Fetele din America (91)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Ramona J spune:
ML, eu conduc doar putin mai mult decit tine. Sint soferita de vreun an de zile si practic ma invirt in jurul casei ca nu am curaj sa merg prea departe. Noroc ca pe o raza de trei mile am cam tot ce-mi trebuie. In rest sotul ramine soferul nostru de baza. Vorba vine, ca uite ce ne-a facut!
Gabrielaghe, m-am uitat si dupa Sienna. Deocamdata n-am prea gasit ceva potrivit, sint destul de putine la vinzare. Acum ca zici de masinile americane... tocmai luasem in vizor niste Dodge Grand Caravan (parca asa ii zice). Ai mei au avut Dodge cu ani in urma si au fost foarte multumiti de ele. Pina la suta de mii de miles chiar nu au avut probleme, dar nu stiu cum mai sint acum. Mai caut reviews online. Voi ce masini americane ati avut? Noi am avut ghinion cu Ford (si aici si in RO) si m-am lecuit pe vecie. De atunci tot japoneze am luat si noi si am fost multumiti. Poate ca ar trebui sa raminem la astea.
Si pentru noi minivan astea sint perfecte. Portbagajul e incapator, asa mi se pare mie. Oricum, noi am scos rindul de scaune din mijloc. Copiii stau pe bancheta din spate si in locul ramas liber pina la scaunele noastre punem de obicei bicicletele cind mergem in parc (am cumparat suport special, dar sotul nu l-a mai montat), sau florile de la nursery, am pus sacii cu pamint de flori etc.
Of, de fapt eu vreau masina mea inapoi! Era perfecta, zau!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Andrada spune:
Ramona, rindul din mijloc nu e cel mai protejat?
Eu mi-as lua Honda Odyssey. E cea mai "jos" hugg the road cum zice Ana si incapatoare.
Gabriela zice ca si Sienna e buna..
Noi avem Nissan si Honda. Honda e mai protejata fonic. Incearca-le pe amindoua pe autostrada,, conteaza la drum lung cit de liniste e in masina,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CamiM/CamiM.jpg)
CamiM spune:
ML eu, eu sunt aici si nu conduc.. inca... dupa 7 ani de America mi-am luat acum vreo luna learner permit-ul dar nu am apucat sa fac ore de condus si acum m-au apucat
primului trimestru de sarcina si numai de asta nu imi arde asa ca se amana... iar!!
Nu ma supar prea tare ca imi e cam frica de condus..asa ca sotul/ sofer sa traiasca!!!
Cami 8+ &
Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Oana_B/Oana_B.jpg)
Oana_B spune:
Nici eu nu prea conduc decat cand sunt pe post de designated driver, altfel cine are nevoie de masina cand am magazine pe juma' de mila in stanga si dreapta unde locuiesc. Ma ajuta sa ma tin in forma
e si mai comod de altfel
.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Siminaf spune:
Ahhh, Anamaria, cita dreptate ai cu "hug the road"! Asa se simte Sequoia noatra! Iar cind atingi acceleratia (o atingi, nu o apesi), o simti cum isi ia zborul. Mie mi-e cam frica inca sa o conduc, poate si din cauza gabaritului mare. Tot am senzatia ca nu ma incadrez pe banda si ca ma sui pe cei de linga mine. Eu tooot cu cea mica ma inteleg mai bine (deocamdata).
Si e si loc in SUV, sa incapa de toate. Recunosc ca totusi Odyssey mi-a ramas la suflet. Dar nu as mia da Sequoia pe nimic diferit. Poate doar pe una ultimul model.
Cu Nissanurile nu ma bag, nici de bine, nici de rau. Am auzit mai multe nu chiar de bine apropo de motoarele lor, dar nu cred ca am voie sa divulg tot felul de lucruri vorbite in timpul liber (care poate ca nu ar trebui vorbite). Oricum, noi la Nissan chiar nu ne mai uitam (desi imi cam placeau si Questul, si Murrano... oooffff).
Edit, ca mi-am amintit: Sinziana, Honda voastra nu e CR-V ultimul model? Mie asa mi s-a parut din poze.
ocebine spune:
Deci aici mai multe soferite incepatoare sau "recreational driver". Io am permis de conducere CDL (Commercial Driver's Licence) si pot conduce si un 18 wheeler (dar nu am certificat de air brakes). Deci cam tot ce misca pe sosea (fara motociclete) pot conduce fara probleme. Conduc de 15 ani (din liceu) iar permisul pentru camioane l-am luat la intrecere cu sotul meu (el intre timp si-a luat si certificatul pentru air brakes, eu m-am lasat pe tinjeala).
Daca e greu sa parchezi un SUV, sa vezi ce circ e la parcat un 18 wheeler sau un autobuz Cine nu stie ce este un 18 wheeler: www.macktrucks.com/default.aspx?pageid=48" target="_blank">Mack Trucks...aici a fost munca multa.
Spor la condus...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Ramona, rindul din mijloc nu e cel mai protejat?
Eu mi-as lua Honda Odyssey. E cea mai "jos" hugg the road cum zice Ana si incapatoare.
Gabriela zice ca si Sienna e buna..
Noi avem Nissan si Honda. Honda e mai protejata fonic. Incearca-le pe amindoua pe autostrada,, conteaza la drum lung cit de liniste e in masina,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Nu stiu care rind e mai protejat. Cind s-a produs accidentul copiii erau pe bancheta din spate. Am fost destul de bine cu totii, din fericire.
Cred ca ai dreptate cu Odyssey. Mi-a placut si mie tare mult, desi la inceput mi-era teama s-o conduc. Dar m-am obisnuit.
La Armada asta de la rental imi place ca face "beep" daca te apropii prea mult de vreun obiect cind dai cu spatele.
Fetelor, nu stiu ce ziceti voi cu "hug the road". Vorbim peste 20 de ani despre asta, cind oi avea suficienta experienta la volan!
Eu nu merg pe autostrada, doar pe strazi normale. Ma rog doar sa nu hug vreun tree!
![](icon_smile_big.gif)
Are cineva la vinzare un Nissan Pathfinder. E good deal, dar stiu ca nu e masina care mi-o doresc. Of, ma mai gindesc!
Ramona J spune:
Anamaria, eu cind parchez masina ma duc in capatul indepartat, unde nu vrea nimeni! Asta ca sa fiu sigura ca nu-mi dau peste cei din jurul meu.
Andrada spune:
Hug the road se refera, stiu eu, la cit de bine se aseaza pe sosea cind accelerezi. De ex Jaguar-ul si Porsche-ul se lasa in jos la viteze mari(la posche chiar se vedea dar au scos chestia aia care se lasa vizibil ca sa nu bata la ochi la politisti). O masina e cu atit mai buna cu cit se aseaza mai bine pe sosea si nu "zboara" ,
A
corinadana spune:
Eu am avut Ford si asa cum zice Andrada o simteam fluturand pe freeway.
Acum, la Mercedes, alta viata!!! Se aseaza asa de frumos la drum, sa i pap eu ochisorii ei.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca