Fetele din America (91)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Multumesc mult fetele.

Ieri Ralu a primit probl. care se puteau rezolva doar asa. Eu i am explicat dar nu stiam numi regula (la scoala nu au facut).

O zi buna!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

quote:
Originally posted by miereamara

Cred ca de mine era vorba

http://www.bookingbuddy.com/

Iti recomand Kayak search (de pe pagina respectiva), e singurul care face comparatie cu mai multe motoare de cautare si companii aeriene. Uite de exemplu acum, orlando-buc cu delta este 783 de dolari cu tot cu taxe.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography

miereamara,iti multumesc foarte mult ca mi-ai raspuns
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ramonaj- noi avem NISSAN QUEST - suntem foarte multumiti de ea,are 7 locuri, culoar pe care te poti deplasa mai ales la drum lung cand ai nevoie de ceva din spate, urcat -coborat din masina foarte usor,scaunele din spate se pliaza si poti cara lucruri mari cu ea.
bafta multa,stiu cat de stresant poate fi cand cumperi o noua masina.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Cititi pe site-uri care sint specializate pe masini. Unele dintre ele, desi sint de super-firma si arata foarte bine, nu sint deloc safe. Sau au probleme la motor, la transmisie. Mai bine faceti research inainte bine de tot, decit sa va para rau mai tirziu.

Minivanurile in general au un "culoar" pe mijloc. Quest-ul ne-a placut si noua f. mult, chiar am vrut sa ne luam. Dar am citit despre niste hibe (mai alea la reliability si safety) si ne-am razgindit. SUV-urile au ratinguri mari la safety in general.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ramona, Nissan Armada e urita si greoaie...mie imi da impresia de tanc, nu de masina...normal ca nu iti place.

Minivanurile au avantajele lor...totul e sa iti placa sa le conduci. Fiecare are favorita lui/ei. Mie imi place masina sa fie foarte bine asezata pe sosea...nu stiu cum sa explic (sa "hug the road"...adica sa nu zboare cind trece un trailer pe linga tine). Imi place sa aiba acceleratia "iute" (sa nu stau cu piciorul apasat si sa nu o "ia" din loc cind trebuie). Imi plac sa fie super incapatoare la portbagaj (mie minivanul mi se pare foarte mic atunci cind toata lumea este instalata)...asta este absolut esential la noi pentru ca avem o groaza de bagaje de obicei

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi, pentru ca avem doar un copil ...ne-am luat o Honda CV-7 (...
Are 5 stele la saftey, e foarte stabila pe sosea (si mie imi plac masinile stabile), puternica, si ne incap ffff multe in spate (toate scaunele din spate se lasa in jos pentru mai mult spatiu...
Si nu consuma f mult...
Cred ca intra in categoria SUV (dar nu sunt sigura...)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by pumba

ramonaj- noi avem NISSAN QUEST - suntem foarte multumiti de ea,are 7 locuri, culoar pe care te poti deplasa mai ales la drum lung cand ai nevoie de ceva din spate, urcat -coborat din masina foarte usor,scaunele din spate se pliaza si poti cara lucruri mari cu ea.
bafta multa,stiu cat de stresant poate fi cand cumperi o noua masina.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Multumesc, de Nissan Quest uitasem. Am gasit intre timp o masina la un vecin (culmea!), pe Craigslist. Urmeaza sa o vedem. Dar daca luam de la private owner mai platim sales tax? Nu stiu cum faci cind iei direct de la owner. Asta ar fi ideala ca e la fel cu a noastra, mi se pare ca e cu un an mai noua. Fiind de la vecin parca am si un pic mai multa incredere. Ei si-au luat Odyssey noua si o vind pe asta.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Ramona, Nissan Armada e urita si greoaie...mie imi da impresia de tanc, nu de masina...normal ca nu iti place.

Minivanurile au avantajele lor...totul e sa iti placa sa le conduci. Fiecare are favorita lui/ei. Mie imi place masina sa fie foarte bine asezata pe sosea...nu stiu cum sa explic (sa "hug the road"...adica sa nu zboare cind trece un trailer pe linga tine). Imi place sa aiba acceleratia "iute" (sa nu stau cu piciorul apasat si sa nu o "ia" din loc cind trebuie). Imi plac sa fie super incapatoare la portbagaj (mie minivanul mi se pare foarte mic atunci cind toata lumea este instalata)...asta este absolut esential la noi pentru ca avem o groaza de bagaje de obicei

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Armada e comfortabila, dar nu imi place s-o conduc. Oricum, costa cit doua Odyssey!
Nici nu vreau V8, mi se pare prea puternic motorul (la 40 mphh parca stam pe loc, nu simti nimic) si consumul de benzina ma arde la buzunar.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna fetelor, am vazut ca discutati d emasini, Ramona j, noi avem minivan Toyota Sienna XLE, NOI SINTEM F MULTUMITI D EEA, EU O CONDUC MAI MEREU, SINT CU COPII, DUTE VINE, NU AM AVUT NICI O PROBLEMA CU EA, D EAPROAP E6 ANI D EZILE, cum noi sintem 4 eperfecta , mai ales cind mergem in vacante, iar portbagajul este ok, nu am avut niciodata probleme cu locul, eu sint f. multumta d eea, eu o recomand cu toata increderea, important este sa-ti placa si sa stii ca este f. spatioasa inauntru.Preturile difera dar sint mult mi scumpe decit o masina americana d in acelasi an, noi ne-am lecuit d ecele americane, am avut numai probleme, plateam mai mult la service in fiecare luna, dar de cind ne-am luat toyota sintem ok, si sotul tot toyota conduce si desi are fffmulte mile , este ptr. dus la servici , nu-i face nimic, noi sintem multumiti d eaceasta marca, succes si cauta sa gasesti un deal bun.Altfel cel mic a avut meci asta seara miine practica, tot asatreburiel din casa nu se mai termina niciodata.V alas, o seara buna
gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Ei, si eu, Ramona ca nuca in perete pe langa sb. cu masini... Oare mai e cineva de aici care nu conduce?!
Succes, sa-ti gasesti ce-ti place!

Oana

Lai atunci imi pastrez urarile pentru la vara.

Sanzi fa o cura de ulei sau de... lapte de capra .
Capritele cred ca mai au de asteptat. Veterinarul si gardurile ne-ar trage prea multi bani din buzunar, deocamdata. Probabil ca vom lua la primavara niste pui (pentru oua doar) si incepe o gradina.

"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)

Mergi la inceput