daca nu danone ce altceva???
Raspunsuri - Pagina 2
adita spune:
Pediatra mi-a recomandat sa nu-i dau Danone la copil, ca astia fac iaurtul din lapte nepasteurizat si multi copii au facut enterocolita. Eu am vrut sa nu-i mai dau Danone, si un timp am reusit, dar de cand s-a facut mai maricel si a inceput sa inteleaga(are un an si zece luni), cum vede pe undeva o reclama cu danonino se pune pe urlat ca vrea nono. Si de cele mai multe ori nu reusesc sa-l potolesc pana nu-i iau. E unul din putinele lactate pe care le mananca, asa ca cedez de multe ori.
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
http://community.webshots.com/user/adrianacalin
ruxi spune:
Eu am lucrat la Danone pe un proiect informatic, si am vorbit chiar cu directorul apropo de lapte pasteurizat sau nepasteurizat. Eram insarcinata si aveam listerioza. Din aceasta cauza nu aveam voie sa consum produse lactate nepasteurizate. Am discutat cu el si m-a asigurat ca toate produsele se fac din lapte pasteurizat. Asa ca eu cred ca sunt pasteurizate.
Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
adrianangi spune:
Eu ii dau lui Andrei (10 luni si o saptamina) IAURT CLASIC de la Napolact. Ca sa i-l fac cu fructe, pasez o bananutza sau o piersica in el. Ii place tare mult!
Am ales Napolact pentru ca "nu contine conservanti" si are termen de garantie scurt.
Marianar spune:
De cand cu aceste discutii despre Danone am inceput sa papam iaurt Prim, deocamdata totul e ok. O sa-l incercam si pe cel de la Napolact, ca prea il lauda toata lumea! Mai papam din cand in cand si cate un Danonino, ca tare mult ne place
nikita spune:
Daca Danone nu - atunci numai iaurt facut in casa. Este cel mai usor de preparat dintre toate felurile de mancare pentru bebelusi. Mai ales acum ca e vara. Dupa trei ore il pui in frigider si esti sigura ca ii dai copilului tau iaurt fara conservant. De mine au cam ras pediatra si asistenta ei cand le-am spus (foarte mandra) ca bebelusa mea mananca danone cu mare pofta. Si bineinteles m-a sfatuit foarte serios sa fac iaurt in casa. Si.. asta fac.
Pofta buna!