Mamici de septembrie - octombrie 2007 (85)
Raspunsuri - Pagina 12
Pinacolada spune:
buna!scuze dar laptopul a facut figuri!
Felicitari pt mamica FLORI si Cristina-
Sa va refaceti repede si bbsa fie sanatosi si mancaciosi!
slippers76 spune:
Ramonaiani, eu ii fac baita in fiecare seara. Iar de spalat il spal numai cu sapunel, inclusiv pe cap. Dupa baie il ung cu ulei fiert sau vitamina A uleioasa. Stiu ca dermatologii recomanda bai mai rare, dar ii place atat de mult la baitza si doarme atat de bine dupa, incat noi o facem de placere. Si pielea e ok. Nu-i deloc uscata. Cat despre 18 grade, mie nu-mi place sa infofolesc copilul, asa ca la noi sunt 25 grade in permanenta. Cand a fost mai rece am dat drumul la centrala termica. Si zau ca nu transpira, ca il imbrac subtirel, sa poata sa se miste si el in voie.
Sabina, cam asa doarme si Vlad noaptea, cu trei reprize de masa, doar ca pe la 4-5 il apuca de obicei colicii si s-a terminat somnul. Cat despre rasfatz, vorba ta: e al meu si-l rasfatz cat vreau.
Gabriela, mi-era dor de voi! Ce dulcica e Sara! Si ce mare s-a facut! Cat a luat in greutate? Esti sigura ca nu-i ajunge sanul? S-ar putea sa fie sacaita de colici si de aia sa ceara des la san. Asa face al meu. Are zile, ca ieri de exemplu, cand a stat mai mult agatat de tzatza mea. Dar a luat in greutate bine si nu-mi fac griji. Completarea ti-a dat-o pediatrul?
Rox, la noi nu prea functioneaza nici Gripe Water. De ce spui tu ca ar avea Andrei reflux?
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
danielle02 spune:
multumesc ptr. raspuns adi
eu urmaresc orice fel de scurgere am (nu prea am)ca poate poate o incepe si la mine distractia.
danielle 40+ Ebonee
pozici
Happiness_4_us spune:
Moama Pinacolada, mai sterge din mocile alea ca largisi pagina bre si e tare greu de urmarit fiecare mesaj.
Pup.
Nana, 41+ Andrei
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
O fi vreo chestie cu linistitul bebelusului inainte de nastere ca si bub al meu nu mai misca cum misca, asta am observat de azi dimineata. De regula la fiecare rasucire de pe o parte pe alta, protesta, insa acum nimic.
M-am asezat in pozitia care nu-i place lui deloc si a inceput sa protesteze, dar linistit, nu agresiv cum o face de regula.
Sunt cu ochii pe el in continuare. Oricum peste 1 ora ma duc la Ana si tare-s curioasa ce o sa zica.
Garbiela, Mandarinuta, sunt scumpe foc minunile voastre. Nu ma mai satur sa le privesc. Sa va traiasca si sa va bucurati din plin de ele.
Devilla, citit povestea nasterii. Foarte frumos scris. Sa iti traiasca mogaldeatza.
Nana, 41+ Andrei
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
danielle02 spune:
nana iti tin pumnii,poate totusi se hotaraste bebe Andrei sa vina azi!
danielle 40+ Ebonee
pozici
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by danielle02
nana iti tin pumnii,poate totusi se hotaraste bebe Andrei sa vina azi!
danielle 40+ Ebonee
pozici
Mercic.
Desi nu se arata nimic la orizont.
Bebe de acum este balanta si cred ca zice: sa ies sa nu ies...
Nana, 41+ Andrei
Nunta noastra de vis!
Pinacolada spune:
da, sorry, nu mi-am dat seama si eram si cu Luca in brate
care apasa pe toate butoanele..............
La noi, colicii nu ne lasa in pace deloc, noaptea mai reusesc
sa dorm cateva ore, dar ziua........neam!
ca sa nu mai pomenesc de nas, pb cu care vad ca aproape toate ne confruntam...........ii pun sterimar in nas si parca e mai bine decat cu serul fiziologic! iar cand in safrsit aceste pb sunt dovedite, incepe sa tipe Luca si gata-i totul!
Pe mine ma mai incap lucrurile dinaintea graviditatii, dar ma strang de mor, de.........rabda baba:)
aniast72 spune:
Raportam si noi, o noapte mai linistita...trezit la 2 ore in loc de - din ora in ora - ca pana acum. Am descoperit ca in timpul noptii Vladi are un somn agitat si da din manutze, se loveste pe fatza si se trezeste. Drept urmare l-am infasat, nu legat...doar la manutze. Incredibil dar a functionat. A dormit chiar si de la 7.30 pana la 9.30 inca o tura, el care se trezea in zorii zilei si nu mai inchidea ochii.
Gabriela77, ramonaiani, in legatura cu ranile la piept ungeti sfarcurile cu garmastan dupa fiecare alaptat. Este miraculos, si eu fac rani dar trec imediat. Am o senzatie de durere doar cand ia bb tzata in gura dar cand incepe sa suga trec. Mameloanele de silicon le-am abandonat pentru ca strangeau laptele mult mai usor ca suptul normal si mi-l faceau pe bb lenes la san.
afibebe, si copilul meu avea un fornait din gat-torace, dr. mi-a spus ca nu este din piept ci din nasuc dar cutia toracica da rezonanta. Mi-a prescris pentru bb 5 zile de tantum verde spray 15%, i-am dat si s-a rezolvat problema.
Cristina, felicitari pentru bb, sa creasca mare, sanatos si mancacios.
adimercedes, nastere usoara!
luy, tu tii bb pe umar sa ragaie dupa ce mananca? Am inteles ca trebuie tinut chiar si 30 min ca sa regurgiteze...si atunci probabil ca nu se mai ineaca.
Eu m-am transformat intr-o mamica sadica. Bebelusul meu imi prinsese slabiciunea pentru el si plangea de mama focului sa-l iau in brate. Sotul meu e mai milos si l-a cam obisnuit ca la primul scancet sa-i dam atentie, chiar si noaptea, iar bb ne facea nopti albe. De cateva zile il las sa planga, nu foarte mult...si surprinzator dar adoarme singurel. Am noroc ca nu are un tignal foarte puternic, mai mult scanceste...ca altfel nu m-ar fi lasat sufletul sa se chinuie.
Roxana, iti trebuie nervi de otel sa treci peste greutati dar cum tu esti o mama eroina, sunt convinsa ca o sa o scoti la capat.
Sim, si eu imi port copilul pe drumuri, e intr-o vesnica plimbare. Cand ne intalnim cu prietenii e cumintel foc iar noi parem niste parinti care se plang degeaba de copil cand el de fapt e cel mai cuminte
Ah, am uitat sa raportez greutatea: De la 79 kg am ajuns la 67 (in scadere). Mai am 4 kg si ajung la greutatea de dinainte de sarcina. Eu vreau sa dau jos ceva mai mult...
Andreea, de Vladimir Constantin