buna.ma numesc ionela si sunt din tg. neamt si sunt insarcinata in 7 saptamani. problema mea e ca dr. a decis ca exista un pericol de avort si trebuie sa iau gravibinon, dar acesta nu se mai fabrica si mai gasesc nicaieri. ma puteti ajuta? stiti unde as putea sa comand? platesc dar macar sa gasesc. va multumesc pt. ca eu chiar imi doresc acest copil!!!
Raspunsuri
ralualexandrei spune:
Ma interesez si-ti dau un semn.Ciudat ,sa nu se mai fabrice.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
monica-elizabet spune:
incearca sa postezi un mesaj si aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102235&whichpage=1
la subiectul donatii medicamente, poate mai sunt fete care au ramas cu gravibinon din per sarcinii si te ajuta...
bafta! si numai bine
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
zouzounaki spune:
gravibionul contine progesteron care este pt fixarea sarcinii...pina gasesti este bine sa-ti cumperi urgent UTROGESTAN...care este progesteron pur sub forma de ovule...gravibionul contine hidroxiprogesteron caproat=progesteron+estrogen...in alte capitole la gravidute,in caz de singerare ele folosesc PREGNYL..(Dr. Tutunaru recomanda in astfel de cazuri o doza de pregnil 5000 la 4 zile care ar scadea cu 35 procente riscurile in caz de singerare)...dar acesta trebuie luat numai la recomandarea medicului..iti urez succes si o sarcina dusa la termen
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/0RsGioT34T_1japgk7gNKTdbqWj-XG11?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
zouzounaki spune:
am gasit ca GRAVIBIONUL este produs de firmaSCHERING AG
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/0RsGioT34T_1japgk7gNKTdbqWj-XG11?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">