Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(82)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

apropo de verigheta.
acu vreo 2 zile..eram cu sotu la masa..printre altele, nu stiu cum veni vorba..el catre mine...mai, mi-ai luat tu verigheta? eu..ma uit la el..ma uit la verigheta..ce-are dle, omu'..ca verigheta sta bine...
si le dam amandoi jos..el mai cu greu..va dati seama ca avea dreptate..cum necum..ne incurcaseram verighetele...el si-o scoate cd face baie..eu cd ma dau cu creme...pe el il strangea saracu..da eu n-aveam probleme.
adevarul e ca el si are degete subtiri, are doar cu 2 marimi verigheta mai larga..eu am avut masura 13, el 15.
asa ca in curand cred ca o sa renunt si eu la ea..
si-asa intr-o zi intr-un magazin m-a luat o tanti cu " ce doreste domnisoara?"..hihihi..cred ca n-a vazut bine burta..desi nu stiu cum o fi reusit..
eu raportez inca 1 kg in 5 zile..sper sa ramana asa pana marti cd e ziua de schimbat semnatura si de cantareala..
vezi, anca..spaghetele alea..crezi ca am uitat????
mai, dar mai am 6 saptamani..cat mai pot lua..6-7 kg..las, ca nu-i rau.:):)

33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

...buna!

citim din urma si ne intoarcem...

Dana 27+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetele gata plimbarea la noi!!!!
nu am mai ajuns sa pap praji...... dar maine sigur ma duc!!!!
stefania, imi place la nebunie semnatura ta: Stefania x 2

pe mine ma cam speria mama mea, de fiecare data imi spune ca eu voi naste in intervalul 15-20 octombrie.... ca ea e sigura ca atunci tre sa nasc!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

34+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 6 sapt!!!!

Mergi la inceput

victo si eu mai patesc sa ma ia lumea cu "domnisoara", eu cu burta mare pana la urechi......
eu nu am de gand sa imi scot verigheta...sa stea acolo pana ma desumflu...

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

bubulina noastra

AMR maxim 6 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

eu am decis..sa nu mai ies din casa... dupa ca ce la inceput ma facea ca sunt cat o v... de grasa, acum incearca toti sa ma sperie ca e burta prea jos si ca bb s-a lasat si nu-mi mai lipseste mult...

feresca Domnu' s ma deoache...desi nu cred in dinastea...da' parca prea pocesc astia...si cand le spun in decembrie..eu tb sa nasc...imi zice cu o fata de aia tematoare si displacute...ca ele nu cred ca mai rezist atata...," fata mea" ma incurajeaza ele..." e burta prea jos...prea lasata....

eu le bat...vreau bb la termen si sanatos...si am sa-l rog eu pe DoamneDoamne sa ma ajute si sa ma scape de gurile rele...

iar v-am plictisit si o sa ziceti ca sunt pesimista ...dar se pare ca intalnesc pe strada numai lumea ...care n-ar trebui...din pacate.... in loc sa vina lumea sa ma incurajeze..nu sa-mi zica ca arat bine ca oricum stiu si eu cum arat ca o viitoare mama..doar nu a fotomodel... da asa ca sa-mi ridice moralul nu sa bage in depresii... am ajuns la ideea ca sunt total...nu mai zic ce...

noapte buna burtici si bebicisomnic usor...si un inceput de saptamana cat mai placut!

Stefania x 2
min.8sapt.

Mergi la inceput

bb yasmi sar'mana!

Stefania x 2
min.8sapt.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_yasmi
...pe mine ma cam speria mama mea, de fiecare data imi spune ca eu voi naste in intervalul 15-20 octombrie.... ca ea e sigura ca atunci tre sa nasc!!!

bubulina noastra

AMR maxim 6 sapt!!!!

de ce iti zice asa?

Stefania x 2
min.8sapt.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

quote:
Originally posted by bb_yasmi
...pe mine ma cam speria mama mea, de fiecare data imi spune ca eu voi naste in intervalul 15-20 octombrie.... ca ea e sigura ca atunci tre sa nasc!!!

bubulina noastra

AMR maxim 6 sapt!!!!

de ce iti zice asa?

Stefania x 2
min.8sapt.

bubulina noastra

AMR maxim 6 sapt!!!!

pai a calculat ea babeste, dupa ultima menstruatie. sincer as vrea sa nasc in intervalul ala, ar insemna 37-38 de sapt!!! ea ink de la inceput mi-a zis ca o sa nasc pe la mijl lui oct spre sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Vad ca ati fost plimbarete in weekendul asta...si noi am fost.
Am vizitat-o pe prietena noastra la spital,am vazut bubulina era asa de mica...m-a speriat. Nu cred ca voi putea sa il tin in brate pe bubu din prima ..imi e frica tare.

Darleena- sa stii ca am ramas uimita de rezerva in care se afla tipa la Caritas.Super curatenie si ff multa liniste. Nu stiu cum e in saloane...dar rezervele sunt super,daca vrei iti aduce bebelul langa tine si am inteles ca asistentele sunt lapte si miere daca esti atenta cu ele la inceput.
Tipa s-a refacut relativ repede dupa operatie(a operat-o vineri),azi a stat vreo 2 ore pe scaun... a si alaptat.

Am schimbat si noi semnatura ...am facut 28 de sapt!

Dana 28+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

daca instinctul tau spune ca e bine asa...atunci e bine asa...
as vrea si eu sa ajung pana atunci...macar...sa fie bb sanatoasa...
caci...
acum la a 7..toti ma sperie ca am burta lasata rau... si ca cum de am trecut peste termen..nu vrea sa mai iasa copilu'...

saracele proaste..ca asa ce ma enerveaza....doar au fost si ele gravide au uitat ca asa te faci.... sau poate nu s-au facut cat mine da' burta mare oricum se face...nu poti fi gravida fara burta...logic nu..?

Stefania x 2
min.8sapt.

Mergi la inceput