Fetele din America (91)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ihi, eu de la Walmart am trimis bani prin MoneyGram.

Eliza, poate ai folosit cumva serviciul MoneyGram online? Asa taxeaza mai mult plus ca pun taxa si cei de la credit cardul cu care platesti. Probabil ca serviciile de genul asta sunt ca si retrasul de la ATM.

Paypal-ul nu stiu sa aiba dezavantaje, mi se pare ca un fel de serviciu intermediar prin care ai posibilitatea sa nu pui la vedere credit cardul sau contul bancar. Singura grija e la emailurile phishing pe care le mai poti primi de genul "Dear paypal member" in care iti cer date personale, conturi si parole, dar alea nu sunt trimise de paypal. Paypal nu cere niciodata date personale si le poti deosebi de cele false ca toate mesajele de la ei incep cu "dear numele si prenumele tau".

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ramona, eu am intrat pe Sears, dar cred ca nu stiu unde sa ma uit. Am vazut intr-adevar niste haine de piele la niste preturi f bune, dar nu am vazut tricouri si pantaloni....cred ca tb sa caut mai cu atentie...Puloverele erau cam intre 20 si 30 de dolari.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Gata...am gasit si pantalonii la 2 dolari, erau mai la sfarsitul listei :))

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Organizeaza dupa pret, le poti pune de la low-high. Sint numai lucruri de vara, nu vei gasi pulover sau jachete groase.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ciufuletz, nu poti compara Highlander cu Suburban, pentru ca sint clase diferite. E ca si cum ai compara mere cu pere. Poti in schimb compara masini de aceeasi clasa.
Noi am avut minivan si sincer e taaaaare mic portbagajul. Iar cu 6 persoane in masina chiar nu mai ai loc de bagaje. In SUV am putut care si mobilier, ba chiar si o masina de copii (din aceea mare, cu motor, in care se plimba copilasii) si noi 4 pe linga ea. Si chiar am putut s-o mascam astfel incit sa nu-si dea seama Deiu ca avem asa ceva in spate. Deh, trebuia s-o aduca Moshu'.
Si totusi, minivanurile parca salta pe freeway la viteze mari (ceea ce am simtit eu), pe cind SUV-urile (mai ales cele mari) nu. Dar stiu cum e: fiecare cu dragostea lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Dar SUVs astea nu consuma mai mult? Odyssey are motor mai mic, consumul e OK.
Pe mine ma deranjeaza ca SUV e inalt, ma enerveaza sa ma tot cocotez asa.
Asa e, cum te obisnuiesti. Acum si Odyssey asta mi se pare altfel decit "a mea". As fi vrut sa fie si aceeasi culoare etc. Deh, am avut si eu prima masinuta si acum sufar dupa ea. Inainte rideam de cei care erau atit de sentimentali cind era vorba de masinile lor. In ce hal am ajuns!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Depinde de motor. Si la minivan consuma. Daca ai computer de bord poti vedea cit consuma si ai sa fii surprinsa ca nu sint prea economice. Eu nu as da siguranta si confortul (spatiu mare pt. pasageri), chiar daca ar consuma mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Pai, Simina, asta era nelamurirea mea. Daca ai trei randuri de scaune in SUV-ul tau, ai loc suficient in portbagaj? Ca noi cand plecam la drum luam toata casa cu noi.
Deci asta ma intereseaza. SUV sa aiba trei randuri de scaune, consum bun, musai, si cu portbagaj incapator. Noi am inchiriat multe SUV-uri cand am plecat in calatorii si nu mi-au dat o impresie prea buna la capitolul asta, ca sa nu mai zic de consum.
Comparatia cu Suburbanul era ceva exagerat. ca numai in ala ai loc sa iti pui "chiuveta din bucatarie".
Ramona, prima noastra masina din USA a fost un Renault Alliance de prin '80. Foarte eleganta inauntru, cu injectie, nu carburator, consum super. Insa pe exterior durere. Vopseaua era matuita de la cat a stat in soare.
Am folosit masina aia aproape doi ani. Cu ea am explorat statul nostru. Mai lenesa cand mergeam in statiunile de ski unde aveam de urcat mult de tot. Acolo e zona buna de testat masina .
Eh, si la un semafor rosu, stateam eu cuminte si asteptam schimbarea culorii, un nene cu un pickup truck m-a lovit in fund. Cica ii alunecase piciorul pe frana, ca inca avea talpa pantofului uda de la iarba (de abia urcase in masina). Si da si lupta cu astia de la asigurare sa ne dea mai multi bani pe ea. O estimasera la vreo $200. pai masinuta mea de suflet sa valoreze numai atat? M-am simtit tare ofensata. In timp au inceput sa cada unele si altele, pana cand sotul a zis ca s-a saturat de lucrat la ea si ca e timpul sa o inlocuim. Asa ca am donat-o. Si acum ne mai gandim la ce junk yard o fi ajuns??? Oftam de dorul ei. Uite asa o tzacaneala din partea noastra.
Ma uitai si eu la Sears si nu am gasit nimic. Imi poti da mura-n gura?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Tot eu.
A inceput vreun copilas skiatul la 4 ani? Cum a fost, cat de repede a invatat?
Sotul i-a luat baiatului ski pass pentru la iarna, iar eu ca o closca deja imi fac griji. Ca sa nu spun ca puneam tot felul de bete-n roate ca sa nu ii cumpere pass-ul. Dar nu mi-a mers figura.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

E loc berechet, Ciuf. Nu avem Highlander, iar cu a noastra am luat prieteni de la aeroport si au incaput valize multe, mari si burdusite, si noi pe linga ele, cu totii. Iar cind s-o lansa noul model, calare pe el vom fi. Sotul meu de acum tot vineaza pe net poze cu noul model preconizat a se lansa in 2009, dar inca nu se gasesc (pozele, nu masina, aia e inca in stadiul de prototiptil).

Mergi la inceput