Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

offf la mine a aparut asa dintr-o data si vad ca se extind!!! iar porcariile astea de creme nu isi fac deloc efectul!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

33+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Eu nu prea m-am facut, cred ca o data la saptamina, vara nu suportam ca transpiram si acum mi o lene ...
Eu nu prea am incredere in efectul lor, sincer

------------------------
Flory 32+ Joshua Raphael
AMR 8 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

pai eu am dadeam mai mult pt hidratarea pielii.

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Pufu..ce bine ca nu ai vergeturi!
Eu am pe sani si sunt asa de urate.
Am primit si eu ieri un set de hainute cu bluzita, pantalonasi si un body cu maneca scurta. Foarte frumoase...eu inca nu am cumparat, astept sa intru in prenatal ca sa am timp de colindat prin magazine

32+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem
...eu inca nu am cumparat, astept sa intru in prenatal ca sa am timp de colindat prin magazine

32+

vezi sa nu nasti pana intri in prenatal....

bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Creem, de ce intri asa tirziu in prenatal, asa vrei tu?
Eu abia am asteptat, sincer ...
Iar cu vergeturile, stii tu cum e, fiecare cu a lui, eu m-am ingrasat mult, zic eu, tinind cont ca nu am mincat nu stiu ce, 17 kg pina acum mi se pare mult si le simt deja ..

------------------------
Flory 32+ Joshua Raphael
AMR 8 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna dimineata fetelor,noi azi ne-am trezit mai devreme ca in 2 ore plecam spre Bucuresti..,asa ca ptr mine e ultima data cand voi mai sta in casa de la Medias..,sotul se va mai intoarce sa predea cheile si sa mai semneze una alta,pana pe 10 octombrie se dau cheile..!
Eu un pic ciudat ,parca asa sa las totl in urma,dar in acelasi timp sunt bucuroasa ca plec din Medias,dupa 4 ani incepusem sa ne c-am plictisisem aici asa ca am luat decizia cea mai buna plus am facut o afacere super..!!!Suntem multumiti! V-as fi facut cinste ,dar nu am cum ,doar virtual..
Mai am cate ceva de pus in bagaj,dupa care am plecat..!
Asa ca fetelor ,eu va pup pe toate si va doresc o duminica superba ,mai vb..!

32+ Angelina
AMR 8 saptamani!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata !

Hai ca daca tot mi-am amintit de cele 2 zile horror din maternitate sa va mai povestesc o chestie :

- nu stiu cate din voi stiu ( cele la prima nastere ) despre primul kk al bebelusului

Colega mea de salon nu a stiut ca acest kk este de culoare neagra datorita eliminarii meconiului si ca poate avea in el chiar firisoare de sange .
Fiind noapte s-a speriat ingrozitor si evident ca nicio asistenta nu era prin preajma sa ii explice ca este absolut normal.

Asa incat sa nu va speriati de culoare .

Scuze pentru descriere dar este important, saraca fata s-a albit la fata si era la un pas sa lesine de frica ca a patit bebelusul ceva.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Neatza fetelor!!!

In sfarsit voi sta si eu acasa....gata cu sv....mi-am luat 5 zile de concediu de luni pana vineri si apoi intru in preanata de la 1 oct!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lala felicitari pt vestile bune de la eco!!!!!!!!!

BB yasmi f f frumoase hainutzele....si eu ca si tine cu rozul...il voi imbraca pe bebe mai mult cu albastru - bleo in primele luni atat de incantat sunt ca e baietel...apoi vad eu...

Roxxy80 sa pui o poza cu fasul...ca stii ca eram amatoare nerebdatoare sa iau si eu...

Ce o mai fii cu Jasmine ???

30+ ANDREI

AMR 8 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

'NEATZA...noi suntem bine..va multumesc din suflet pt
grija
...ieri am descoperit puroi la dinte pana la urma...nu mai suportam durerea si m-a invatat cumnatul meu sa-l sparg ...insa..noi am plecat prin oras dupa ultimele cumparaturi covoare, pt bebe cosmetice si ce ne mai lipsea..iar pe drum am vazut o mireasa cu o palarie roz , urata in draci si imbracata super super aiurea si m-a bufnit un ras in hohote ca ma durea burtica am crezut ca iese fi'miu ..dar nu..in schimb mi s-a umplut gura de puroi..si m-a lasat durerea instantaneu..m-a ajutat Doamne Doamne...chiar ziceam ca iau pana la urma o ampicilina cand ne intoarcem insa nu a mai fost nevoie...in rest ieri cred ca mi-a scazut putin tensiunea probabil si din cauza moralului meu nu mai suportam...si am zis ca daca tot e sa nasc macar sa ne apucam de curatenie...si a iesit super dormitorul ..ca doar atat am reusit ca am cazut din picioare la 1 azi-noapte ..nu am putut sa ajung la baie de durere de spate si genunchi nu puteam sa-l mai tin pe George...noroc cu tati care a venit saracul si mi-a dat sa pap si pe urma m-a stres el cu un burete ..bine in timpul asta eu dormeam..de fapt horcaiam ca un purcel...a fost prima noapte in aproape 9 luni cand nu am visat nimic si am dormit ca un purcel..ce face munca asta din om....asa ca suntem bine, refacuti si plini de viata ca sa ne apucam si de sufragerie..va pup pe toate si o duminica placuta!!!

ROXANA 35+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 5 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput