Mamici de septembrie - octombrie 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 7
tomasa spune:
RGE, nu stiu sigur la ce greutate nu mai tb bagat la incubator, am impresia ca asta tine mai degraba de cat de maturizati sunt plamanii, nu de kg. Oricum eu am doua prietene care au nascut fetite de 2.300 kg, una la 34s si alta la 36s (dar amandoua cu aceeasi greutate) si nu au stat nici o clipa la incubator. Sper ca nu pt. tine intrebi...ca bblusul tau va mai sta in burtica. In cazul in care ai ganduri iar cu burtica lasata si incubatoare, te rog mult sa uiti de ele, trebuie sa nasti la termen!
Nana, cand l-am nascut pe Tudor o noapte a durat pana cand contractiile au devenit r egulate la 10 min, dar tot nu erau f. dureroase. Cand mi s-a rupt apa aveam contractii regulate la 5 min si tot nu foarte dureroase si eram deja in spital. Dar sigur lucrurile astea difera de la femeie la femeie, reguli nu sunt.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
38+Maria
Happiness_4_us spune:
Off, off. Merci mult, Tomasa.
Nana, 40+ Andrei
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
alinus_25 spune:
RGE, bb al tau sigur are 2500g acum. Mie dr mi-a zis ca nu conteaza asa mult greutatea lui bb, cat conteaza sa se nasca cat mai aproape de 37s. Hai fi optimista ca veti ajunge la termen, nu mai e mult. Odihneste-te cat mai mult, asta insemnand fara ceasuri intregi in bucatarie, fara plimbari.
Eu stau de la 29s+ aproape numai in pat, si e sarbatoare mare cand ies din casa, dar uite ca avem deja 37s pline, si cred ca mai duc o saptamana, desi bb are deja vizor si trage cu ochiu'
37s, tra-la-la-la-lala-la! Ne-am facut mari!
Lucrusoare bb
Alinus cu Iulius
tomasa spune:
Carpatina, super de treaba vecinii. Vezi, uneori are altcineva grija sa le aranjeze in locul nostru. Nu ca ai naste acum. Cand se intoarce sotul cu mama cu tot, bineinteles?
38+Maria
numeioana spune:
Fetelor, ma uit la voi si nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul. Unele dintre voi ati nascut deja...altele va pregatiti intens... Bravo!! Va urmam indeaproape! Ce bine o fi sa-ti tii bebelusul in brate si sa-l stii sanatos si voios!
Va pup pe toate si va urez nastere usoara celor care mai aveti putin pana la marea intalnire...
Ioana
17+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
RGE spune:
TOMASA, ALINUS va multumesc din suflet pentru raspuns...incerc sa nu ma mai gandesc ca mi s-a lasat burtica..cat despre bucatarie, plimbari, gimnastica si masaj nu pot renunta la ele...plus urcatul scarilor am uitat...eu sunt cosmarul doctorilor....oricum am inteles ca de acum incolo nu ar mai fi pericol..bebe George la ecografie acum o saptamana si cateva zile avea 2.300 grame...
ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
tomasa spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
...chiar ma gandeam la chestiile astea fiziologice la BBi: partzutri, sughitzuri, ragaieli... ce viatza pe ei! Totul e normal, sanatos - nu trebuie sa zica "pardon". Si dupa ce cresc, hop, societatea ne invatza ca e o crima sa scapi ceva... Ma rog, mai putin la asiatici, unde nu-i bai.
Piciulika 38+ Michael
Si suntem in luna 9!
Si eu m-am gandit deseori, nu neaparat la asta (dar si la asta ) cat la naturaletea lor, la felul cum nu stiu sa minta, cum nu stiu sa pozeze. Poate de-aia sunt si atat de frumosi in filme, in poze. Ne nastem atat de firesti si naturali si societatea ne face atat de ipocriti...sau sa zicem ca ne civilizeaza .
38+Maria
carpatina spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Cand se intoarce sotul cu mama cu tot, bineinteles?
Duminica, dupa pranz.
Tu cand mergi sa fixati data operatiei?
37+ cu Ioana
tomasa spune:
Sim, mi se pare ca-ti seamana bine Stefan, ca expresie cel putin. Asa-i? Sau doar in poze?
38+Maria
Pepsi spune:
nana, stai linistita ca ai sa simti cind e sa ai contractii de nastere! la prima nastere seara la 12 noaptea au inceput, si nu ma durea, dar erau contractii clare, asa la 20 min erau, si apoi s-au facut la 10 si pina sa fie din 5 in 5 min a durat ceva......abia a doua zi pe la 3 dupa-masa erau din 5 in 5!un sfat cind incep contractiile, alea primele nedureroase culca=te ca vei avea nevoie de forte noi!mie mi-a parut tare rau ca am sta noaptea ia sa numar contractii si eram atit de obosita ca am nascut dupa 24 h de la prima contractie. nastere usoara sa ai, la fel si toate fetele care inca nu au nascut!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie