As dori sa va rog... sa-mi dati si mie ceva idei..Ce le-as puteaa darui parintilor la aniversarea a 26 de ani de la casatorie?? As vrea sa fie ceva special, mai ales ca este prima data, dupa 7 ani, cand voi fi alaturi de ei?? ce ma sfatuiti?? ...astept ideile voastre.
Mii de multuniri si o zi buna.
..shi te iubesc...
eu le-as face cadou o rama cu o fotografie de cand erau tineri amandoi sau ceva de familie si le-as plati un week-end undeva.
Daca ai PC si un software bun pentru a face slideshow-uri cu poze si daca ai poze multe cu ei, le poti realiza o prezentare frumoasa gen "26 de ani in 26 de minute", cu muzica pe fundal si cu poze de-ale lor de la inceputurile relatiei si pana azi. E mult de munca, dar lasa o impresie de neuitat.
Sunt ramele alea digitale care arata mai multe fotografii.....ai putea sa pui o colectie de fotografii de la casatorie si pana in prezent.
Ina
mama ce scumpe sunt: nici n-a trebuit sa caut mult ca sa aflu raspunsul!
s-auzim numai de bine! si
Ba nu sunt scumpe... Eu le-am vazut intr-o oferta Metro sau Selgros... Sunt vreo 900 si ceva de mii- 1 milion (parca rama de fotografii digitala se numea??).
Nu prea am prea multe poze in format digital cu dumnealor, mi-ar fi placut simie ideea.. sper ca la anul sa o pot pune in practica.Am gasit insa insa un album, foarte frumos,si cred ca voi aseza cateva fotografii acolo.. aaa... si am gasit o crticica draguta.."Parintilor mei..",din aceea in format micutz, foarte haioasa.Sper sa le placa.
Va multumesc pt raspunsuri si o zi buna.
..shi te iubesc...