Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (225)
Raspunsuri - Pagina 8
monica70 spune:
Dupa cate stiu semnul asta inseamna ras si inca in hohote.
In plus eu nu m-am suparat pe nimeni.Nu sunt genul.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
monica70 spune:
"Daca esti nemultumit,sa nu ai slabiciunea de a da vina pe altcineva,ci trebuie sa stii ca tu esti nemultumit de tine si in tine insatzi; daca esti nefericit,esti de tine si in tine;cauza nu se afla nicaieri in alta parte."
Poate va foloseste la ceva,inclusiv celor care nu mai vor sa scrie aici.Una sigur radea in hohote mai acum 5 minute ,altele inca spera in moderatori etc.
P.S.Asta nu-i de la pocaitzi
Biancas spune:
Daca nu te-ai fi suparat, acum nu urmau concluziile asta spuse fara referire la cineva dar scrise pt cine are cap sa le inteleaga plus de zilele trecute. A mai fost una pe aici careia tot asha greatza i-a fost si a plecat dintre noi. Sper ca nu te gandesti sa o urmezi si tu .. Propun ca daca ai ceva sa imi spui sa o faci pe mess, astfel evitam discutiile astea.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
quote:
Originally posted by monica70
"Daca esti nemultumit,sa nu ai slabiciunea de a da vina pe altcineva,ci trebuie sa stii ca tu esti nemultumit de tine si in tine insatzi; daca esti nefericit,esti de tine si in tine;cauza nu se afla nicaieri in alta parte."
Poate va foloseste la ceva,inclusiv celor care nu mai vor sa scrie aici.Una sigur radea in hohote mai acum 5 minute ,altele inca spera in moderatori etc.
Poate ar trebui sa exemplicifi, asha cum fac eu cand scriu despre ceva ca sa priceapa toata lumea ce vrei tu sa spui cu aluziile astea. Nu de alta dar sa nu fie prost interpretate
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
MONI pai parca nu pe erai suparata ....dar eu vad ca tot ii aduci acuzatii.....adevarul ca ai dreptate ,,pricep mai greu,,
monica70 spune:
Parca mai zicea cineva zilele trecute de faza cu nisipul,ca nu i-a placut copilului.Oare lui Jasy? Nu-mi mai amintesc de cine e vorba
monica70 spune:
Merg sa trag un pui de somn,ca tot n-am cu cine vorbi p-aci .Sper sa nu se trezeasca Diana imediat.
Apropo,Anda ajunge doar luni probabil
maraki spune:
Din pacate pt. tine Monica, incerci sa faci valuri din nou dar uite ca nu sant curenti Orice incercare de a ma provoca, ma lasa rece Cand ai ceva de spus, da si nume, inceteaza cu unele/altele. Hai ca m-am plictisit.....
Giova nu am avut timp sa citesc, sanatate lui Marcolino, doar atat am inteles din mesajele scurte ale fetelor. Sper sa se faca bine repede si sa intelegeti ceva din vacanta
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
doarme acum cu Clau in camera, a baut vreo 70 ml lapte si cam atat. transpira de la Nurofen, i-am pus picaturi in nasuc.
la urgente cand am fost miercuri, mi-a zis ca nu are nimic la plamani, doar putin rosu in gat. ala sa fie cauza? asa ferba mare de la putin rosu in gat? el niciodata nu mi-a facut asa febra mare, frisoane si sa fie moale ca o carpa.
Normal ca m-am speriat, plangeam langa el. doamne ce nasol e.
sincer sper sa-si revina cat mai repede, caci ne-am saturat de atmosfera asta incarcata.
Nu prea stam in camera, caci iesim cu el, se mai da pe una alta, se joaca in nispi, se balaceste putin de tot.
ma pun sa citesc cap. asta, cu toate ca parca vad ce discutii de tot kk-ul sunt....
Moni somn usor. eu am zis ca Marco nu suporta nisipul, am vazut asta toata vara si vad ca este adevarat...poate la anul va fi altfel. au mai fi zis si alte mamici, dar cum nu am citit....
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)