Mamici de septembrie - octombrie 2007 (85)
Raspunsuri - Pagina 11
Carmenita spune:
Noi ne odihnim si mancam o gramada. Daca pana acum medicul imi spunea ca sunt o finuta si nu se vad kg puse, cand o sa nasc o sa zica ca m-am facut un butoias. Oricum, saptamana asta, ultima de graviduta, am de gand sa ma odihnesc cum trebuie, ca pe urma... vad eu ce e pe la voi.
Pana la urma am supt niste Tantum Verde, nu cred ca mai poate sa ii faca rau lui bebe acum. Am mai luat si proposept si ceaiuri, ne revenim repede.
Sim, am citit despre produsele astea Bubchen, par foarte bune. Pacat ca nu am stiut si eu pana acum, ca deja am luat o gramada Klorane si Nivea. Alea de la Nivea cred ca o sa le folosesc eu, dar dupa ce termin cu Klorane, caut Bubchen, am vazut ca au la Sensiblu.
Cristina, felicitari pentru Giulia! Sa fie sanatoasa si sa creasca mare!
Carmen 37+ Andrei
AMR 9 zile
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
mandarinutza spune:
Cristina85 elicitari pentru bebe Giulia!
Adimercedes
Nana si Danielle, si pentru voi
Vmkriss, e tare dragut baietelul vostru, felicitari inca o data si refacere rapida mamicii.
Devylla, si Antonia mea mai chitaie, rade, plange, suspina prin somn, eu m-am obisnuit sa dorm asa in camera cu ea, cand aud un sunet ciudat, deschid ochii si daca nu e nimic, ma culc la loc-adorm imediat. Chiar imi amintesc de o faza draguta acum o saptamana. Tocmai adormise de 10 min, cand mi-a cazut sticla de apa langa patutul ei, si a reactionat imediat - s-a speriat in somn dar a dormit in continuare.
Cecilia, eu o spal in fiecare seara, sampon folosesc cel de la Sanosan, iar dupa baie o dau cu Mustela hydra bebe lapte de corp.
Tomasa, asteptam vesti!
Vad ca nu am mai avut probleme cu colici in ultimele zile, sper ca am scapat.Ieri dupa-amiaza a luat masa in parc si am mai tinut-o in brate la aer afar din carut, pe urma a dormit 4 ore dusa.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Gabriela77 spune:
Buna dragele mele!
Pe mine ma iertati, dar nu prea mai tin pasul! Adevarul e ca a venit sora mea la mine si nu ne mai terminam povestile. In plus..cu bebe, stiti cum e, parca nu mai ramen prea mult timp!
Sara e cuminte, mananca, doarme, creste pe zi ce trece!
Eu, sint cam necajita, ca am introdus si completare formula, ca nu se mai satura fata mea, papa de la san, oboseste, adoarme, cu toata stimularea mea, o pun in patut urla si isi mananca pumnii, ma mulg sa ii dau laptic, il bea si ala si tot nu se satura...Gresesc eu? Si ma tot chinuie ranile mele pe sani...
Mai pun poze cu micuta mea
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Pup toate burticile, sa vina bebeii sanatosi, si toate mamicile si comorile lor!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
ramonaiani spune:
Noi ... cam greu cu ajunsul la zi pe forum. Citim in reprize si-n pauzele ei de somn.
Bebelina mea doarme cam 3 ore daca e satula. Insa mi-au facut sanii rani, si noaptea nu prea am cum sa o las sa stea ora de rigoare la piept, pana se satura ea, ca mor de durere. Si de-aia dupa 12 noaptea se scoala cam la 1,5 - 2h. Azi l-am trimis pe tati la farmacie sa imi ia caciulite de-alea de silicon pt protejat mamelonul.
Apropos de baitza, moasa mea mi-a zis ca medicii dermatologi recomanda baia de 2 ori pe saptamana, pt ca oricum copilul e mic si nu se murdareste (la 18-20 de grade cat recomanda nebunii astia sa culci copilul, oricum, nu are cum sa transpire!) si apoi i se usuca pielea daca il speli zilnic.
Prima baie am facut-o cu moasa: mi-a pus in apa o jumatate de litru de laptre si 3 picaturi de ulei de masline (de-ala alimentar). ATAT!
Mi-a zis ca e prea mic (si oricum prea scump) sa folosesc tot felul de samponuri/sapunuri/creme.
Eliza (06.09.07)
danielle02 spune:
mandarinutza,devylla
sim ce mult ai slabit.daca o tii tot asa o sa ajunga bebelinul mai mare ca tine vreau si eu....
adimercedes
nana
adi zi-mi si mie te rog cum arata lichidul ce l-ai pierdut azi dimineata.ce culoare era?
eu am avut ieri spre seara vreo 6 contractii mai lungi asa si suportabile,nu tare dureroase si azi dimineata doar una.bebelusha a miscat foarte foarte putin si asta ma ingrijoreaza de mor.sper sa fie totul ok cu ea.
danielle 40+ Ebonee
pozici
danielle02 spune:
mandarinutza,gabriela v-am admirat printesele si am inceput sa dau apa la soricei sunt asa dulci si scumpe.
am mea nu mai vine...
danielle 40+ Ebonee
pozici
Roxana_G spune:
Neata, ma rog ca e miezul zilei. Fost epilat, totul ok. Pus si peste taietura in partea din fata, cica ea este spre interior mai mult. Insa nu spre anus, acolo ma durea. Gasit BB cuminte cu mama, insa a inceput circul. Nu stiu zau ce sa ii mai fac. Acum sigur are colici insa nu sunt sigura ca plange mereu de asta. Miercuri il duc la dr sa vedem sa nu aiba vreo alta suferinta bietul. Eu una ma declar depasita.
Afibebe, miercuri intreb si de fornait.
Sabina, nacar Gheo nu plange nene. La noi predomina un fel de jelanie, nu plans tare.
Felicitari Cristina, sa va traiasca Giulia si sa fie sanatoasa si norocoasa!
Ali, nu mi-a testat pe sarcina decat glicemia obisnuita care era normala. Icter a facut, stii povestea cu lampa. Insa in 4 zile a trecut de tot. Sa stii ca nu am primit nici un sms, chiar si asa cu probleme as fi deschis net, insa nu am primit mesajul.
Adimercedes, nastere usoara!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Roxana_G spune:
Aoleu aoleu, iar a inceput circul. Zau daca stiu ce sa mai incerc, o sa iau si Gripe Water. Suzi nu vrea, leganat nu vrea, in brate nu tace. Sunt iar nervoasa si eu, nu v0am zis ca aseara m-am certat cu tati rau de tot, nici nu as putea spune de ce. Azi a plecat suparat...adica ma tog, oarecum certati am ramas. Si sunt 2 zile SINGURA cu cei 2 teroristi.
Mai fetelor, o avea Andrei reflux? Mie asa imi pare. Aoleeeeeu, ma duc afara cu el ca nu mai merge.
Sabina, si Andrei tace in brate, insa numai initial. Apoi continua cu plansul.
Gata, ma duc ca am asurzit de atata plans in urechea mea. Nu stiu cand si cum mai apuc sa scriu.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by danielle02
adi zi-mi si mie te rog cum arata lichidul ce l-ai pierdut azi dimineata.ce culoare era?
eu am avut ieri spre seara vreo 6 contractii mai lungi asa si suportabile,nu tare dureroase si azi dimineata doar una.bebelusha a miscat foarte foarte putin si asta ma ingrijoreaza de mor.sper sa fie totul ok cu ea.
danielle 40+ Ebonee
pozici
Danielle, dupa ce m-am spalat de dimi si ma pregateam sa ma imbrac, am simtit ca imi curge ceva pe picior. M-am sters, pt ca am crezut ca nu m-am sters bine cand m-am spalat. Insa cand ma machiam am simtit din nou si cand m-am uitat am vazut cum se prelinge pe picioare un lichid asa laptos, parca ar fi fost apa cu lapte. M-am sters din nou, am studiat si mi-am pus tampon. Medicul mi-a facut control cu speculum si a zis ca el crede ca e lichid, insa cand am ajuns sus pe sectie, dupa un detur de vreo 1.5h pe acasa dupa bagaj, nu mai curgea nimic sau cel putin moasa nu s-a prins. Eu insa am un sentiment ca "picur" tot timpul. Sa vedem ce va mai fi. Oricum, iau Amoxicilina, 3/zi.
In privinta activitatii reduse, sa stii ca si bebelusa mea a fost cam inactiva in timpul weekendului, incat am fost foarte stresata. Sambata si duminica am si plans de stres. Ma guguleam sa reactioneze si sa protesteze si nimic. Am dat drumul la muzica, diverse tipuri, nimic. Am pus si stiri la volum mare, nimic. Ea care inclusiv cand ma puneam pe buda comenta ca o inghesui si la stiri era activa foc. Am baut si rece, si cald, am mancat si dulce - nimic nu a functionat. Apoi aseara am stat la comp sa lucrez si aveam spoturile aprinse si s-a activat draguta de ea, a misunat cat pt 2 zile. Azi a verificat-o medicul si era ok si la monitorizare la CTG era iar ok. Azi chiar a fost activa, desi nu dupa rutina cu care eram eu obisnuita. Sa vedem. Oricum, pariurile prietenilor sunt facute pt maine .
Multumesc tuturor fetelorpt incurajari si majorete! Va tin la curent!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii