Aici,in Olanda (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tismana spune:

Buna tuturor,

Aplelez si eu la voi. Ieri am postat un subiect "4 ore la Amsterdam" si n-am primit nici o informatie.

As vrea sa aflu daca am vreo sansa sa vizitez orasul Amsterdam in cele 4 ore disponibile ( intre doua avioane . Ce tren/metrou/autobuz trebuie sa iau sa ajung in centru? Ce sa vizitez mai intai?

Multumesc pentru orice info.

Tismana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Tismana , nu stiu zau ce ai putea vedea mai intai , nu am mai fost demult si nici nu m-am uitat cat timp am stat prin oras . Cel mai bine mergi cu trenul care este tot la aeroport deci nu trebuie sa mergi mult . Te duci la Amsterdam Central si de acolo iei un taxi care sa te plimbe in apropieri . Poti sa itrbi si in taxi ce e de vazut ca el stie sigur , eu am fost cu sotul si nu stiu sa spun acum ce si cum .
Succes si totusi nu uita ca e putin 4 ore , sa nu cumva sa pierzi timpul si avionul .
Restul nu mai spuneti nimic , ce liniste .
Noi suntem ocupati cu gradina , am pus cateva poze aici :
http://good-times.webshots.com/album/563022521Iznlso
sper sa va placa .

Alina 30 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tismana spune:

merci, Alina.

Mergi la inceput

Fetelor intru inca o data aici si nimic , as avea sa va intreb ceva .
Pe 1 junie vine o sora la mine sa ma ajute la nastere cu mandy si bb. , intrebarea e , trebuie neaparat sa o inscriu la primarie , sau o las asa pur si simplu ca si cum ar fii in vacanta ?
Daca o inscriu platesc ceva mai mult , la apa una alta ?
Si inca ceva Anky tu mai vrei sa faci vre-un bb? dupa ce stiu raspunsul iti spun eu de ce intreb .

Alina 30 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Tismana, mie 4 ore intre avioane mi se pare enorm de putin pt a mai vedea si orasul. Chiar nu stiu ce ai putea vedea in viteza. Poate are Anky idei ca ea merge des in Amsterdam.
Alina, eu nu prea dau pe aici ca stau rau de tot cu timpul liber (si ala pe care-l am i-l dedic Almei). Eu zic ca nu ai de ce sa o inscrii pe sora ta la primarie daca nu sta mai mult de 3 luni...
E super gradina voastra! Mare si eleganta.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Alina, si data trecuta tot in acelasi timp am fost gravide;tu ai nascut in ian. parca si eu in febr;acum eu urmeaza sa nasc in august al treilea copil.Mi-e tare frica pt ca Miruna a fost f mare la nastere;acum mi-au facut testul de glucoza si a iesit bun asa ca nu diabetul de sarcina cauzeaza la mine copii mari.Vineri plec pt 4 zile cu Vladimir la Bucuresti(de 6 ani nu am mai fost de Pasti in Romania);sotul ramane cu Miruna acasa si cred ca vor merge la vreun pretpark.Apoi pe 2 mai plecam cu totii in Mallorca pt ca la vara nu ma vad deplasandu-ma .
Si la mine va veni mama, dar doar pt 5 saptamani sa stea cu copiii in caz ca stau eu in spital mai mult; sa-i duca/ia de la scoala pe cei 2 copii.In rest sunt bine, doar ca nu prea mai pot sa merg pe jos mai mult de 5 min;si miercurea treb sa-l duc pe Vladimir la dans.(cu bicicleta cam 25 min).Tu cum te simti?Tu esti mult mai tanara asa ca nu ar trebui sa te plangi prea mult.
Mai tinem legatura si numai bine,
Anca, Vladimir(21.08.2001), Miruna(18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Ancade, felicitari pt sarcina! Iti doresc o sarcina cat mai usoara pe mai departe si o nastere usoara de pe acum!Sa ai parte de o vacanta frumoasa in Ro si apoi la Mallorca!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Danyce, mersi pt urari;va urez tuturor pe aceasta cale :Un Paste fericit si numai bucurii de la iepuras !Hristos a Inviat!
Anca,Vladimir(21.08.2001), Miruna (18.02.2005)

Mergi la inceput

Hraistos a inviat fetelor , sa va aduca acest Paste lumina in case si liniste .
Danyce te-am inteles iubita ca nu ai timp , si draga de Alma are mare nevoie de tine mai ales acum ,insa o data pe luna daca treci pe aici e bine , ma multumesc cu orice .
Ancade ce frumos ca ai remarcat cu sarcina , eu chiar uitasem insa asa e , suntem iar insarcinate in aceasi perioada .
Nu stiu ce sa cred in privinta varstei si a sarcinii daca are ceva de aface cu felul in care te simti . Eu cred ca fiecare sarcina e unica acu ca ai 18 sau 40 nu cred ca mai conteaza , corpul e diferit , bb. e diferit problemele sunt diferite si tot asa . Mi-as fii dorit sa nu am nimic sa ma plang insa din pacate nue asa ,asta nu inseamna ca nu sunt super fericita in acelasi timp ca bb. e bine si Mandy la fel .
Ma bucur ca poti calatori pt. ambele vacante , eu chiar nu pot daca stau in masina mai mult de 10 , 15 minute ma doare rau spatele si burta , e o durere ciudata si iritanta , nu potsa fac mai nimic , si ma tine zi si noapte . Asa ca eu nu pap nici o vacanta
Sper sa ai parte de un timp super in ro. si sa te intorci cu bine la Miruna si tati .
Va pup pe toate si va doresc TIMP CAT MAI MULT TIMP SA TRECETI SI PE AICI .

Alina 32 si Mandy Stephanie 3 ani

http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso

Mergi la inceput

Buna gagici , chiar nu mai trece nimeni pe aici ?
Au inceput deja vacantele ?
Noi suntem binisor , asteptam cu nerabdare pe bb. caruia nu ii gasim nume sub nici un fel . Este o alegere grea .
Pe curand

Alina 34 si Mandy Stephanie 3 ani

http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso

Mergi la inceput