Bani de carti pt profesorii in CIC??

Bani de carti pt profesorii in CIC?? | Autor: madaluta

Link direct la acest mesaj

am dreptul sa primesc acei 100 de euro dati de guvern pt achizitonarea cartilor daca sunt in cic? mentionez k sunt profesor titular a unui liceu si sunt in cic in perioada 1.11.2006-1412.2008

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Initial creeata de madaluta

am dreptul sa primesc acei 100 de euro dati de guvern pt achizitonarea cartilor daca sunt in cic? mentionez k sunt profesor titular a unui liceu si sunt in cic in perioada 1.11.2006-1412.2008

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Din pacate, nu.
Beneficiarii ajutorului financiar prevazut de Legea nr. 315/2006 sunt cadrele didactice titulare si/sau suplinitoare calificate, incadrate în invatamantul preuniversitar, care sunt în activitate.

Or, tu ai contractul suspendat, nu esti in activitate. Statul nu "risca" sa te faca desteapta, iar tu sa nu te mai intorci la scoala apoi . Probabil ca asta a fost in capul lor.

In plus, nu poti depune o astfel de cerere la scoala, in perioada asta nu mai relatii contractuale cu unitatea. Pentru 2007, va lua banii cel ce te suplineste pe CIC (cu conditia sa fie calificat sau pensionar in activitate). La fel pentru 2008, pentru ca cererile se depun pana la 1 noiembrie 2007 pentru 2008.

Daca imi dai o adresa de e-mail, iti trimit precizarile ministerului (e un pdf).

Mergi la inceput