gradi germana nr. 50 bucuresti

gradi germana nr. 50 bucuresti | Autor: MaryJane

Link direct la acest mesaj

as vrea sa-mi dau baiatul la gradinita germana de stat, dar nu prea stiu nimic despre ea. stie cineva detalii, are careva copilul acolo?

http://mara-myblog.blogspot.com/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Vad ca inca nu ti-a raspuns nimeni, asa ca iti raspund eu, desi cred ca sunt "pe langa". Probabil te intereseaza gradinita germana cu program prelungit. Eu pot sa-ti spun despre gradinita germana cu program normal, nr. 85.
Copiii se duc la gradinita intre 8 si 9 si se iau la 12. Sunt foarte multi copii la o educatoare (desi anul asta parca sunt mai putini decat in alti ani...). Educatoarele sunt foarte bune. In anul al treilea de gradinita incepi sa auzi copiii vorbind germana intre ei. Cei mai multi copii care au facut trei sau patru ani de gradinita iau examenul de intrare in scoala germana. Gradinita nu are curte proprie, deci copiii nu ies afara in timpul programului. Este extrem de curat in gradinita.

Ce-ai mai vrea sa afli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv spune:

Eu am dat copilul anul acesta acolo, este in grupa mijlocie, grupa mica nu a existat anul asta. A fost doa 3 zile, il duc de la 9 la 13, pentru ca nu vreau sa il las sa doarma acolo. Astept sa ma intrebi ce te intereseaza si iti raspund, in masura in care stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryJane spune:

Multumesc mult. da, intr-adevar, ma intereseaza varianta cu program prelungit, pentru ca nu-mi permit si gradi, si bona. si ma interesau in special metodele de a-ti inscrie copilul cu succes la aceasta gradinta. am auzit ca e bataie mare si ca fara super-pile nu prea ai shanse. orice informatie imi e utila daca reusesc sa-mi inscriu baiatul acolo.
oricum, cred ca e singura gradi germana de stat cu program lung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moka spune:

Oliv, sunteti la gradi 50? Si noi, tot la grupa mijlocie germana dar noi il lasam sa doarma ca n-avem de ales. Mi-ar fi placut sa pot sa-l iau la pranz, cred ca e alegerea ideala pentru primul an de gradinita. Mary Jane, vorbesti de inscriere pentru anul viitor, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Unde este gradinita 50?

Si eu o stiu tot pe 85 de pe Dorobanti . Desi aveam toate actele -sunt stricit cu originea germana nu l-am ami inscris deoarece mi se pareau multi in grupa -30 si fara material didactic .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moka spune:

Gradi 50 e pe Iorga, ceva mai departe de pasapoarte. Are cate o grupa de germana si una de romana pe an mai putin la grupa mica unde e doar una de romana. Sunt 25 in grupa si intr-adevar e nevoie de o dovada la inscriere ca are cu cine vorbi in germana acasa. Am observat ca la grupa mare/pregatitoare educatoarea vorbeste cu ei doar in germana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Alex merge acolo, e la grupa mica de romana.
Deocamdata suntem foarte multumiti, sunt 2 educatoare cu experienta, ingrijitoarele sunt foarte de treaba si s-a adaptat relativ usor programului.
L-am dat din prima la program prelungit si s-a dovedit a fi o idee buna.

Daca mai doriti si alte detalii... revin, ca acum sunt pe fuga.

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Cine stie de gradinita de la Romana sau de al Sp. Grigore Alexandrescu. Este privata si am auzit numai lucruri bune.

Va rog sa-mi dati si adresa si locul orientativ si ce mai stiti .............????

Multumesc.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv spune:

Da Moka, suntem la gradi nr 50, grupa mijlocie. Al meu (Tiberiu) a lipsit destul de mult, a fost bolnav, nici acum nu este el pe deplin insanatosit, si am mai fost si in concediu. Pana acum intotdeauna a fost cineva disponibil care sa il ia la pranz - eu, sotul sau soacra. Nu stiu cat timp va mai fi la fel, eu o sa nasc la sf lui martie, insa pentru inceput am ales varianta aceasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anado spune:

Buna ,Oliv. Ma intereseza sa imi inscriu copilul la grupa mijlocie la gradi 50. te rog spune-mi si mie cum sunt educatoarele! Ma intereseaza f mult. La fel si despre ingrijitoare! Detalii ceva despre gradinita,in general. Copilul meu ar putea intra la mijlocie sau chiar si mare. Unde ma sfatuieti? Am vb si il pot inscrie din ianuarie 2008. Iti multumesc anticipat.

Mergi la inceput