Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (225)
Raspunsuri - Pagina 5
Biancas spune:
Cosmi, stiu ca asta e viata de familie...adevarata. Pana si problemele lui Marakicu Robert sunt probleme de familie. Unii zic...oooo are copil mare ce ii pasa, nu mai are probleme...nu e asha...copii mari, probleme mari, copii mici probleme mici. Cand ai un copil mare care nu te asculta atunci te macini, care e foarte libertin si iti face probleme (uita sa vina vreo 2 zile acasa sau nu a venit la ora care i-ai spus-o de la discoteca...)..asta e problema deja...care te macina zilnic psihic, ce ai putea face sa fie mai bine, cum l-ai putea ajuta sa se schimbe...deci nu e ushor sa ai copil mare.
Uneori mi-e ciuda pe mine ca in timpul in care stau la calc as putea face lucruri mai utile in casa dar asta e..fiecare cu pasiunile ei.
Deci cum sta treaba cu mila? Pt cine sa am mila?. Pt ce??
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
da asa e cu copii mari , pb sunt mari ...important este ca intre parinti si copii sa existe incredere, comunicare si sprijin si o cale de mijloc de a ajunge la un consens
maraki spune:
Bianca cred ca nu vrei sa stii cat strang eu dupa Robert Giorgos mai da cu aspiratorul dar restul le fac eu
Dixi a furat Hanuta de la Angelo si o mananca, mare tupeist! Pe mine nu ma mai asculta, ma maraie daca vreau sa iau ce fura Singurul de care asculta e Giorgos
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
Robert face ce vrea, nu asculta daca-i zic sa nu mai iasa. Cand nu vine acasa noaptea si vad ca pana la 11.30 nu au sunat de la restaurant, stau linistita ca stiu ca a ajuns la sv. Sant probleme dar na....fac parte din viata. Acum doua seri au iesit cu totii si m.am trezit cu fii-miu la 7 dim. la rest venise sa manance
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
cosmi1975 spune:
noi ne impartim treburile dar numai la sf de saptamana ca al meu sot vine tarziu dar ma ajuta mult, nu mi fac pb daca as pleca o saptamana s ar descurca cu bianca .......cu stef nu as fii sigura
Ana_m spune:
Buna dimineata,
Eu nu am inteles care e faza cu mila ????
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Biancas spune:
Am mancat si noi, dupa ce a mancat Dani (caruia mai nou ii trebuie sa manance singur) l-am dus in baie sa il spal pe maini. A cerut si periuta de dinti cerand "daiu" adica sa i-o dau.
L-am culcat deja.
Maraki..la nimeni nu ii e ushor in ziua de azi, doi copii inseamna doua griji in plus, de 2 ori mai multi bani pt ei... Era o vorba din batrani..."las ca e bine si asha rau"... Robert e si baiat si presupun ca nu face mare lucru prin casa sa te ajute. Sandra a inceput sa spele vasele dupa ce mancam, sa ma ajute la bucatarie. Dar face doar ce ii place, curatenia nu e punctul ei forte
Ana..nimic interesant..niste discutii mai vechi ce au avut loc zilele trecute.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Ana_m spune:
Tocmai ca am citit discutiile din zilele trecute (la care sa zicem ca INCA ma abtin sa zic ceva ) si tot nu pricep idea . Poate sunt mai batuta in cap .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
ANA iti zic eu care-i faza cu mila.Era vorba de faza cu piersicile.Si ziceam eu ca nu am sentimente d-alea negative fatza de de cine ar fi cazul,doar de mila.Da' cum mai ziceam odata zilele trecute,unde dai si unde crapa
Eu inca mor de somn,ne-am intors si dupa ce-a papat supa,acum e in pat,nu doarme inca ,dar e pe aproape.
Iar a zis una azi,ca Diana pare mai mare de doi ani Ea era cu un baietel de trei ani.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
cosmi1975 spune:
gata l am culcat ....mai a m de calcat si gata tb pe ziua de azi...am facut o ciorba si astept sarmalele
ANA nu are rost sa te stresezi din nik