Aici,in Olanda (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

Buna , cred ca te referi la Beekse Bergen.
Este o adevarata placere o zi petrecuta in Beekse Bergen.
uite link-ul : http://www.beeksebergen.nl/

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Multumesc mult, mult!!!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Gianni,stii cumva ce s-a intimplat cu magazinul romanesc din Amsterdam (Jan Pieter Heijestraat),s-a mutat in alta parte sau s-a desfiintat?

O zi buna

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Anca Sa ai parte numai de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! La multi ani ani sanatosi si fericiti si d-rei tale! Parca si ziua ei a fost de curand..

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Danyce,merci.Da,ziua Biancai a fost pe data de 2,momentan are scarlatina(roodvonk) si trebuia operata de polipi asa ca am aminat operatia pe 4 martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

Salve Anky,

Eu am inteles c-au dat faliment...pacat dat asta este...

Catalina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gianni

Salve Anky,

Eu am inteles c-au dat faliment...pacat dat asta este...

Catalina

Da,chiar ca e pacat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miana spune:

Alina Maria felicitari pt. putulica din burtica! Acum vazui si eu.
Sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor ,
Multumesc Miana si noi suntem extrem de fericiti de ce avem in burtica , de semenea imi este si foarte teama de acest mic baietel caci nu stiu zau cum e sa ai baiat , mi se par cam ciudati baietii , sunt altfel decat fetitele , dar cu Dumnezeu inainte vom vedea ce si cum , sunt si f. emotionata .
Anky la voi cum a fost intalnirea cu Cris ? cum a reactinat Bianca atunci ? care e diferenta dintre ei precis ?
Pana si nume de baiat mi se par grele si urate , acum sa ma iertati de sinceritate insa mie nu imi plac numele de baieti , mai deloc , unele asa putin dar in general nu e usor , m-am gandit la dave insa nu stiu daca raman sigur asa si ioan ca al doilea nume ca sa aiba si un afant .
Voi ce mai faceti ?
Eu am probleme la servici nu mai pot sa stau la birou pe scaun si sa ma uit in microscop caci este o diferenta care nu poate fii reglata si ma incurca burta . Seful mare a spus sa intru in prenatal ca pe el nu il deranjeaza si chiar se gandeste la sanatatea mea si ca bb. sa fie bine si sa ma intorc cu bine la ei . Insa seful de laborator , deci un sef mai mic mi-a spus sa stau o saptamana acasa si apoi sa incerc din nou , chestia e ca problema creste adica burta si nu vad cum va fii mai bine peste o saptamana .
Offff ce ma enerveaza ca nu ma lasa in pace , cred ca am sa sun saptamana viitoare si am sa-i spun sefului ca nu are rost sa incerc caci durerea de spate si gat nu imi trece asa si ca e din ce in ce mai greu pe un scaun .
Voi ce ziceti ?

Alina 22 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Nu spune nimeni nimic ?
Pe unde sunteti ?
Ocupate ca intotdeauna , de altfel si eu .
Situatia inca nu s-a schimbat , am fost la dr. si mi-a dat trimitere la fizioterapeut care e abia pe 3 martie . Pana una alta am programare la ARBO saptamana viitoare marti . Sa vedem ce spun si de acolo . M-au sunat de la UWV sau ceva de genul asta . O nebunie , o gramada de spus la toti ce si cum .
Burtica creste ma ocup putin de camera baietelului care e inca dezastru . Trebuie sa intru si in hainute si care sunt prea de fetita le pun de o parte . Am observat ca sunt multe de luat inca chiar daca am mai avut un copil inainte . Desigur mai putin mobila si chesti mari insa nimicuri .
Parca vad ca trebuie sa cumpar o gramada de haine , Mandy a avut mult pe roz si forma aia de fetita in general .
Va rog mult care ati mai trecut printr-o situatie asemanatoare cu ARBO sa imi spuneti cum a fost , asta pana marti , o.k. bine si dupa nu strica .
Haideti mai treceti pe aici si spuneti care ce mai face .

Alina 22 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput