinezesc pupici feteleeeeeeee

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Raluk nu este roman si catolic din nastere.

MIRELA 29+

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Mamii o seara placuta

MIRELA 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Va urez o seara placuta...ma ierta-ti ca nu prea scriu dar saptamana asta pentru mine e foarte nasoala,nu prea am chef de nimic...dar va citesc.Sper ca de saptamana viitoare sa revina totul la normal.
Va pup pe toate

+23 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

mamii - distractie placuta si sa te gandesti la mine cand te vei infrupta din bunatatile alea chinezesti

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Ginger,sper ca totul e ok acum si ca tu gandesti pozitiv

Raluca

in asteptarea lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Mamii-mie imi plac mult fettucine con frutti di mare si spaghetini di riso cu legume
pofta buna si o seara placuta
mi-ai facut pofta sti? am mincat si cind eram gravida de la chinezesc de vreo 2-3 ori si n-am avut nimic,eu comandam si sotul ma servea in virful patului
voi faceati deastea?
Ginger ai sa vezi ca va fi bine

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Raluk31

Noi am avut noroc.Preotul meu este foarte deschis si pentru unitatea bisericilor,prin urmare ne-a casatorit in rit ortodox fara ca sotul meu sa fie nevoit sa renunte la religia lui.Singura diferenta,vom sarbatori Pastele de doua ori Iar copiii vor fi si ei botezati in tara,pentru ca amandurora ni se pare normal sa existe o continuitate,mai ales ca avem o relatie speciala cu preotul.Si ce e si mai frumos,ne-a permis sa aducem nasi catolici - si anume pe cumnata mea,pentru ca isi dorea foarte mult acest lucru si stiu ca e important si pentru sotul meu.

Raluca

in asteptarea lui bb

sa inteleg ca sotul tau e catolic...? si tu ortodoxa si va botezati copii in rit ortodox...?

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MIKUTA4

Raluka si copilul ce rit il veti boteza?ptr ca si noi ca si voi nasii sint ortodoxi si noi catolici si copilul va fi botezat catolic de catre nanii lui care sint si nasi nostri de cuninie.

MIRELA 29+

mirela si preotul va lasa..?

ca la noi nu a acceptat nici macar sa ne cunune fam de ortodocsi...a vrut sa-i demonstram si ca e o fam (fericita..religioasa)la locul lor... cu copii si in fine... noi am fost mai....dar am auzit alta fam care au avut nasi de cununie ortodocsi dar de botez nu am auzit...

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

se pare ca nu mai e nimeni pe aici... noapte buna fetelor...somnic usor...

mamii distractie placuta!

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput