Aici,in Olanda (16)
Indu,eu iti recomand mai degraba sa accepti ofertele din Belgia.Pentru un inceput in Olanda e cam totul aiurea la ora actuala din cauza taxelor care sint foarte mari.
Cu cit salarul este mai mare cu atit si impozitul mai mare.
Succes oricum in alegerea pe care o vei face
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
Raspunsuri
miana spune:
Anky mersi pt. efortul tau, dar nu stiu ce se intampla ca nu imi iese pur si simplu. Daca dau pe mesaje private imi apare pagina de subiecte si nici urma de options. Si binenteles ca nici pm-ul tau nu l-am primit.Pe undeva gresesc eu. Mai incerc.
danyce spune:
Salut, fetelor,
Eu cat sunt de cascata, abia acum vad ca iar e putintica activitate pe aici. Cand intram eu sa vad daca mai scrie careva nu gaseam nici un mesaj si poate de asta m-am si lasat pagubasa o bucatica de timp.
Miana, succes cu adaptarea in Almere! Sunt sigura ca te vei obisnui in curand. Cum e cu 2 bebei de varste apropiate? Ma bate tare gandul sa ma apuc de Bb2 la anul, dar boacanele savarsite de mademoiselle a mea din ultimul timp imi taie putin elanul. In acelasi timp, bebelusii pe care i-am vizitat in ultimele saptamani (kraambezoek) imi reaprind dorinta de pitic in casa.
Anca, wow, ce fain de tine ca ai avut 2 luni de vacanta! Sunt sigura ca v-ati distrat pe cinste si ca ti-ai reincarcat bateriile.Pana la urma unde ati fost in America? Ca asa ziceai, ca mergi in Romania, lasi copiii acolo si voi 2 plecati in SUA singurei. Eu abia 2 sapt de concediu am reusit sa-mi iau in vara, insa au fost mama si fratele meu pe aici si i-am plimbat pe ei prin Olandika, eu nepreavand sansa sa ma odihnesc prea mult. Acum lucrez iar super-fulltime, am program super incarcat pana la Craciun si ma razboiesc deja cu seful sa-mi dea liber in jur de ziua Almei si intre Craciun si Anul Nou sa putem pleca la Madrid cateva zile, eu sper 10.Bostonul l-am amanat pe anul viitor cand sper sa reusim sa ne luam concediu in acelasi timp.
Ce-ti fac copilasii, Anca? Am citit la generale cum iti spun ca te iubesc in public. Foarte frumos! Alma e si ea tare lipicioasa si ma prezinta cu mandrie la toata lumea ca-s mama ei, dar e si tare neascultatoare, tot in public.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
miana spune:
Danyce daca as fi olandeza ti-as zice ca nu e greu cu doi copii de varste apropiate si ca as mai putea face vreo doi imediat,insa ca romanca iti spun ca imi este f. greu. Sunt si momente frumoase si distractive cu ei, dar in general e aproate o supravietuire. Sara care are aproape doi ani( tot pe 21 okt. ne serbam si noi) e tot asa un copil extrem de dinamic un tom boy si jumatate. pasiunea ei este cataratul. Cel mic pare un pic mai linistit insa cateodata ma dispera si el. De ex. e o tortura pt. mine sa il schimb de scutec ca se intoare ca surubul de ma apuca plansul catodata cand vad cat imi ia sa-l schimb. Marele dezavantaj in cazul varstelor apropiate este ca nu te poti ocupa bine nici de unul nici de altul in primii ani de viata cel putin. sper sa apara in curand si avantajele, adica sa se joace impreuna, sa fie f. uniti si chestii de genul asta pe care le tot aud.
Insa la tine ar fi deja o diferenta decenta deci e chiar indicat sa va puneti pe treaba daca vreti neaparat doi copii.
Gata aud plansete. Duty calls me.
fecian spune:
Salutare fetelor
Nu am mai dat nici un semn de viata de cand am venit din vacanta. Recunosc! mia culpa!...
Asa, daca tot am venit pana la urma hai sa dau si eu ceva vesti.
Vacanta: aia de 6 saptamani a fost FANTASTICA!!! nu am stat deloc in casa, am umblat continuu, ne-am distrat, am avut vreme frumoasa... Am fost si la mare si la munte si in delta...Ce sa zic o vacanta de vis...plina de evenimente...La sfarsit am fost si la nunta care a fost si ea super reusita. Am ajuns acasa istoviti si aici ne astepta dragutza de ea munca...cu de toate, termene, experimente, rapoarte, tot tacamul... Plus de asta am semnat si actele de casa si ne-am si apucat sa aranjam casa in sfarsit... 3 saptamani de munca silnica 8 ore la servici, 8 ore la casa, dar a meritat efortul.Acum numai ce ne-am mutat , mai avem cateva lucruri de rezolvat dar sper sa fie totul bine si de saptamana viitoare sa pot zice : gata! acum ma pot relaxa si eu un pic...
Buunnn...Ei acum am mai primit o veste: Sunt ! Avem 5 saptamani si totul e ok deocamdata... Nu am spus inca la lume multa...la sefi nici atat...Astept inca 2-3 saptamani cand o sa merg si la doctor...si atunci am sa le spun la toti.
Oficial am o viata implinita; neoficial vorbind e ca la nebuniacum la mine...fa ultimele retusuri la casa, mai cumpara ce trebuie, ai grija sa nu pateasca bebe ceva, plus munca.... de care nu mai vreau sa mai zic nika...
Asa ca a venit toamna cu un bebica un burtica, o casutza noua si...cam atat deocamdata
V-am pupat pe toate si va doresc o zi minunata
Felicia 4+ viitoare mami de ursulet
anky spune:
quote:
Originally posted by fecian
Salutare fetelor
Nu am mai dat nici un semn de viata de cand am venit din vacanta. Recunosc! mia culpa!...
Asa, daca tot am venit pana la urma hai sa dau si eu ceva vesti.
Vacanta: aia de 6 saptamani a fost FANTASTICA!!! nu am stat deloc in casa, am umblat continuu, ne-am distrat, am avut vreme frumoasa... Am fost si la mare si la munte si in delta...Ce sa zic o vacanta de vis...plina de evenimente...La sfarsit am fost si la nunta care a fost si ea super reusita. Am ajuns acasa istoviti si aici ne astepta dragutza de ea munca...cu de toate, termene, experimente, rapoarte, tot tacamul... Plus de asta am semnat si actele de casa si ne-am si apucat sa aranjam casa in sfarsit... 3 saptamani de munca silnica 8 ore la servici, 8 ore la casa, dar a meritat efortul.Acum numai ce ne-am mutat , mai avem cateva lucruri de rezolvat dar sper sa fie totul bine si de saptamana viitoare sa pot zice : gata! acum ma pot relaxa si eu un pic...
Buunnn...Ei acum am mai primit o veste: Sunt ! Avem 5 saptamani si totul e ok deocamdata... Nu am spus inca la lume multa...la sefi nici atat...Astept inca 2-3 saptamani cand o sa merg si la doctor...si atunci am sa le spun la toti.
Oficial am o viata implinita; neoficial vorbind e ca la nebuniacum la mine...fa ultimele retusuri la casa, mai cumpara ce trebuie, ai grija sa nu pateasca bebe ceva, plus munca.... de care nu mai vreau sa mai zic nika...
Asa ca a venit toamna cu un bebica un burtica, o casutza noua si...cam atat deocamdata
V-am pupat pe toate si va doresc o zi minunata
Felicia 4+ viitoare mami de ursulet
FECIAN,FELICITARI !!!! pentru bb-cul din burtica.
Sarcina usoara iti doresc si un bb sanatos tun.
Ah...felicitari si pentru noua casuta,sa o locuiti sanatosi si fericiti
anky spune:
Danyce,am o prietena buna in Ro care are bb-ic de doua luni si mai am o vecina cu bb-ic de trei luni.Moamaaaa,sint atit de scumpi,cind i-am vazut am zis ca vreau si eu bb nr. 3,poate am noroc sa iasa gemeni
Dantje spune:
Sal olandici,
nici eu n-am mai apucat sa scriu nik, si noi am avut o vacanta prelungita dar cu de toate,amestecate....eh...a trecut.
Fencian super veste felicitari, si sa ai o sarcina usoara si o nastere asijderea.
Anky....pai daca ti-e pofta de bb3...ce mai stai soro...ia da-ne o veste de genul asta.....
Eu pe ultima suta de metri astept cu nerabdare marea intalnire .
sa auzim de bine,
Dantje 37+ & Martijn
danyce spune:
Fecian, felicitari!!! Sa ai parte de o sarcina usoara si de o nastere la fel!
Anky, inca mai vrei gemeni?Mama, dar ce curaj mai ai!
Dantje, pupacesc burtik pe toate partile. Cred ca un milion de pupici reusesc acum sa o acopar. Si eu astept marea voastra intalnire. Sunt taaare curioasa ce cretulina iese.Martijn e pregatit?
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
anky spune:
Dantje,nastere usoara iti doresc si un bb super sanatos.
fecian spune:
Buna fetelor
Multumesc mult de urari. Insa vad ca Dantje e mult mai aproape de momentul intalnirii cu bebica. si sa ai un bebe tare sanatos si mancacios.
Anky, Danyce ...
Anky ai 2 copii tare frumosi, cred ca sunt si cuminti pe masura. Bafta atunci la gemeni
Felicia 5+ viitoare mami de ursulet