Mamici de septembrie - octombrie 2007 (85)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Fato,interviu pt. vreun job?
Esti anormala,ca sa nu-ti zic nebuna rau!
Pai tu in prag de nascare te mai duci la interviuri?
Cit despre papica,stiu ca esti cu ratii calorice,dar macar asa,de pofta putin!
Bafta!

Pentru job, da.. De fapt pentru ca sa intru pe o lista "scurta" de viitori alesi Ce sa fac daca acum mi-a venit randul? Ca solicitarea am trimis-o la sfarsitul lui martie..
Si pana nasc mai am (sper) vreo cateva zile.. asa caaaa..
Dar de maine seara promit sa ma potolesc. Ba chiar miercuri dimineata o sa-mi fac si bagajul.

38+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by Sabina

buey, care va dati la Maria de Tomasa? eu o asteptam, doar doar i-o place de Gheorghe

nu zic, Antonia e superba, da e mai mare cu o saptamana, iar eu sunt de moda veche

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Teodora 36 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Deci, aveam dreptate. Am primit mesaj de la Tomasa, mi-a spus ca s-au precipitat lucrurile si maine dimineata se interneaza. M-a rugat sa punem fetele la treaba pt ea. Imi da sms cand are vesti. Asa ca:
Tomasa
Se mai inscrie cineva sa ii prezic?

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ana, mi-ai luat ultima speranta cu Gripe Water. Cum se manifesta la voi colicii? Cum reactioneaza? Eu zic ca are reflux pentru ca la o ora dupa masa face gurita ca si cum ar vomita. Uneori si iese putin lapte, alteori iese mai mult. Ma gandeam ca are arsuri. In plus nu suporta sa stea pe spate, si nici asezat. Doarme numai pe burta si vrea sa stea numai ridicat.

Pinacolada, imi pare rau ca e asa greu si la voi. Deci nu sunt singura cu probleme...nu ca m-ar ajuta. La voi cum se manifesta colici sau cum face BB exact? Ce ai incercat sa ii dai? Cat despre trezitul de catre Luca...si la noi e valabil. Si viceversa, BB plange si o deranjeaza pe Alex.

Andreea, si la noi BB e cuminte cand ne vaicarim de el si vine cineva la noi.

Sim, miercuri merg si eu la Oros, ca Fugarevici e in concediu si la ea ne-a lasat. Sper ca nu e fixista cu decalotarea, sa imi zici maine.

Teodora, vezi acum si tu cum e cu terebentina? Dar o sa regreti consumul asta de efort, crede-ma.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

tomasa

danielle 40+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Ana, nici eu nu reusesc sa ii infig suzeta. Nici nu stiu ce sa mai incerc, tot asa nu doarme. Cu greu l-am adormit la pranz, a mai marait el, dar pana la urma a adormit. Si la noi e mai bine de cand cu gradi.

Sim, eu vin la Baby Expo, chiar joi cred.

Pinacolada, al meu nu doarme nici afara daca nu ma misc, ma tina in forma baiatul.

Sabina, ce bine de voi ca v-ati socializat. Esti de moda veche cu varsta? Sa stii ca eu sunt cu 2 luni mai mare decat sotul meu si uite ca am rezistat si avem si 2 teroristi.

Teodora, nu e ok sa cumperi sambata ca e calcare in picioare. Eu mi-am luat teapa de cateva ori. Oricum e bine ca recunoasterea e joi sau vineri.

Rox ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Bebele Moldoveancei noastre tot s-a lasat asteptat, asa ca inseara asta i s-a pus gand rau, adik e musai sa se intalneasca cu mamica lui nerabdatoare. Am vorvit cu ea la tel si pe la orele 17-18 trebuia sa plece la spital pt inducere.

Asa ca va rog: majoretele la dans si sa o incurajam pe viitoarea mamica!

Moldoveanca

37s, tra-la-la-la-lala-la! Ne-am facut mari!
Lucrusoare bb

Alinus cu Iulius

Mergi la inceput

Am trimis sms la Tomasa, am intrebat dc naste. Mi-a raspuns ca e posibil sa fie maine si ca da sms.

Rox ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Tomasa!
Cum s-or fi precipitat lucrurile? Sper sa fie cat se poate de bine!
Roxana, tu cu Alex n-ai avut la fel probleme cu colicile? Poate bebe Andrei are un tranzit intestinal mai lent, o digestie mai greoaie si la o ora dupa masa inca mai scoate gaze, care ies cu laptic cu tot. Eu am avut mari probleme cu treaba asta. Si nu a mers cu nici un siropel. Aveam niste chestii caldute pe care i le puneam pe burtica peste hainute si parca o mai ajutau.
Teodora, musai sa-ti faci drum si-n Cora, fiindca merita. Cand e vorba de haine de bebei, eu ma duc direct in Cora (dintre hipermarketuri), desi nu-mi e tocmai la indemana.
Era o discutie si despre baita. Fetei mele, nascuta in Decembrie i-am facut baita zilnic, toata iarna. O linistea teribil apa. Era cea mai mare placere pentru ea. Si acum o sa fac la fel. A avut si ea pielicica foarte uscata ceva mai bine de o luna, tocmai prima luna cand doctorul mi-a spus sa nu o dau cu nimic (lotiuni, creme, uleiuri). De spalat o spalam cu sapun + sampon (lichid 2 in 1) DIn luna a 2-a am uns-o cu lapte Bubchen si s-a rezolvat cu uscaciunea. Niciodata n-am exagerat cu lotiunile si uleiurile si are o piele foarte sanatoasa.
Bee 36+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Nastere usoara Moldoveanca!

Fetele, sa stiti ca si eu ma gandesc la job fie si in perspectiva. Depinde de multe, de schimbarile ce vor avea loc acolo inainte sa ma intorc, etc. Pana una alta ma bate la cap prietena mea sa facem un master de Dreptul afacerilor si nu stiu ce sa fac.

In alta ordine de idei eu sunt bulimica, as manca mereu. Nu de foame, e o nevoie sa mananc si in general dulciuri. Sabina zice ca de oboseala, eu zic ca de nervi. Nu e sanatos, uite asa m-am ingrasat eu anul trecut inainte de sarcina.

Rox ,

Mergi la inceput