Aici,in Olanda (16)
Raspunsuri - Pagina 12
Alina Maria spune:
Buna fetelor , dar e chiar pustiu pe aic , deja e marti si nu a scris chiar nimeni , am fost la ARBO si a fost chiar o.k. , nu or sa ma mai vada pt. ei e clar ca nu pot lucra si mi-au dorit sa ma bucur de sarcina si cam atat . Deci sunt oficial in prenatal , medical ceva de genul asta . Acum sunt mai linistita si am instintat si la servici si totul e o.k.
In rest acum am timp sa ma ocup de tot ce as fii vrut inainte .
Cu dormitul e cam aiurea dar trec eu si de asta .
Sper sa mai aud vesti si de la voi .
Va pup si mai vb. daca am cu cine , de eu acu am atimp .
Alina 22 si Mandy Stephanie 3 ani
Alina Maria spune:
Vai Jenn multumim chiar uitasem , dar totusi nu mai scrie asa multtttt .
Ce mai facei , ce ti-ai mai cumparat nou ?
Ce traditii sunt pe 1 martie , daca sti desigur .
Aici e linistea inainte de furtuna , adina inaite de a ne apuca de constructii si de gradina .
Hai care ce mai faceti ?
Va doresc un martie cald si plin de zile insorite .
Alina 23 si Mandy Stephanie 3 ani
Alina Maria spune:
mai fetelor ce e cu voi , v-ati suparat cumva pe mine ?
recunosc ca ma cam plictisesc de cand nu mai lucrez si as vrea sa mai stam de vorba , dar cred ca totusi voi nu aveti timp .
Noi suntem bine , am fost plecati o saptamana intr-un parc de la Landal si a fost fain .
Mai vb. cand mai vb. si voi .
Alina 25 si Mandy Stephanie 3 ani
hristina spune:
Poate mai intra cineva si pe-aici care sa ma ajute cu informatii despre personalitati marcante ale vietii culturale olandeze:scriitori,compozitori,pictori,etc.;orice !
Scoala mea e intrata intr-un proiect interjudetean,ceva,exact nu stiu ce, si am tema de lucru sa caut asemenea informatii!
Cu detalii vin pe parcurs!
Astept un colac de salvare din partea voastra!
Kasi si Victoria
Alina Maria spune:
Hristina te-as ajuta cu mare placere , nu stiu zau cum , sotul nu e prea interesat de asa ceva si nici nu are timp de mine , daramite de tine , deci chestia asta pica . Daca pot ajuta caut pe net ca si tine dealtfel , nu ? alta solutie nu vad .
Succes si poate te mai ajuta si altcineva , desi fetele de aici lipsesc momentan , dar cine stie poate ai noroc .
Alina 26 si Mandy Stephanie 3 ani
anky spune:
quote:
Originally posted by hristina
Poate mai intra cineva si pe-aici care sa ma ajute cu informatii despre personalitati marcante ale vietii culturale olandeze:scriitori,compozitori,pictori,etc.;orice !
Scoala mea e intrata intr-un proiect interjudetean,ceva,exact nu stiu ce, si am tema de lucru sa caut asemenea informatii!
Cu detalii vin pe parcurs!
Astept un colac de salvare din partea voastra!
Kasi si Victoria
http://en.wikipedia.org/wiki/Rembrandt_van_Rijn
http://en.wikipedia.org/wiki/Vincent_van_Gogh
http://en.wikipedia.org/wiki/Dutch_literature
Anca,mami de doi nazdravani
hristina spune:
Multamesc de ajutor!
maine la scoala o sa discutam pe-ndelete sa vedem de fapt ce avem de facut si asupra cui ne oprim!
Revin cu vesti!
Kasi si Victoria
danyce spune:
Fetelor, sarbatori fericite!Hristos a inviat!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
anky spune:
quote:
Originally posted by hristina
Multamesc de ajutor!
maine la scoala o sa discutam pe-ndelete sa vedem de fapt ce avem de facut si asupra cui ne oprim!
Revin cu vesti!
Kasi si Victoria
Succes cu proiectul.
Anca,mami de doi nazdravani