Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (225)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am citit asa rapid de tot, ca vreau sa fug in camera....
Mira tot fara tv vad ca sunteti. eu as muri far EL ATATEA ZILE. si aici e TVR international si mai dau o geana cand stam in camera, caci nu-mi plac programele turcesti.
Bumbita tot 2 in 1? bb Edy nu vrea sa vina, ii place acolo la caldurica.
Moni felicitari pt. kk la olita. si baiatul nasilor nu a facut kk zilele astea ca nu avea olita. a cerut la femeia de serviciu si i-a adus. ce fericire pe el!!! eu nu are rost sa cer, numai ma impiedic de ea prin camera...
Ana .
Bianca, Cosmi normal ca e greu cu 2 copii. doar ca unele mai au si ajutor, pe cand altele sunt non stop cu ei. si asta e deja o treaba grea...

noi consumam 3 pampersi/zi. nu stiu cat consuma la gradi, poate unul, caci acolo e pus la olita de mai multe ori.
Marco nu bea foarte multa apa, asa ca nu are cu ce-i umple.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

sa va zic putin de hotel:
e tipic turcesc, e impresionant de mare si frumos. mobila e antica, noi suntem adeptii modernismului, dar nu strica sa te simti ca un rege pt. cateva zile.
Piscinele ok, este si pt. copii cu fel de fel de tobogane. sunt jucarii de apa, colaci si saltelute pt. ei.
pe plaja e amenajat un loc la nisip cu jucarii de la ei.asa ca am carat degeaba toate ale noastre.
Restaurantul are colt pt. copii cu papica si masute joase. dar au si o groaza de scaune de masa.
Chelnerii sunt foarte atenti, mai ales cu piticii. se joaca si ii bine dispun.
cameriera face curat in fiecare zi, lasam si bacsis ca asa sunt invatati turcii.
Barul se completeaza de mai multe ori pe zi, pana la ora 17. fructe proaspete in camera.
sucuri de toate pt. toti, chiar si fresh-uri de porto. la venire le-a facut cate un coctail si prichindeilor.
am vrut sa programez o baie turceasca, dar dureaza 2 ore si nu stiu daca sta marco cu Clau, asa bolnavior. deocamdata sar peste. sa vedem cum se simte sapt. viitoare, poate facem un shopping ls Antalya, caci il avem gratuit.

ma oftic, ca sunt la ciclu...mor de nervi. bine ca mi-am adus de control ceva tampoane, dar trebuie sa cumpar ca sunt pe terminate.

ma innebunesc gentile, pantofii si curelele. cred ca nu ratez sa cumpar ceva.
Aseara vroiam sa-i cumpar un sacou lui Marco dar era 47 euroi. sunt convinsa ca l-au triplat, caci e in statiune si profita. M-a si agatat un turcalete aseara, noroc ca i-a zis unul...uite ca are copil...si Clau a venit rapid dupa mine.

gata pauza, merg sa vad ce fac baietii.
daca marco e ok, mergem la plaja, macar se joaca in nispi, caci in apa nu va intra, poate cu barcuta.

pe diseara.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova, deabia astept sa vad pozele, sa vad cum arata celebrul Delphin Palace de care tot am auzit vorbindu-se. Si eu am gasit blugi lui Dani si sub 15 euro nu vroia sa mi lase..blugi pe care aici ii cumpar cu 20 lei acolo erau 15 euro ultimul pretz. Macar daca erau ceva deosebiti..dar aratau obisnuit, material de vara. Pantofii si curelele...o minunatie...noroc ca nu sunt adepta curelelor iar de pantofi nu m-am putut atinge din cauza bugetului. daca chiar vroiam puteam dar inca nu am cazut in cap sa dau 200 euro pe niste sandale cu toate ca era deosebite, D&G. Asta e.
Cred ca luni se intoarce si Toanca la servici...cred ca a avut 2 sapt de concediu..sa vedem ea cu ce impresii a venit acasa.
Majoritatea celor care au fost plecati in occident (in diferite tari) mi-au spus :"ca la turci la nimeni". Adica sunt alte servicii la 5 stele la turci fatza de hotel de 5 stele in Egipt, Tunisia sau Grecia. Chiar ii spuneam lui Nelu ca noi am inceput direct cu turcii, poate vom fi nemultumiti pe altundeva si implicit nu ne va placea.
Maraki, eu am incercat sa o ofer o dar mi s-a aratat . Asta e..."prietenie" cu de-a sila nu se poate. Sincer si eu m-am cam saturat de discutii aiurea si de mesaje scrise fara referire la cineva dar cu mesaj secret. Ce bine ca eu sunt fraiera care daca scriu ceva si lumea nu a inteles exemplific si atunci normal ca dau nume si deci sunt aia rea care se leaga de toata lumea. Dar altele cand scriu la bascalie si la misto si fara sa dea nume exact ...nu exemplifica..."nici usturoi nu au mancat...nici gura nu le miroase" . E buna strategia...de acum ar trebui sa o aplic si eu

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Noi ne pregatim se mergem in cetate, am auzit ca sunt si hinti, distractie, mancare...macar nu stau singura in casa cu copii. E cam rece afara,...deci trebuie sa ne imbracam.
pe mai tarziu.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Giova...in prima zi cand am ajuns in Turcia am fost la mare si la un moment dat Dani umbla prin nisip si urla ...Nisipul ardea (mult mai tare ca la noi), si pe mine ma ardea la talpi si nu puteam umbla desculta . Oare nu asta e cauza pt care nu ii place lui Marco ca arde nisipul?
Aia a fost singura data cand am fost la plaja la mare, mai mergeam seara pe plaja dar la baie si plaja doar o data am fost pt ca in zona Belek era o fasie de pietre plus ca marea se adancea dintr-o data...la 5 m deja apa iti ajungea la gat si lui Nelu nu ii place. Oricum piscinele de copii erau mult mai frumoase ca marea. Nici eu nu am folosit jucariile mele duse de acasa, erau acolo jucarii pt copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIO suna tare bine cum descri zona.Am vorbit cu prietena mea care are doua fetitze,sa mergem in iunie la anul acolo impreuna.Da' tocmai i-am facut pofta azi de croaziera aia Si acolo nu merge cu copii,iar sa imi programez ambele iesiri pentru la anul ... hmmm ,greu de tot .Cu ciclul,baga OB si ai rezolvat problema.

Eu am iesit azi cu Diana la plimbare,pe jos,noi cam asa iesim,ca cel putin eu, mai mult de ora nu prea stau.Pe-aici va tot aud cu mers tot numai cu carucioarele inca.Cu caruciorul o mai scoate Ghitza cand vrea sa bage kilometraj,adica sa faca ture departe pe jos,sau daca il cere ea.Ca tricicleta n-o mai poate cere,saptamana trecuta s-a rupt in doua Noroc ca era deja sus.Cica apare mami si zice "uite cum e, ca abia am urcat-o acum pe scari" si cand pun mana ... s-a rupt.Se mai tinea intr-o bucatica de tzeava,cred ca era fisurata demult,da' la trotuarele din zona,ce ma mir? A si nu s-a cerut Diana absolut deloc in bratze,cum facea cu mami mai acum vreo doua luni.Cred ca avea legtura atunci si cu faptul ca ii erau incomode sandalele alea,ca dupa ce i-am luat altele n-a mai facut asa Sau o fi fost caldura de vina.
In schimb, s-a smiorcait cand am plecat de la "bogane" ,era ca un robotzel,nu stiu cate ture a urcat si coborat singura.Aci e ok ca are scari din lemn,apoi platforma,alte scari,alta platforma...,pe care urca treptat,nu-i ca alea simple din plastic sau metal la care mai stau in spatele ei,sa nu cumva sa alunece.

Diana a cerut lapte,dupa ce a mancat un cremvusti si jumate.I-am dat si aproape l-a termnat.Daca isi baga portia si diseara ... ar insemna 900 ml Ce rasturnare de situatie,ca ajunsesem intr-o vreme de abia consuma 3-400 ml pe zi,cu chiu cu vai.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Am aparut si eu...vai ce frig e afara.
A fost super , Sandra a fost foarte fericita, revin mai incolo cu detalii, merg sa mancam de cina si sa fac conopida cu maioneza,apoi sa il culc pe Dani...etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107506

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Gio, multa snatate la blondin! Of mai, ce suferinta pe el, mititelul... sper din tot sufletul sa treaca.

Moni, pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti . Nu sunt cinica, insa asta-i adevarul.

Bianca, ai uitat sa specifici cum "debarci" tu copiii la socri in week-end-uri, cum te ajuta destul de consistent parintii tai.... etc si bla-bla-bla. Nu uita, Denisa nu are pe nimeni acolo. Periodic parintii ei, atat. Si chiar si daca - prin absurd - i-ar placea sa se vaite, foarte bine, si mie imi place uneori. Ma face sa ma simt mai musculoasa dupa ce am terminat treaba respectiva, ca uite dom'le ce puternica sunt, desi sunt atat de firava. Pricepi?
Si daca vrem sa compatimim pe cineva, si mai bine.
Toata stima mea si admiratia pt. mamicile de 2-3 copii.
Orice s-ar spune, tie iti place sa intretii o atmosfera de scandal. Asta este o problema, pt. ca aici este nevoie de armonie.
Daca vrei sa stii cum era inainte aici, citeste arhiva de gravidute.
Mi-e greu insa sa cred ca vei intelege.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Astery nu sunt o persoana care privesc inapoi. Ce a fost inainte aici nu ma intereseaza. Ca debarc sau nu copii e a treia oara cand imi reprosezi, cred ca e problema mea ce fac cu ei.
Si daca vrei sa fiu rea in continuare ar mai fi multe de spus dar ma abtin.
Mai bine ai spune ce faci peste zi, ce face copilul tau decat sa vi sa trantesti mesaje judecand pe cineva, si in special pe mine. Nu participi la discutii, intrii rar dar cand e rost de scandal sa judeci stii. Cred ca te-ai specializat la atacuri contra mea in general cu toate ca ai avut treaba si cu altele ceea ce e problema ta, istoria ta pe care pe mine ma intereseaza.
Tia-m spus elegant atunci sa iti vezi de viata ta, de copii tai si lasa-ma pe mine sa imi "debarc" unde vreau copii. Si altele o pot face daca e la o adica.

Mergi la inceput