Fetele din America (91)
Raspunsuri - Pagina 17
Oana C spune:
Fetele din New York, cum este la Macy's Thanksgiving Parade? As putea merge acolo cu fiica-mea (o sa aiba atunci aproape 2 ani 5 luni).
Planul este sa mergem la niste prieteni in Long Island, iar in dimineata paradei sa venim cu trenul in NY. Este aglomerat sau cum este?
Am citit ca vreo 3,5 mil oameni o sa fie acolo, la parada, si am inceput sa ma gindesc daca nu cumva ne aventuram prea tare cu copiii mici dupa noi (vom fi 3 familii cu 4 copii mici).
Daca este ok sa mergem cu juniorii dupa noi, cam de unde am putea privi parada fara sa fim presati sardelutze, iar copiii sa vada ceva?
Am vazut ca Sarah Brightman o sa cinte, pe site-ul ei scrie ca va cinta cind ajunge la Macy's ... este aglomerat acolo?
Eu deja imi imaginez om linga om si mers cite 2 pasi/ora de la tren pina la ruta paradei ... Dar prietenii din Long Island aint foarte optimisti Din partea mea, as privi parada la televizor, cum am facut-o si pina acum, dar ma gindesc, poate, va fi frumos pentru copilasi sa vada baloanele.
Am citit si de ziua dinainte, cind se umfla baloanele (4-8pm). Este foarte aglomerat, daca am merge atunci?
Bic spune:
Bey, citeam pe-aici la repezeala si mi-au atras atentia cuvintele-cheie jury duty. Acum mi-am dat seama ca am primit un jury dury sumoon, am completat hirtia, dar am uitat sa o trimit. Ce se intimpla daca ei o primesc dupa aia. Nu ma calific pentru a face parte din juriu pt. ca nu sint inca cetatean.
Daca ar fi si ei destepti sa puna un plic pre-platit nu as mai intirzia.
Miau-miau, cu condusul in Bucuresti nu e chiar as de nasol pe cit pare. E adevarat ca eu am condus acolo vreo 8 ani, dar acum mi se pare infernal. DAr e Ok. Mai nasol e cu viraju; la stinga. Eu m-am simtit ca la examen cind am fost pusa in fata unui. Dar cum toti merg cu 2 /h din cauza de aglomeratie, nu prea ai ce sa patesti.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
olguta12 spune:
Bic, eu doar ce-am terminat jury duty. Trimite formularul oricum, si mentioneaza la rubrica "scuze" ( reasons for being excused) ca inca nu esti cetatean. "I am not yet a citizen". Nu-ti face probleme. Am o amica al carui MOTAN a primit jury summons.
Bafta
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by Oana C
Fetele din New York, cum este la Macy's Thanksgiving Parade? As putea merge acolo cu fiica-mea (o sa aiba atunci aproape 2 ani 5 luni).
Planul este sa mergem la niste prieteni in Long Island, iar in dimineata paradei sa venim cu trenul in NY. Este aglomerat sau cum este?
Am citit ca vreo 3,5 mil oameni o sa fie acolo, la parada, si am inceput sa ma gindesc daca nu cumva ne aventuram prea tare cu copiii mici dupa noi (vom fi 3 familii cu 4 copii mici).
Daca este ok sa mergem cu juniorii dupa noi, cam de unde am putea privi parada fara sa fim presati sardelutze, iar copiii sa vada ceva?
Am vazut ca Sarah Brightman o sa cinte, pe site-ul ei scrie ca va cinta cind ajunge la Macy's ... este aglomerat acolo?
Eu deja imi imaginez om linga om si mers cite 2 pasi/ora de la tren pina la ruta paradei ... Dar prietenii din Long Island aint foarte optimisti Din partea mea, as privi parada la televizor, cum am facut-o si pina acum, dar ma gindesc, poate, va fi frumos pentru copilasi sa vada baloanele.
Am citit si de ziua dinainte, cind se umfla baloanele (4-8pm). Este foarte aglomerat, daca am merge atunci?
Oana C, e OK de mers la Thanksgiving Day Parade. Cit am locuit la NY n-am reusit sa duc copilul la parada. In toti anii a fost foarte frig sau a plouat in ziua aia, asa ca a vazut-o la TV.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
dianaelena spune:
Buna tuturor,
Va rog treceti-ma si pe mine listuta voastra: Washington Dc(area)-MD Multumesc.
Va urmaresc de multa vreme
Oana_B spune:
Welcome dianaelena.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
miereamara spune:
Hey fetele, eu weekendul acesta am fost pacient pt o tipa din Ro care isi da aici niste examene pt Dental Hygienist, azi a avut proba practica si avea nevoie de un pacient cu mult tartru:)), mi-a facut un detartraj complet si un deep cleaning, sunt super multumita, mai ales ca eu nu am dental insurance, examenul a fost f obositor, a trebuit sa stau pe scaunul ala cam trei ore, dar s-a meritat...si ea este o draguta, o sa incerce sa vina din ianuarie in Gainesville, sa isi gasesca un job.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
corinadana spune:
N ai adormit?
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
miereamara spune:
Nu se prea putea dormi cu aspiratorul ala in gura si cu chestia aceea cu ultrasunete care imi tiuia in urechi
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography