daca nu danone ce altceva???

daca nu danone ce altceva??? | Autor: Marianar

Link direct la acest mesaj

Stiu ca s-a mai discutat despre danone cum ca nu ar fi foarte bun dar totusi majoritatea bb am vazut ca il papa. Vladut papa de la 7 luni danone si nu a avut niciodata probleme dar pentru a le evita as vrea sa il schimb. Am auzit ca iaurtul PRIM sau Iaurt Natur (la galeata) e mult mai bun decat danone. Ce stiti despre ele? Folositi? Cum vi se par? Poate sunt altele care vi se par mai bune!
Pupici!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Eu le-am dat DANONE de la 4 luni. Si le-am dat pana la un an si o luna , cand au facut enterocolita. Sunt convinsa ca de la DANONE li s-a tras, pentru ca in aceeasi perioada, fetita prietenei mele a facut enterocolita de la smantana DANONE...
De atunci, le-am schimbat iaurtelul si mananca doar PRIM(f.f.f.f bun) sau cel facut in casa(am un aparat de facut iaurt). Eu le-am mai dat si iaurt OKE', dar nu foarte des(2-3 ori) pentru ca mi-a fost frica sa nu pateasca ceva...
Da-i bebelusului tau PRIM, in care poti pune biscuite ras sau banana sau si una si alta...

Angi si gemenii
"Cu cat zbori mai sus, cu atat vezi mai departe" Richard Bach-<Pescarusul Jonathan Livingston>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Vlad al meu are 3 ani si jumatate si pana la aproximativ 2 ani i-am dat Danone natural , nu cu fructe, si n-a avut nimic. Pe urma am incercat PRIM si vad ca il prefera pe acesta in locul lui Danone. Asa ca am renuntat la Danone. Si eu iti recomand sa-i dai lui Vladutz PRIM. Pofta buna !

Laura - mama lui Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns talexia spune:

Lacta, Covalact, Napolact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Noua ne-a zis pediatra sa nu-i dam danone pentru ca e tratat chimic.Ea zice sa-i dam cu orice lactate din Ardeal ca sunt cele mai supercalifragilistice. Noi ii dam acum Napolact.
Te pupam, Nadina momentan fara Carina ei

Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

uite-te la ingrediente, sa aiba cat mai putine si cat mai naturale. Mie imi place MILI. e putin mai lichid, dar e normal, pentru ca nu are lapte praf care sa il ingroase...
Nici Napolactul nu-mi suna bine daca citesc ingredientii, desi inainte de al avea pe bb eram fan!

sanatate!

bubi

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput

Lacta este facut exclusiv din lapte de vaca proaspat, fara lapte praf si alte adaosuri si are gustul iaurtului bun de acum 30 de ani. Din pacate insa, il gasesc numai in Billa.

Mergi la inceput

Pentru cei care doresc mai multe cunostinte despre iaurturi, in general, interesant de citit. E cam greoi textul, dar merita.
http://www.revistapresei.ro/RO/articol.cfm?Sectiune=Esential&ID=49422

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Baiatului meu ii placea Monor, iar parintilor lui Covalact

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Iaurturile Mili,Lacta-Giurgiu,Covalact si Napolact;toate mi-au fost indicate de doctor.Noi nu mai luam nimic de la Danone,foarte,foarte rar iaurtelele Petit Danone,pe care si le alege Bianca din rafturi.Este bine sa evitati lactatele Danone,chiar daca nu ati avut inca probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Dragelor, spuneti-mi si mie, ce este cu iaurturile Danone ca eu numai din astea ii dau Clarei?

Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput