***LA REDOUTE (52)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by V@lly

salutare tuturor
am si eu o intrebare.daca primesc un colet la posta si eu nu pot sa il ridic(sunt plecata din oras o luna)il poate lua altcineva din familie?aveti idee?si daca da,trebuie vreun act,ceva?

Oricine din familie care are pe buletin aceeasi adresa cu a ta.

EDIT: nu-i trebuie buletinul tau. Il ridica cu buletinul lui. Mie mi-a ridicat un colet socrul meu care avea la acea vreme domiciliul la aceeasi adresa cu mine.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:

salutare tuturor
am si eu o intrebare.daca primesc un colet la posta si eu nu pot sa il ridic(sunt plecata din oras o luna)il poate lua altcineva din familie?aveti idee?si daca da,trebuie vreun act,ceva?

Nu-l poate ridica nimeni decat sotul.
Eu am lasat buletinul o data la cineva sa-mi ridice un pachet si nu i l-a dat posta.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V@lly spune:

quote:
Originally posted by miki68

quote:

salutare tuturor

Oricine din familie care are pe buletin aceeasi adresa cu a ta.

EDIT: nu-i trebuie buletinul tau. Il ridica cu buletinul lui. Mie mi-a ridicat un colet socrul meu care avea la acea vreme domiciliul la aceeasi adresa cu mine.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

super.ms pt raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Asta depinde de amabilitatea cucoanelor de la posta.Sau daca te cunosc,daca te duci inainte sa le spui ca o sa primesti un colet si le rogi sa-l predea altcuiva...poate.In mod normal ar trebui sa-l predea numai destinatarului.

Secman,poti sa faci comanda,n-ai nici o treaba cu cecul ala.

Mai fetelor,da' oare ce le-a venit astora de au schimbat grafica la site?E mult mai nasoala,nu e "user friendly" deloc.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina morostes

quote:

salutare tuturor

Eu am lasat buletinul o data la cineva sa-mi ridice un pachet si nu i l-a dat posta.

pai de unde sot?ca nu am .am aceiasi adresa ca maica-mea deci inseamna ca o sa il ridice ea.ms pentru raspuns

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:

quote:
Originally posted by alina morostes

quote:

salutare tuturor

pai de unde sot?ca nu am .am aceiasi adresa ca maica-mea deci inseamna ca o sa il ridice ea.ms pentru raspuns

Daca nu ai cumpara-ti unul!
Cred ca e ok daca merge mama si are aceeasi adresa in buletin.

Mergi la inceput

nu imi trebuie inca ca sunt prea tanara
sper sa se poata.k dak nu raman cu banii luati si cu degetul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

sa le zica celor de la posta ca esti plecata in strainatate sau altceva. Nici la OP de care apartin eu nu e problema daca te duci cu buletinul persoanei sau chiar cu copie.

Nah. daca e omul in spital, ce fac, trimit coletul inapoi?

PS: iar nu merge site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Secman spune:

A primit cineva comanda facuta cu CEC.

Mi se pare un haos total cu cecul asta.
Sa-mi ziceti daca gresesc.

1.ai posibilitatea de a trimite comanda cu cecul scanat in atentia celui cu care ai vorbit de la Redoute dar care raspunde foarte rar.
2.trimiti cecul in original prin posta am inteles ca este obligatoriu.
3.De unde stii ca comanda ta a fost inregistrata?
4.de unde stii daca au primit cecul?
5.de unde stii daca primesti comanda si in cate luni cat dureaza la ei tot procesul?
Eu nu am primt nici un raspuns.

Mister....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:

nu imi trebuie inca ca sunt prea tanara
sper sa se poata.k dak nu raman cu banii luati si cu degetul in gura

eu stiu ca aceste colete externe stau la OP 30 zile inainte de a fi returnate daca destinatarul nu se prezinta sa le ridice.O sa fii plecata mai mult de 30 de zile?

Mergi la inceput