Teo vrea sa fie un copilas ca toti ceilalti

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

raspund eu pana vine jeni, sper ca e ok.
antoanela, poti trimite plic, fetele nu au cont in germania. Pana acum plicurile au ajuns fara probleme, parca am pus adresa si aici. Daca e bine asa, ti-o pot trimite pe pm sau email, sau o mai postez o data aici.

-----------------------------------------------
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Da, Tina, da-mi adresa pe PM, te rog.
Mersi,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Fetelor, cred ca Jeni trece prin niste momente cam dificile acum... Psihic vorbind... Stiti cum e cand simti ca ai ajuns la limita resurselor, dar totusi mergi mai departe si reusesti sa invingi. Numai ca e tare greu pana treci peste momentele respective.

Haideti sa ajutam si noi cum putem cu o vorba buna! Eu cred ca e necesara o galerie pentru Teo si mamica lui cea lupatatoare!

Jeni si Teo, !

Happiness is a smile

Haideti sa il vedeti pe Andrei !

Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduluca spune:

Multa putere in continuare lui Teo si mamicii lui!
Tocmai le-am transferat si eu in cont 50 ron, in semn de ajutor!
Felicia, mama de 2 baietei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Draga mea Jeni, pe umerii tai apasa de multa vreme suferinta de a-l vedea pe Teo suferind. E groaznic prin ce treci, dar nu te lasa. Nu te poti lasa doborata de durere tocmai acum, la sfarsit. Vor trece si zilele astea groaznice si vei vedea ca Dumnezeu va va ajuta sa fie totul bine cu Teo. Amandoi ati luptat si luptati si e o lupta grea. Numai tu stii exact prin ce treci, sunt alaturi de tine cu sufletul si ma rog pentru voi. Va trimit o imbratisare stransa.

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Jeny,
minunata noastra mamica...,nu te lasa ,hai ca mai este putin si va trece...Teo simte ,asa ca fa un efort si umpleti sufletul cu energiie pozitive trimise de noi...,sintem alaturi de voi,in orice clipa,ne rugam la D-zeu sa va ajute si sa va tina puternici

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Mai aveti vesti despre Teo? Sper ca este bine si ca se va recupera fara alta operatie.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenycuta30 spune:

Va multumesc din suflet pentru tot ceea ce faceti!!!
Intradevar ultima complicatie m-a lasat fara putere!Nici macar cu Doina nu am mai vorbit!Nu ma simteam in stare!
Teo s-a trezit de o saptamana cu toate ca mai avea inca fistula dar foarte mica ! Nu sunt semne ca se simte rau si sper din tot sufletul ca se va inchide singura!Luni ii vor face din nou testul cu substanta de contrast asa ca pana atunci stau ca pe ghimpi!
Mititelul s-ar juca un pic dar oboseste repede iar aparatele incep sa tiuie....inca nu poate respira tot timpul singurel si il mai conecteaza la aparate.Are nevoie de multa munca pentru a putea respira singur dupa atata timp adormit.
A venit si taticul nostru si speram sa stea pana plecam acasa!Teo a fost foarte fericit cand l-a vazut!
Dupa atata suferinta inca mai are puterea sa zambeasca!
Tot ce imi doresc este sa nu il mai vad ca sufera!Prea multa suferinta pentru un suflet nevinovat!

Prietenia voastra inseamna foarte mult pentru mine, cu toate ca pe majoaritatea dintre voi nu va cunosc personal!Stiu ca imi sunteti alaturi cu gandul si sufletul!

Copoiu Eugenia
--------------------
Teo te roaga sa il ajuti! Are nevoie de 6738 EUR
http://teo.seek-on.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenycuta30 spune:

Imi pare rau dar vestile sunt numai proaste....
Din cauze necunoscute Teo are piciorul stang rupt,ciudat este ca nu se poate misca inca din cauza timpului mult in care a avut medicamentele de relaxare...
Si pentru ca nu era de ajuns la testul cu solutia de contrast gaurica inca apare ceea ce inseamna ca va avea nevoie de o operatie pentru a o inchide.
Acest tip de operatie nu a mai fost facuta pana acum in acest spital.
Maine va fi operat si nu ne ramane decat sa ne rugam sa reuseasca.

Copoiu Eugenia
--------------------
Teo te roaga sa il ajuti! Are nevoie de 6738 EUR
http://teo.seek-on.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

doamne,dumnezeule...,cum s-o fi intimplat asa ceva...?,incredibil...,piciorul sting rupt pur si simplu...,offffffff,ma doare sufletul sa vad cit sufera Teo...,mi se pare ATIT de nedrept...,ma simt ATIT de neputiincioasa...
offfff,Jeny,cit de greu trebuie sa-ti fie...,nu uita ca-ti sintem alaturi zi de zi...,ne rugam pentru Teo,dragul de el...,sa dea bunul d-zeu sa aranjeze lucrurile bine si repede,sa nu mai sufere mititelul de el...
,neaparat sa-l pupi din partea noastra...,sintem alaturi de voi,dragilor...,fiti puternici,va fi bine...,ai sa vezi

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput