Teo vrea sa fie un copilas ca toti ceilalti
Raspunsuri - Pagina 15
doina_cel spune:
Jeni, LA MULTI ANI pentru TRAIAN !!!
Era sa ratez sa va felicit, daca n-am mai apucat sa intru pe forum. Bine ca am "dat o fuga" pe aici ...
Chiar daca n-am apucat sa mai vorbim in ultimele cateva zile, ne gandim mereu la voi. Taticul vostru poate veni in vizita de sarbatori?
Va pupam cu drag
Happiness is a smile
Andrei are nevoie de ajutorul vostru ! (mai sunt de strans inca 44.000 EUR, din 161.000 EUR)
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2
jenycuta30 spune:
Multumesc pentru urari!
Teo e mai bine la testul cu solutia de contrast fistula este mai mica iar medici au sperante ca se poate inchide singura.Va mai sta sedat si intubat cel putin o saptamana de acum in colo dupa care vor repeta testul.Cadoun de la Mos Craciun este pe patut il vom deschide impreuna.
Taticul nostu nu va fi cu noi de sarbatori. Nu poate calatori cu autocarul iar biletul de avion este prea scump pentru noi in momentul asta.Incercam sa salvam orice banut se poate.
CRACIUN FERICIT !!!!!
Va doresc tot binele din lume sa il aveti in casa si nu in ultimul rand mute sanatate!
Copoiu Eugenia
--------------------
Teo te roaga sa il ajuti! Are nevoie de 6738 EUR
http://teo.seek-on.com
Carmi spune:
Craciun linistit, Jeni, cu multa sanatate pentru Teo !
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
tinatache spune:
jeni, imi pare rau ca tati nu a putut veni, dar ma bucur mult de vestea cu fistula. Chiar daca va e greu, va urez ca sarbatorile sfinte sa va aduca un plus de lumina si speranta.
-----------------------------------------------
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut
Irinel spune:
La multi ani Jeni! Un an nou cu sanatate si clipe frumoase!
Ce mai face Teo? S-a inchis fistula complet? Ce mai zic doctorii despre evolutia lui?
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
jenycuta30 spune:
Multumesc!!!
LA MULTI ANI !!!
Teo inca mai are gaurica in esofag, mai mica dar inca mai este!!
Decizia medicilor a fost sa il trezeasca astazi deoarece nu il mai pot tine asa nemiscat mult timp.Eu sunt foarte speriata cu toate ca medici m-au asigurat ca daca nu erau siguri nu il trezeau.Ma gandesc numai la gaurica aceea si la faptul ca se poate mari din nou in loc sa se inchida!Luni ii vor face din nou alt test cu solutie de contrast sa vedem cum mai este! Dar pana luni este vreme multa!
Teo a inceput sa se miste dupa amiaza dar nu foarte mult din cauza perioadei lungi in care a stat nemiscat ..
Singura speranta este la Dumnezeu si ma rog sa se inchida fistula.
Astazi lacrimi ii curgeau pe obraz iar eu nu puteam sa fac nimic sa il ajut.Sper din tot sufletul sa fi inteles ce i-am spus la ureche :"Sunt aici linga tine si nu am sa te parasesc niciodata"
Dupa un timp a deschis ochisorii si mi-a zambit putin.Pentru mine este un miracol ca mai are puterea sa zambeasca.Inca o mai are!!!!!!!!
Va multumes tuturor pentru ca ne sunteti alaturi si cred ca suportul vostru ne face mai puternici.!!!!!!
Copoiu Eugenia
--------------------
Teo te roaga sa il ajuti! Are nevoie de 6738 EUR
http://teo.seek-on.com
Irinel spune:
Draga mea, sufletul meu e alaturi de tine, ma rog pentru Teo sa scape cat mai repede de chinul asta, sa se inchida gaurica, sa fie totul bine si sa puteti pleca acasa sanatosi. Imi pare atat de rau ca baietelul tau drag trebuie sa treaca prin toate aceste chinuri.
Doamne ajuta!
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
tinatache spune:
La multi ani, jeni, si sa auzim numai de vesti bune in noul an! Ce face micutul? Se poate misca? dr. ce mai zic?
-----------------------------------------------
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut
Antoanela23 spune:
Buna dimineata,
In primul rand vreau sa urez La Multi Ani pt Teo si parintii lui, fie ca anul 2008 sa insemne insanatosirea completa si usoara a lui Teo.
As dori sa donez si eu niste bani dar mi-ar fi mai usor daca ar fi un nr de cont din Germania sau un cont paypall. Pt virament in cont am nevoie de codul IBAN si SWIFT.
Numai bine, multa sanatate,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)