Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 18
Roxxy80 spune:
Bravo, Roxana. Ma bucur sa vad ca ai moralul ridicat. Sa nu te mai vad ca esti suparata ca altfel vin la tine si . Totusi, incearca sa nu te suprasoliciti. Nu exagera. Lasa-l mai mult pe tati sa faca treaba iar tu coordoneaza .
quote:
Originally posted by RGE
'NEATZA...noi suntem bine..va multumesc din suflet pt
grija
...ieri am descoperit puroi la dinte pana la urma...nu mai suportam durerea si m-a invatat cumnatul meu sa-l sparg ...insa..noi am plecat prin oras dupa ultimele cumparaturi covoare, pt bebe cosmetice si ce ne mai lipsea..iar pe drum am vazut o mireasa cu o palarie roz , urata in draci si imbracata super super aiurea si m-a bufnit un ras in hohote ca ma durea burtica am crezut ca iese fi'miu ..dar nu..in schimb mi s-a umplut gura de puroi..si m-a lasat durerea instantaneu..m-a ajutat Doamne Doamne...chiar ziceam ca iau pana la urma o ampicilina cand ne intoarcem insa nu a mai fost nevoie...in rest ieri cred ca mi-a scazut putin tensiunea probabil si din cauza moralului meu nu mai suportam...si am zis ca daca tot e sa nasc macar sa ne apucam de curatenie...si a iesit super dormitorul ..ca doar atat am reusit ca am cazut din picioare la 1 azi-noapte ..nu am putut sa ajung la baie de durere de spate si genunchi nu puteam sa-l mai tin pe George...noroc cu tati care a venit saracul si mi-a dat sa pap si pe urma m-a stres el cu un burete ..bine in timpul asta eu dormeam..de fapt horcaiam ca un purcel...a fost prima noapte in aproape 9 luni cand nu am visat nimic si am dormit ca un purcel..ce face munca asta din om....asa ca suntem bine, refacuti si plini de viata ca sa ne apucam si de sufragerie..va pup pe toate si o duminica placuta!!!
ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Roxxy 29+Rares Matei
RGE spune:
ROXXY...iti dai seama ca asta fac..insa ma mai bag si eu cate putin...ca sti tu mana de femeie..face minuni....astazi sunt ok...inclusiv cu moralul...am realizat ca pana la urma daca e sa nasc nu am cum sa ma opun...asta e cum o vrea Dumnezeu
ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
pussi spune:
buna dimineata!
bb vergeturi n-am decat cateva pe .. si astea de prin luna 2 de sarcina!
am +10 kg. pe mine pana acum!
rge imi pare rau pt.
creem si eu intru in prenatal la 32 de sapt.
victo nici noi n-am primit lucrusoare decat de la o prietena.. in rest pauza.........
roxxy sa purtati sanatosi fasul!
revenimmmmmmmmmmmmm
PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
neata
ce fac fetelele??
noue ne este foameeeeeeeeee
mergem sa ne facem de papica!!
pusi
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
33+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!
darleena spune:
Neata fetelor! eu m-am trezit direct cu foame si am mancat muulte sandvisuri cu lapte.
Acum mi-e bine, sa vedem cand ma ia din nou foamea. De cateva zile raportez o foame la aproximativ jumate de ora dupa ce mananc .
Mai grav, ieri m-am sculat de la masa si as mai fi mancat, desi mancasem o gramada. Cred ca pana la sfarsit o sa ajung sa ma rostogoloesc, noroc ca nu mai e mult.
33+ si baby Kara
AMR 7 saptamani
creem spune:
BB Doamne fereste sa nasc asa de repede!
De ce vi se pare voua ca intru tarziu in prenatal? Ca o sa am 33 de saptamani.adica mai am si timp de cumparaturi suficient
Roxana ce bine ca ti s-a spart abcesul ala...acum sigur nu o sa te mai doara, dar daca ai vreo cunostinta medica stomatolog, povesteste-i si vezi ce sfat iti da. Sa faci spalaturi cu ceai de musetel!
E azi m-am trezit cu pofta de mamliguta cu branza si smantana si o fiert moale asa ca mi-am facut repede, iar acum am terminat o prajiturica cu ciocolata din aia care se face la rece. acum e ptin la frigder..
32+
creem spune:
Si ieri si aseara am simtit-o pe bebelina foarte jos, parca ma lovea in col. Oare nu e prea jos? Si daca e in poz craniana cu ce m-o lovi? cu manutele? Doamne ce intrebari imi pun si eu
Abia astept marti la control sa o vad!
Voi ce faceti? pe unde sunteti?
32+
ancadragoman spune:
Neata
Acum ne-am trezit si noi ca aseara ne-am cam chefuit,am stat pana la 5 dimineata la nunta ca a fost f frumos.
Poze nu am decat una inainte sa plec de acasa ca am uitat aparatul cand am plecat,dar asteptam pozele de la ei.
Am facut si noi cateva dansuri dastea mai lente,in trei
Ca tot a venit vb despre vergeturi sa stiti ca nici eu nu am ,se pare ca am o piele buna de facuit copilasi
Rox bine ca acum ti-ai revenit ,sa ne pui poze cu camera lu' bb.
BB am baut un pahar de cola aseara pe nerasuflate , tati belise niste ochi la noi....si asta mica a inceput sa dea din picioare...cred ca i-a placut.
Va pup si o zi buna ca ma duc sa mananc si eu ceva
anca 33+
Maria
poze
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI!!!!!!!!!
Victo spune:
p-aci p-aci suntem..ne plictisim..:)
mergem la masa de pranz..apoi..habar n-am..
sa vad poate imi scot ursu' din casa..adicatelea dnu sot..da nu mai stiu pe unde sa ma mai preumblu...
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
bb_yasmi spune:
am revenit si noi pe baricade!!!
darleena, ca tine sunt si eu, ma culc cu foame ma trezesc cu foame !!!
ancaD, ma bucur ca te-ai simtit bine la nunta!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
33+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 7 sapt!!!!