Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(82)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

stefania nu mai pune la suflet toate rautatile!!
eu nu ma mai stresez cu nasterea!!! ma bucur ca am trecut de sapt 32, ca bebe are peste 2 kg!! daca e sa se intample sa fie!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

34+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 6 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Felicitari, Dany. Mai ai 12 saptamani si vei face cunostinta cu bebe .
Si eu voi face cezariana, insa e diferit de la femeie la femeie. Fiecare organism reactioneaza altfel. In jurul meu toata prietenele au nascut cu cezariana si nu au avut nici cea mai mica problema. Sper sa fie bine si la mine. Oricum, de abia astept sa nasc. Vreau sa-l cunosc pe bebe, sa-l pupacesc, sa-l mangai. Miercuri fac 30 de saptamani si imi pun si eu AMR-ul. Il voi pune calculand ca nasc la 38 de saptamani.

Roxxy 29+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ei... ma descarc si eu aici... ..dar la urma urmei ce lu f..e grija de mine... eu stau bine.. si bb ma face sa cred ca si ea se simte in apele ei..asa ca atat cat eu nu prezint fizic nici o durere ..nici o ...pe ele ce le doare de mine ..de corpul si de bb-ul meu... ca poate am doi.. sunt sigura...? si multe intrebari de astea fara rost... ma doare capu'... cand vad vre-un cunoscut pe strada incerc sa-l ocolesc.. caci iar incep inrebarile si sincer nu mai pot...

Stefania x 2
min.8sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor, ati incercat sana de la tnuva? mie tare mi-a placut.am baut in seara asta o cutie intreaga..adevarul e ca tare ar fi mers cu niste covrigi..dar n-am avut de unde lua ..asa ca am apelat la bakerolls.:)

33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT

Mergi la inceput

eu nu vreau cezariana....nu nu Doamne ajuta sa nastem normar ..daca va fi posibil.... doar daca ii face bb rau ...altfel..nici nu se discuta.... tati tb sa ne faca companie..sa stea la capu' meu sa ma sustina ..si chiar daca spitalul in care voi fi nu va acccepta sa vina inauntru.. va bine la fel...dar fara cezariana....

mi-am dat si eu cu parerea...adica parerea mea

sincer cred ca imi va fi mai greu sa imi revin cu cezariana decat nastere normala...

Stefania x 2
min.8sapt.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

ei... ma descarc si eu aici... ..dar la urma urmei ce lu f..e grija de mine... eu stau bine.. si bb ma face sa cred ca si ea se simte in apele ei..asa ca atat cat eu nu prezint fizic nici o durere ..nici o ...pe ele ce le doare de mine ..de corpul si de bb-ul meu... ca poate am doi.. sunt sigura...? si multe intrebari de astea fara rost... ma doare capu'... cand vad vre-un cunoscut pe strada incerc sa-l ocolesc.. caci iar incep inrebarile si sincer nu mai pot...

Stefania x 2
min.8sapt.

asa te vreau stefania!! sa te doara-n de parerile lor!! nici macar acolo!!!

pe mine ma streseaza lumea deja cu intrebari de genu' : mai ai?? mai poti?? cum mai ai inca o luna cu burta asa de mare???? dar mie mi se rupe de parerea lor!! pt mine doar parerea sotzului, a mamei si a doctorului conteaza!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

bubulina noastra

AMR maxim 6 sapt!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Victo

fetelor, ati incercat sana de la tnuva? mie tare mi-a placut.am baut in seara asta o cutie intreaga..adevarul e ca tare ar fi mers cu niste covrigi..dar n-am avut de unde lua ..asa ca am apelat la bakerolls.:)

33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT

victo ai pus-o... acum sa-mi faci rost de covrigi.... eu aici de unde iau....?

Stefania x 2
min.8sapt.

Mergi la inceput

ai scapat ca s-a oferit al meu 1/buc sotz sa-mi faca el... da' daca nu ies buni...e vina ta sa stii...

Stefania x 2
min.8sapt.

Mergi la inceput

acum chiar merg in patuz pana cand nu imi mai faceti pofta cu altceva....

noapte buna si somnic usor....

Stefania x 2
min.8sapt.

Mergi la inceput

stefania, asa devreme la nani????
noapte buna si vise placute!!!!

bubulina noastra

AMR maxim 6 sapt!!!!

Mergi la inceput