MAMICI DE ITALIA(7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by Ginger00

Dana-eu cred ca ai nimerit pe un preot mai obtuz pentru ca noi am fost la botez romano catolic al unui copil de ucrainiana si roman ,ambii ortodocsi dar nu a fost problema.

+23 sufletelele mele

Atat mai avem

doar unul?

am nimerit peste 2 ....

asta este ... sa fie ei sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

eu i.am facut aici certificatul italian si unul tradus in toate limbile!ATATA TOT :D sunt cam buimaca cu chestiile astea ca daca nu m.am ocupat eu nu prea inteleg cum stau treburile!Daca ma ocupam eu cu siguranta eram mai cu picioarele pe pamant!

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

ufaaaaaaa ... sunt nervoasa ... sau mai bine zis revoltata ... le-am cerut marire de salariu ... bineinteles ca nu sunt multumita de ceea ce mi-au oferit.... asa ca trebuie sa ma apuc sa caut de munca ... parca vad ca daca ii anunt ca plec de la ei, imi vin cu o contra-oferta ........ pacat ca imi placea ceea ce faceam .....

Mergi la inceput

cu ce te ocupi dana??

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamii

eu i.am facut aici certificatul italian si unul tradus in toate limbile!ATATA TOT :D sunt cam buimaca cu chestiile astea ca daca nu m.am ocupat eu nu prea inteleg cum stau treburile!Daca ma ocupam eu cu siguranta eram mai cu picioarele pe pamant!

deci nu ai inca certificatul de nastere romanesc ....

trebuie sa faci transcrierea certificatului de nastere italian in Romania

uite informatii

http://roma.mae.ro/index.php?lang=ro&id=6240

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamii

cu ce te ocupi dana??

contabilitate/administratie

Mergi la inceput

si nu ii pot face transcrierea in romania??Pe mine ma intereseaza doar sa plec de aici si toate actele care se pot face sa le fac in ro!Vezi ca ti.am trimis un pm :D
sunt batuta in cap jur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Ginger00nu este vorba ca preoti sin obtuzi,dar au dreptate in ceea ce priveste religia ,ptr ca din doi parinti ortodoxsi cum poti sa il indrumi in religia catolica si mai ales cum il poti ajuata atunci cind face prima sfinta impartasanie(ca trebuie sa invete catehismul)o sa zici ca il invata la scoala dar si tu acasa trebuie sa ii explici unele lucruri,sau cind ii da mirul ca nu este ca la ortodoxi ca mirul il da odata cu botezul.Nu va suparati pe mine sau sa ma vedeti rasista in ceea ce priveste religia ca nu sint deloc din contra un DUMNEZEU este peste tot fie el catolic sau ortodox sau musulman important sa credem in EL.

MIRELA 29+

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MIKUTA4

Ginger00nu este vorba ca preoti sin obtuzi,dar au dreptate in ceea ce priveste religia ,ptr ca din doi parinti ortodoxsi cum poti sa il indrumi in religia catolica si mai ales cum il poti ajuata atunci cind face prima sfinta impartasanie(ca trebuie sa invete catehismul)o sa zici ca il invata la scoala dar si tu acasa trebuie sa ii explici unele lucruri,sau cind ii da mirul ca nu este ca la ortodoxi ca mirul il da odata cu botezul.Nu va suparati pe mine sau sa ma vedeti rasista in ceea ce priveste religia ca nu sint deloc din contra un DUMNEZEU este peste tot fie el catolic sau ortodox sau musulman important sa credem in EL.

MIRELA 29+

SARA-MARIA ingerasul nostru

nu vreau sa fac politica inutila ... spun doar atat .... si inchei aici subiectul ...

atunci care este rolul bisericii, daca parintii au obligatia sa-i invete religie?

Mergi la inceput

cred ca biserica din ziua de azi se ocupa de constructii nu vedeti ce case ishi fac preotii

Mergi la inceput