Fetele din America (91)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Andrada spune:
Eu am PPO, asta inseamna ca asigurarea plateste 90% ptr ce e in network (adica doctorii/spitalele/laboratoarele care accepta asigurarea) si 80% ce e in afara networkului (oriunde, orice).
Am out-of-pocket 1000 de persoana pe an (asta e max pe care il scot din buzunar pe an).
Asta e un exemplu de PPO clasic.
Am avut un singur an HMO un dezastru, putini medici acceptau, a trebuit sa aleg un medic care nu accepta si am platit tot din buzunar,
Eu recomand PPO,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ramona J spune:
Am avut si eu HMO pentru o scurta perioada si mi-am blestemat zilele. Nici un medic bun nu ne primea, in citeva rinduri a trebuit sa platim din buzunar ca asigurarea cauta cu luminarea motive sa nu plateasca.
Andrada, e bun PPO al tau. Eu am vreo $3000 out of pocket.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Andrada spune:
3000 de familie nu?
asa avem si noi
cu 1000 de persoana
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciuf/ciuf.jpg)
ciuf spune:
Miereamara, sa fiu un pic in ton cu tine vis-a-vis de mortician/politician, acum vreo cateva luni sotul isi cauta de zor bicicleta. Si am hotarat ca ar fi mai bine daca am gasi ceva la mana a doua. Asa ca ne bagam pe craigslist si gasim un tip dintr-un orasel apropiat de al nostru care avea o bici pe gustul nostru. Il suna sotul, pentru a afla detalii si de ce nu sa se si intalneasca cu el sa vada obiectul. Tipul ii spune ca in ziua respectiva va avea graveyard shift si ca intalnirea sa aiba loc la timpul X. Insa unde? Sotul il intreaba la ce cimitir? Se gandea ca este vreun portar, ingrijitor. Si uite asa a aflat sotul ca graveyard shift se foloseste pentru turele de noapte.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by Andrada
3000 de familie nu?
asa avem si noi
cu 1000 de persoana
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
A, da. De familie.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ruxij spune:
Ciuf, lol
Noi avem HMO, dar cred ca asta e bun pt. cand esti sanatos. Il prefer ca e mai ieftin, duc copilul la dr. pt cate o raceala ceva, la check up si cam asta. Am avut si PPO, dar era cam scump, nu prea se merita decat dc. ai de dus mult pe la doctor. Deci in cazul doinei intr-adevar PPO ar fi mai potrivit.
anp spune:
Doina_cel, eu locuiesc in Minnesota, deci daca ai nevoie de mai multe informatii, scrie-mi PM.
miau-miau spune:
eu am avut HMO-uri cu ani in urma si am fost OK, insa trebuie sa ai un dr recomandat de cineva (unul bun) apoi am avut PPO care e mult mai meserias fiindca poti merge la oricine, oricind, fara recomndare de la dr de familie, iar acum mi-a luat Cel De Sus mintile si sint la Kaiser Permanente pe care il voi parasi cit mai repede. Alta idiotenie, m-am inscris la in-network la dental si evident ca m-am dus la dentist out-of network unde acopera 0%. Si mi-am facut ceva lucrari bune pe care acum le platesc din buzunar. Asta e pedeapsa ca sint rea si zgircita.
Vroiam sa intreb distinsele doamne, daca a avut careva curajul sa inchirieze masina in Ro (Bucuresti) si sa conduca acolo, in cazul in care nu au mai condus in Bucuresti niciodata.
doina_cel spune:
multumesc mult de tot pentru raspunsuri!
anp, ma bucur ca ai scris si iti multumesc ca esti dispusa sa ne ajuti, e posibil sa avem de ceva informatii la un moment dat.
Happiness is a smile
Andrei are nevoie de voi!
![](floare.gif)
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2