***LA REDOUTE (52)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Am dat comanda, a venit si confirmare

secman in subiectul precedent gasesti toate raspunsurile la intrebarile tale. Mie mi-e prea lene sa mai explic tot.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

desi am fost sceptica atunci cand am pus cecurile la posta acum....sper.
La momentul acela eu scrisesem Sabinei si Cristinei si pe site si de cca 2 sapt nimeni nu imi raspundea la mailuri. Basca nu ma anuntase nimeni (de la ei) ca se reiau comenzile pt Ro. Cu toate indoielile am pus produse in cos, am printat cosul, am pus in plic cecul si cosul+ o "adresa" catre Cristine prin care o rugam sa ne inreg comanda.
A 2-a zi dupa ce am pus plicurile ne-a scris Beatrice, mie si Andreeip, descoperind ca apare numele O.M. pe 3 conturi si cerand lamuriri. Ne-am lamurit, i-am zis ca am trimis cecurile, ne-a zis sa asteptam sa ajunga. Cand am vazut ca Feliciei i-au inreg comanda am crezut ca ale noastre s-au ratacit, noi adresand plicul Cristinei dar vorbind cu beatrice. Insa ne-au scris ambele, pe mailul Andreeip de fapt, cel pe care am solicitat sa-l si lase deschis din cele 3, ca in final sa inreg comanda (apare in suivi ca restul comenzilor, deci asa stii ca ti-au inreg). Chiar a scris Beatrice la un mom dat ca de acum sa vb cu Cristine ca ea s-a ocupat de rezolv acestor comenzi. E ciudat comportamentul lor, uneori amabile, alteori ne ignora, dar de data asta ce sa zic, par ok....
Cat despre necesitatea prezentarii cecului in orig eu sustin ca nu e nevoie, asa mi-a inreg candva Sabine o comanda, asa vad ca fac si alte fete acum dand pe fax dar...probabil la noi a fost dubios faptul ca aveam 3 conturi diferite....plus ca mailurile venite de pe adresa mea catre ele erau semnate intr-un fel, cu numele meu, dar apartineau contului unei alte persoane...
Oricum, daca vin aceste comenzi (adica nu el fura iar careva la noi) am rezolvat mai repede asa decat cu depus la banca.

Mergi la inceput

aissa bafta, hai ca invingeti voi pana la urma sistemul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by Jasmine
Rall,eu nu inteleg cine zici ca iti pune banii inapoi in cont.Banca?Fara a avea acordul LR?

Da, mie asa mi-au spus, ca daca in 1 luna si jumatate ei nu primesc raspuns de la LR imi vor pune banii inapoi in cont fara nici un comentariu. Acum, mai departe, ce fac ei, de unde isi iau banii inapoi si cum, nu mai stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Salut fetele. Am fost tare ocupata ieri si azi.Am avut musafiri de la Sibiu, care au dormit la noi. Azi am fost la bunica la ziua ei, a implinit 80 de ani. I-am luat un perus, a fost asa de incantata!Succes total.
Gabitzica si eu cred ca nu ti-a luat comanda. Am patit si eu asa acum cateva luni. Imi aparea la suivi comanda tot in curs de inregistrare. Dupa 7-8 zile am mers la bancomat si mi-am verificat cardul. Banii erau acolo, nu-i luasera.Atunci am mai pus ceva bani si am facut alta comanda, pe care mi-au luat-o. Dupa o saptamana am primit mesaj ca nu ii lasa banca sa ia banii pentru comanda data initial. Nu le-am raspuns nimic. Si nici nu s-a intamplat nimic.
Nushulica superbe produse. Haina aceea de la Pepe e mai mult decat superba. Nu aveti un cod care s-o reduca inca la jumate? Poate la reduceri.Vise!
De saptamana viitoare incep si eu sa fiu cu ochii pe posta.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V@lly spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

quote:
Originally posted by V@lly

nu imi trebuie inca ca sunt prea tanara
sper sa se poata.k dak nu raman cu banii luati si cu degetul in gura

eu stiu ca aceste colete externe stau la OP 30 zile inainte de a fi returnate daca destinatarul nu se prezinta sa le ridice.O sa fii plecata mai mult de 30 de zile?

nu plec mai mult de 30 de zile.plec la buc la facultate dar oricum mai vin pe acasa odata la 2-3 sapt.ar fi super daca ramane la ei o luna.dar esti sigura?oricum cred ca luni trag o fuga pana la posta sa intreb.ms pt rasp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu ma laud cu 4 comenzi date si 4 comenzi primite (dupa "revolutie") . Aveti incredere ca totul va fi bine! Puneti-va bine cu angajatii postei romane!

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Nuschu,
parka "Birmania",ce marime ai luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Voua va merge site-ul? Eu vreau sa fac o comanda si merge foarte greu, nu reusesc sa un produsele in cos, imi da fie o eroare fie pagina aia cu desole

http://community.webshots.com/user/croco21

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by croco21

Voua va merge site-ul? Eu vreau sa fac o comanda si merge foarte greu, nu reusesc sa un produsele in cos, imi da fie o eroare fie pagina aia cu desole

http://community.webshots.com/user/croco21

nope, nu merge

Mergi la inceput