Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (225)
Raspunsuri - Pagina 6
Biancas spune:
Ana nu esti deloc batura in cap.
Cosmi asha e, nu are legatura cu nici o piersica
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
ANA tot la serviciu si azi? N-are rost sa-ti mananci nervii,pur si simplu acum nu se mai poate lua de alea cu gura mare ca e pe rosu inca,se ia de alea cu bun simtz,care tac si nu riposteaza,considerand ca nu merita sa se coboare la un anumit nivel.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
Biancas spune:
Ana ca sa iti raspund tot eu ca deja apar concluziile de "2 lei cinzeci"...cineva mi-a cerut sa am mila pt alcineva careia ii e foarte greu cu 2 copii si o "gramada" de probleme. De parca nu toata lumea are probleme. Asta era ideea, am exemplificat raspunsul cu dovezi din viata mea, iar fetele cu dovezi din viata lor. Dar nu toata lumea isi plange problemele pe forum sa arate cuiva cat de greu ii este ei. Fiecare scrie ce vrea si cum vrea si nu are trebui sa ne fie mila de nimeni, fiecare are viata pe care si-o doreste, sau cel putin incearca sa o aibe.
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
BIANCAAAAAAAAAAAA termina fata , lasa fetele as spuna daca le e greu conteaza foarte mult sa se descarce.....si sincera sa fiu eu nu ma plang ac fata mare dar ...jos palaria ptr cele care au 2 copii mici....eu din cauza asta n am facut copii la diferenta mica ca mi ar fii fost tare greu si recunosc
Biancas spune:
quote:
Originally posted by monica70
[br N-are rost sa-ti mananci nervii,pur si simplu acum nu se mai poate lua de alea cu gura mare ca e pe rosu inca,se ia de alea cu bun simtz,care tac si nu riposteaza,considerand ca nu merita sa se coboare la un anumit nivel.
Asta se numeste concluzie gratuita si face referire la mine pt cine nu a inteles. Nu ma iau de nimeni si nu are legatura ca sunt pe rosu sau nu!!.
Giova spune:
in sf. stiu sa folosesc wireless-ul, ca m-am saturat cat m-am plimbat cu laptopul peste tot si nu vedeam butonul din fatza mea.
e cea mai groaznica vacanta pe care am avut-o.... nu din cauza conditiilor, astea sunt excelente, cum ne asteptam...
sa incep cu inceputul.....
-miercuri seara nu am mai intrat caci au venit finii, nasi, nebunie de pe lume. marco mi-a facut febra, i-am dat Nurofen si-a mai revenit, doar nu am inchis ochiul toata noaptea...febra mare si frisoane. ne-am amintit ca nu avem asig. de sanatate, asa ca suna disperati la o prietena sa le faca pe dimineata.
-joi marco nu mai ardea, ,chemam taxi, ne intalnim cu amica, ne da asigurarile si drumul la aeroport.totul in regula, ne urcam in avionb si nu pleaca din cauza ca nu au ajuns 2 persoane, asa ca am plecat cu 30 min. intarziere.
zborul ok, marco a dormit tot drumul,a inceput sa arda din nou. cum am ajuns in Antalya, fugutza la baie sa bagam un supozitor( care nu isi face efectul, nu stiu de ce).ajungem la hotel, ne intampina cu sampanie si alte chestii, dar marco de cum a vazut apa, tot acolo vroia si urla intr-una:apa, apa, apa.
ne cazam, ne pregatim de plaja si la piscina de copii. a intrat putin in apa, ce sa-l mai scot de acolo.mergem sa mancam....marco nimic, adorme...iar are febra. in camera cu noi....copilul ardea tot mai tare, statea nemiscat.i-am pus comprese la picioare si frunte cu apa si otet, dai nurofen...febra scade...noaptea urca...a 2-a noapte alba.
il trimit pe asta sa nu pice netul si revin....
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
Poate unele au sarit peste asta:
Ingrid ai auzit de copii sugativa care fac ca "sorela"?Daca nu..auzi acum. Noah ca am spus-o
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel
Asta apropo de "nu ma iau de nimeni"
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME