Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

BB yasmi, parca tu ai intrebat cum e cu sterilizatul...
pe biberoanele pe care le-am cumparat eu (nu mai stiu ce marca) scria 4 minute la fiert. Imi amintesc exact pentru ca m-am mirat si eu, mi s-a parut putin.
Poate stiu medicii mai bine...

Laura 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

BB...da de ce vrei tu biberon in bagajul de spital? si daca il sterilizezi unde il tii, banuiesc ca intr-o punga vidata, sau cum? ca nu cred ca rezista sterilizat atata timp..nu stiu, ma intreb?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Fetelor ieri va povesteam de o prietena care urma sa nasca...a nascut azi prin cezariana,are o fetita de 3200 si 49 cm.
A scapat relativ repede,pe la 8 dimineata cand am vb cu ea era in drum spre spital si la 11 era deja operata. Am vazut un fimlulet cum l-a scos pe bebe...e f emotionant.
Am reusit sa vb si cu ea nu a simtit absolut nimic,nici macar cand ia pus masca pe fata la anestezie. Acum zicea ca o doare spatele si operataia,dar suportabil.

Deci pt moment vreau si eu cezariana!!

Dana 27+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Burticilor, noi va pupam, mergem la nani, ca am amortit stand in fund.
Pupicei si somnic usor!

Laura 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Lala, felicitari pentru printisor!!!

BB, pampers este marca cea mai cunoscuta (aici), dar si fff scumpa. Eu la inceput iau pampers, iar dupa vooi proba altele sa vad cu care ne vom simti bine... Biberonul il fierbi vreo 10 minute intr-o oala cu apa. Simplu si rapid.

Erika, dar repede ati mai hotarat! Sau era o decizie mai veche? Felicitari! Si have fun la amenajarea camerei printesei!

Victo, unde era Rennie stiu si eu, dar trebuia sa vina si macaraua sa ma ridice din pat!

BB, nu ma lasa sa vad pozele, cica-s private!

Adina 26+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

pussi am pus cateva poze: cu lenjeria, camasa si caciulita!! aa sa imi spuneti cum vi se pare burtica...nu ma refer la vergeturi...
http://www.flickr.com/photos/10626344@N03/sets/72157602109477147/

----------------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

33+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 7 sapt!!!!

cica e privat... si n-am putut sa vad nimic

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata! burtici somnorici! nimeni,nimeni....ma lasti pe mine sa va fac cafelutzu?

Stefania x 2
28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata , mercic de cafea Stefania !

BB de ieri tot vroiam sa iti spun ceva si tot uitam , deh neuronul saracutul ....
In loc de biberon sterilizat pentru spital mai bine iti iei o folie cu seringi de 5-10 ml si cateva recipiente sterile de la farmacie!! E mult mai bine pentru bebe sa nu stie ce e ala biberon in primele zile si oricum vei vedea ca nu mananca mai mult de 10 ml la o masa ( completare).
Asa incat pentru urgente in cazul in care colostrul nu il satura mai bine o seringa cu laptic, preparat cu apa plata intr-un recipient steril. ( stii recipientele alea in folie de plastic pe care le poti folosi la urocultura ? Acelea sunt sterile si de ele vorbesc )

Eu asa voi proceda, plus ca imi voi lua in spital si mameloanele de silicon + un recipient cu solutie de sterilizat ( mic, cat un borcan ).

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna dimineata,ne-am trezit si noi,dupa o noapte plina de emotii..,din cauza ca am vandut casa,mi se pare ca dorm in straini acum..,plus ca mintea mea acum face planuri ,alte decoratiuni..,etc.!
Multumesc ptr felicitarile voastre in legatura cu vanzarea casei.. si burtici in coborire!!
adinag,noi aveam in plan de mult timp sa vindem casa dar tot amanam...,ptr ca investisem serios in ea,am facut si piscina..,asa ca nu prea ne lasa sufletelul sa o vinem..la cineva care nu ne ofera pretul potrivit ptr ea..,plus ca vroiam sa se mute cineva cu suflet bun si respectati ,ca sa o ingrijeasca la fel de bine casa !
Acum ca vine si Angelina,am inceput sa ne gandim ce ar fi bine si ptr ea...,ca nu poti sta tot timpul pe drumuri..,asa ca miercuri noapte ne-am hotarat,dimineata am contactat familia interesata,iar vineri dimineata am semnat,rapid nu! Si noi ,dar si familia respectiva sunt super fericiti!!

32+ Angelina
AMR 8 saptamani!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

casa fiind la Medias..,nu o foloseam prea des,mai mult stateam la Bucuresti..asa ca erau pana la urma niste cheltuieli in plus!!
Acum am sa ma pot intalnii pe viitor cu bebelusii in parc,cum vorbisem la intalnirea de data trecuta,nu?!

32+ Angelina
AMR 8 saptamani!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput