Fetele din America (91)
Raspunsuri - Pagina 20
Ramona J spune:
Asigurarea noastra s-a purtat grozav, ne-a dat mai multi bani decit am platit noi si rental desi nu mai eram eligibili. Acum sa vedem cit ne taxeaza sau daca ne mai vor de clienti! Am fost foarte incintata de ei.
Noi n-am avut minivan pina acum, nici SUV. Am fost cu Armada asta inchiriata si atit. Dar nu o dau pe minivan. Mi se pare muuult mai incapator si imi place ca e mai joasa.
Ciuf, la Sears mergi la Clothing, apoi Women (sau Junior, sau Petite - unde vrei tu). Apoi alegi Shirts de exemplu. Poti sa le pui ca pret de la mic la mare si vei vedea cele de la closeout. Am vazut ca multe nu mai sint in stoc, asa ca alegeti rapid. Eu am imbracat tot neamul si mi-am cumparat tricouri cu flori cum n-as lua vreodata. Dar la 69 de centi le port in gradina si daca ies asa pe strada - sint de-a lor!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Uitasem - la ski e foarte bine la patru ani. Fiica prietenilor nostri a invatat pe la 3-4 ani. Am mai cunoscut copii skiori de mici, cind am fost noi era un pusti din asta care a trecut pe linga noi cu viteza vintului. Fara bete, fara nimic. Mi-a venit sa iau skiurile in spate si s-o las naibii!
sinzi_ana spune:
Si noi l-am pus pe David pe skiuri la 3 ani neimpliniti si ne-a uimit ce echilibru avea!!! Mai greu cu opririle si curbele bruste, dar se tinea batz pe skiuri si era in maaare forma!!! hihi
Din pacate, aici...inafara de ski nautic..nu avem cum sa il mai punem pe skiuri!!!
Ramona, multam de info!!! si eu holbez ochii p-acolo...dar inca nu ma indur!! hihi...
Tocmai ce mi-am luat un epilator de pe amazon si ceva de la victoria secrets...hihi...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
Ramona J spune:
Mai am un loc unde am cumparat DVDs cu Mr. Rogers la vreo doi dolari bucata. N-am mai scris aici ca lumea e in general anti-tv dupa cum am vazut. Daca e cineva interesat va spun site-ul (nu-l mai tin minte, e prima oara cind cumpar de la ei).
Sinzi, ce epilator ai cumparat? Eu am avut un Braun Silk-Epil, dar nu l-am folosit ca prea era tortura. Or fi inventat ceva mai bun?
sinzi_ana spune:
Ramona, din nefericire nu au inventat nimic mai bun!!!! Tot braun mi-am luat...ultimul model...da; tot asa nasol doare!!!!
Da smulge tot!!! hihi...mie imi place mai mult decat ceara...rareste mai bine si tine mai mult!!!!
Singura diferenta din pc meu de vedere intre SUV si minivan, este ca Suv il parchezi mai repede!!! hihi....
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Ramona J spune:
Eu nu parchez lateral, asa ca merge repede. Mi-a fost mai greu sa parchez SUV, dar probabil ca nu eram obisnuita.
De la Braun asta eu am avut ingrown hairs, ceea ce m-a suparat mai rau decit durerea. Oricum, combinatia asta m-a determinat sa renunt la el. Lama sa traiasca!
sinzi_ana spune:
In florida ar trebui sa folosesc lama la 2 zile...hihi!!! Mai ales ca eu port f rar pantaloni lungi..
Sa ma laud si eu cu pianistul lui mama:
http://good-times.webshots.com/video/3053162040087737923QLRfeg
adriana spune:
Ramona, senchiu..
Eu sunt spaima magazinelor(sau a sotului ? ), pana acum am fost la childrens place, acu ma mut la sears
Ramona J spune:
Adriana, my pleasure! Sper ca mai e cite ceva, eu sint tentata sa ma mai uit ca mai pun cite ceva nou - dar cred ca am cumparat vreo 50 de tricouri! E mai scump sa le spal...
Fetelor bucatarese, am o intrebare. Am pus la cuptor un sirloin tip roast si reteta zice ca sa-l pun fara capac. Ideea e ca pui capacul cind e gata si-l lasi vreo jumatate de ora sa se patrunda.
Eu pina acum am gatit carnea de vita cu capac, sa fiu sigura ca nu se usuca. Inca nu-i tirziu - fug sa pun capacul?
Pai Sinzi, eu cam asa des folosesc lama. Ca-i cald si aici si n-am ce face.
Ramona J spune:
Adriana, am aruncat un ochi la TCP. Sigur gasesti preturi si mai bune daca mergi la Outlet Store. Poate mai sint si altele, eu mergeam in Long Island la The Source (mall-ul unde e si Fortunoff, bun ar mai fi fost magazinul ala pentru lucruri de casa - daca aveau si in Dallas).
Cind mai ajung la NY dau iama acolo!
I take it back - am gasit pantaloni pentru Alexandru! Acum facem schimb, tu la Sears si eu la Children's Place.