Mamici de Martie-Aprilie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Olgutz, unde te-ai pitit? Si mami care papa tot.

sovi 9+
http://community.webshots.com/album/560779944thEVjK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Randunici-scumpici,

imi inchei si eu reprezentatia pe astazi, chiar acum...
1. imi vine balaurul de sotz, obosit rupt si flamand si tre' sa-l ogoiesc, altfel...

2. maine ma trezesc devreme, sa studiez un docoment, ca la zece am o intalnire cu o tanti, mare manager...si tre' sa-i explic docomentul;

3. va pup frateste pe toate, fara discriminare!!!

Noapte frumoasa!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by sovietica

Olgutz, unde te-ai pitit? Si mami care papa tot.

sovi 9+
http://community.webshots.com/album/560779944thEVjK

Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Monica, fooarte interesant ce povestesti despre cum merge medicina pe la Toronto...Din punctul de vedere al pacientului, sunt revoltata-nu ai practic nici un control sau, sa spun, viziune clara asupra investigatiilor ce ti se fac. Din punctul de vedere insa al medicului (ce sunt si eu) e taaare reconfortant-nu-ti mai vine omul cu analizele in mana, despre care a intrebat 100 oameni si a citit pe net si are deja idei preconcepute bine intiparite in cap, iar tu, ca medic, esti un fel de semizeu...Mda!
Ioana, ma inclin si eu in fata ta si a celorlalte. O sa ma arat si eu, promit, chiar daca nu-s o frumusete, dar sa scap cu bine de nunta sunt din ce in ce mai stresata si mi-e tot mai greu sa ma concentrez cu cate am pe cap.
Valentina, eu in prima luna am slabit 1 kg, apoi cand a mai trecut greata am pus, pe la sapt 8-9 rapid 2 kg (deci unul in plus) si acum la 12 sapt tot asa sunt. Nu e o reteta identica la nimeni
Va

naty 11+ cu f probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Natynic nu te stresa cu nunta, o sa iasa totul perfect. Cu sistemul de aici, nu stiu daca e bine sau nu, dar eu sunt foarte fricoasa si daca as avea toate rezultatele mele in mana cred ca nu as dormi nopti intregi si as vrea sa caut toate informatiile legate de analize. Asa ca pt mine e mai bine asa, medicul zice el daca e vreo problema sau nu, cel putin eu am incredere in el.
Multa bafta cu nunta, sa iasa asa cum va doriti voi, frumoasa si perfecta!

Monica 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy29 spune:

Salutare!

Am reusit sa intru acum o ora pe forum dar pana am citit mesajele...Ce viteza aveti!!!
Chiar daca intru mai rar sunt alaturi de voi!Doar studiez DC de dinainte de a fi !Am vazut chiar si pozele:Sovi,Ioana ,Cory!Sunteti senzationale!
Mooor de pofta cu gandul la acordeon,dar din pacate inca ma deranjeaza mirosurile puternice de mancare si nu ma pot apropia de bucatarie

Somn usor si tuturor!

Rox 10+

rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Seara buna la fete cucuiete si felicitari pt. randunelele si randuneii din burtica .

Sunteti tare harnicute la scris...va citesc...abia tin pasul...de scris nu scriu ca nu prea am ce zice

Voi deja stiti ce aveti in burtica eu nu si sincer ma simt putin frusrata dar ma bucur pt voi. eu am eco abia pe 28.

Am fost ieri la dr. ca aveam dureri si pt; ca in urma vestilor citite pe aici am inceput sa panichez...sincer bine am facut...m-am linistit putin caci i-am auzit inimioara, dar la dopler nu la eco. de dr. nu a vrut sa-mi faca eco si parca ii era ciuda ca am insistat sa ma vada.

azi dimi. ma suna la prima ora sa ma duc dupa reteta caci in urma testului de urina de ieri am o infectie urinara, mica zice ea...sramba!

Prin urmare acum ma tratez .

In rest...ma bucur de cunostinta...sunteti ravisante .

poate reusesc si eu sa-mi fac poze cu burtica. a inceput nitel sa se vada...am luat cred ca 1,5kg. nu indraznesc sa ma urc pe cantar caci eu am o pb cu kg si mi-e ca-mi fac sange rau degeaba. Dar incerc sa-mi ridic moralul si sa-mi spun ca altfel nu se poate si ca ar fii bine sa nu patesc ca la prima sarcina. De mancat, mananc nu ma jenez, dar mananc numai chestii bizare! asta seara spre ex. supa de paste, chinezeasca.

Va , noapte buna!

pozici
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Buna dimineata pufoaselor!!
Ce matinala sunt!
Fetelor aseara n-am mai intrat pt.ca am iesit cu sotul la o plimbarica si ne-am intors tarzior!
Simo cred ca vrei bataita la coditaSa numai vorbesti niciodata asa!Esti frumoasa si stiu sigur asta!Ti-am vazut pozele at.cand le aveai postate!
E frumoasa cu adevarat-fetelor-dar e cam nebunica ea asa..!
Moni mai bine astepti eco-ul de peste 3sapt.Nu are rost sa te grabesti..Si oricum-sunt sigura ca scarba de hematom numai este!!
Asteptam poze cu burtica!
Poate imi fac si eu curaj si-mi fac vreo 2-3 sa va arat mandrete de primaburta!
Valentina nu stiu ce sa-ti spun de greutate..Eu m-am ingrasat vreo 1.5-2kg. la inceput si acum am constatat ca am scapat de ele!Nu gasesc explicatia!
Iar la a doua intrebare-raspunsul este:14!!Mai ai 2sapt.!
Naty asteptam pozele de la nunta!
Delphin si Cris!!Ce frumos-Delphinutza..i-ai ascultat inimioara lui BB!
Fug sa bag ceva la ghiozdanel pt.ca vreau sa plec sa dau un tur de magazine(cat mai devreme sa scap de aglomeratia de we)!

Ela.. in 14+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Va pup, randunici! Sa aveti un week-end placut! Eu m-am trezit in lovituri de picioruse si ma simt tareeee bineeee... Am program azi, culegem strugurii si facem must sa-i dau lui bebe.

Ioana
17+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza!
Am avut o noapte grea ca mi-a plans copilul toata noaptea! Sincer nu stiu cum sa fac sa nu se mai trezeasca peste noapte! Acum il inteleg, ca este bolnavior dar el in general se trezeste des noaptea
Mai fetelor...in legatura cu ce am spus aseara, despre cat de frumoase sunteti, era doar un fel de a scoate in evidenta ca sunteti cu adevarat frumoase!!! Nu ma simt complexata...glumeam si eu! Chiar am urmat in structiunile lui Sovi, pt a-mi deschide cont dar nu am reusit Cat despre...aveti grija ca sunt rezistenta si nu stiu cum s-ar putea termina!

WE minunat va doresc!

Simo,mami de Luca si 17+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput