Aici,in Olanda (16)
Raspunsuri - Pagina 16
danyce spune:
Alina, felcitari pt bebe Rayan!
Iti doresc refacere rapida!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
miana spune:
Felicitari Alina! Bebe Rayan e un scumpic. sa pape cat mai mult laptic si tu sa te refaci repede!
numai bine, miana
Alina Maria spune:
Multumesc fetelor , intradevar Rayan e un scump , deocamdata mananca si doarme , nici cand ii e foame nu plange , isi suge degetele .
Ancade nu stiu ce as putea povesti , nu vreau sa sperii pe nimeni si povestea cezarianei nu e una tocmai frumoasa .
A fost o cu totul alta experienta decat la Mandy , am avut multe de indurat si suferit , am avut multa durere , una de nedescris , cu tot cu anestezie eu am avut durere mare ciudata .
Nici ca mai imi trebuie vreodata , f.f. ciudat .
Alina Maria spune:
Buna fetelor , greu v-am mai gasit , l pagina 7 , ce e cu voi ? nu v-ati mai itors din vacanta ?
Noi plecam pe 29 august , deci deocamdata acasa .
Aici totul e bine , Rayan creste , Mandy e ditamai domnisoara , sotul mnceste si eu sunt inca acasa cu sora mea care sta pana la sf. lui septembrie .
Mai scrieti si voi cate ceva ca tare bine mai e .
Va pup si astept ceva vesti .
danyce spune:
Salut, Alina!
Si eu mai trag cate un ochi pe aici, dar vad ca nu scrie aproape nimeni.
Noi facem bine, Alma merge la scoala in octombrie si suntem inca in tratative cu un gastouder pt orele de dupa cursuri, adica pana venim noi sa o luam la ora 17-17.30. Miercurea si vinerea o sa fiu eu libera dupa-amiezile, deci o sa ma ocup personal de ea si o sa o duc si la ceva cursuri, unul din ele sigur va fi gimnastica.
In cursul saptamanii nu mai intru prea des pe net ca imi ajunge PC-ul la servici.
Am fost in Romania in concediu 3 saptamani si a fost super. Pt mine a fost o experienta deosebita, mai ales ca mi-am reintalnit niste vechi prieteni din timpul studentiei. A fost ca si cand m-as fi intors in timp. A trebuit sa ma reacomodez putin dupa intoarcere, am avut o perioada de nostalgie, constientizand ca printre olandezi nu am cum sa-mi fac asemenea prieteni de suflet. Ce sa fac daca eu tot la romancutze trag?
Plecati si voi in Romania, Alina?
Uite pozici din vacanta noastra: aici.
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Alina Maria spune:
Buna Dana ,ce fain ca ai mai scris , am vazut pozele TOATE efectiv nu m-am saturat , superbe care mai de care ,Alma a crescut enorm are fata mult mai alungita si slabuta ,si-a pierdut mult din fata de bb. sau copil mic, doar dinti o mai tradeaza ( adica atat si-a mai pastrat de dinainte .)
Unde ati facut pozele ? de fapt pe unde ati fost ?
Mi-a placut natura peisajul , cabanutele , biserica , locul de joaca , rochitele Almei , ratustele , etc. ce mai tot .
Ma bucur ca te-ai distrat , si eu mi-as fii dorit sa merg in romania insa anul asta e Rayan prea mic iar la anu nu sunt parinti acasa asa ca mai astept . Noi mergem undeva in Nord Brabant .
Multumesc pt. pozele puse , chiar mi-au trezit sentimente placute . Se citea pe fata ta fericirea si linistea si cat de deschisa erai fata de cei prezenti .
Zilele astea am sa pun si eu poze noi cu noi .
Va pup si pe curand !
danyce spune:
Salut, Alina, sigur ca mai traim. Noi, cel putin.
Ce-ti mai fac copilasii?
Alma merge la scoala de pe 28 octombrie si ii place ff mult. E o d-ra incapatanata si vrea sa faca totul de una singura, spune ca n-are nevoie de ajutor. Uneori ma scoate din sarite, dar asta e...
Nu stii cumva daca Hrusca concerteaza in NL sau Belgia si anul asta?
Tare as vrea sa-l ascult live.
As fi vrut sa merg in tara de sarbatori, dar 1000 de euro mi se pare cam scump pt o saptamana, asa ca mai bine zbor cu Alma in vacanta ei de primavara.
Asa ca de Craciun noi mergem la Efteling cu niste prieteni din Eindhoven si apoi la Brussels. Voi ce planuri aveti?
poze yahoo
Alina Maria spune:
Buna Dana , vad ca doar cu tine mai vb. pe aici , ma bucur ca ai scris , noi suntem cam la pamanat , am fost pe rand bolnavi , Rayan a fost de 2 ori internat in spital , eu am avut sinuzita si in seara asta a plecat si sotul la spital cu cumnatul , nu stiu ce are dar ii era rau tare . Astept telefon de la ei .
Of rau ii cand esti singur pe aceste meleaguri .
Acum Rayan e bine si Mandy la fel , asteapta nerabdatoare sa inceapa scoala pe 12 ianuarie . Eu nu am nevoie de nimeni sa stea cu Mandy dupa masa caci voi lucra doar pana la 12.30 , deci voi fii mereu cu amandoi acasa dupa mesele . Dimineata va merge rayan la camin de la 7.15 , caci eu incep lucrul la 7.30 .
Noi nu mergem in Romania curand ca nu prea mai e nimeni pe acolo , parinti mi-a in Italia , o sora pe aici , nu stiu zau .
Pupici lui Alma si pe curand !
fecian spune:
Buna dimineatza olandici.
Cam demult nu am mai scris pe aici si multe s-au schimbat intre timp.
Acum sunt mamica unui baitzel frumusel si zapacit de 6 lunitze+. Vad ca si Alina are un pitic, sa iti traiasca.
Noi ne tot zbatem cu mancatul,uneori e chiar o lupta. Dar o sa reusim noi cumva. Si mai e si problema somnului, dar deh toti o au asa ca ce rost are sa ma plang tocmai eu ?
Viatza noastra e destul de plina si nu prea avemtimp de nimic. Azi de exemplu ne-am trezit toti la 5 (ca in fiecare zi dealtfel), insa piticul meu a adormit dupa o ora si sotul meu la fel. Numai eu stau si bantui forumul la ora asta ca nu se prinde somnul de mine. Imi place sa ii vad cum dorm linistiti cei doi barbati ai mei(stai sa ii vezi cand se trezesc...amandoi au o energieeee). Piticul e un picut racit si nici nu stiu cum sa ii mai suflu mucutzii.
Are cineva vreo idee daca si unde pot gasi batista bebelusului in Olanda? Sau trebuie sa comand din romania?
Va pup si sper sa veniti mai multi sa scrieti.
Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !
Simplicity is the key to excellency