Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 9
dandusa spune:
Danutz,
parerea mea...,este sa cumperi niste valize mai de calitate...,ca preturi si modele frumoase sintttt,dar daca iei una ,ieftinuta,risti sa te intorci fara fermoar,miner,sau roti
,aaaa si sa te uiti sa fie si usoara...,ca este ft important...,iti spun din greselile mele...
la inceput mi-am luat doua mari si una mica...,ieftinute...,da' frumoase...
,care au ajuns la gunoi...,apoi mi-am luat alta mare ,mai urita,dar greaaaaa cred ca are 5-6 kg numai ea,goala...si abia apoi discutind cu barbatul si invirtind problema...,citi bani am aruncat aiurea...pe valize...,am decis sa luam si noi dealea scumpe...,da' sa mor daca nu fac toti banii...,se vede domle' ,dupa patru drumuri prin cala ,bezi de bagaje... si aruncate cit colo...,arata la fel de bine...,toate rotile sint la locul lor...,minerele,culoarea...,emblemele cu firma respectiva...,etc...
dayanara spune:
e foarte frumoasa sara si are asa niste ochii mari frumosi
e de n.am pus gura si n.o sa pun cred niciodata pe miel, piftie, ficat,inima si ar mai fi dar astea sunt pe primul loc
nu reusesc sa.i dau bucatele, e problema mea cred, e ca o fobie si mi.e foarte foarte frica
http://community.webshots.com/user/dayannara
dandusa spune:
quote:
Originally posted by danutz
Pai Crinuta o sa fie scorpioanca de aia fatala, care te hipnotizeaza in 2 sec si pe care nu o uiti toata viata!!!
Aviz Dandusule, o sa-ti stea baietii garla la usa...
nu stiu nene...,asta-i problema lu' tasu'...,sa se descurce nenica...,eu o sa fiu ocupata cu fimu' la disco si vindut ponturi de agatat fete...
flore26 spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by danutz
Pai Crinuta o sa fie scorpioanca de aia fatala, care te hipnotizeaza in 2 sec si pe care nu o uiti toata viata!!!
Aviz Dandusule, o sa-ti stea baietii garla la usa...
nu stiu nene...,asta-i problema lu' tasu'...,sa se descurce nenica...,eu o sa fiu ocupata cu fimu' la disco si vindut ponturi de agatat fete...

FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006) LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
asiza spune:
Donia, dar ce-ai patit ieri de-ai fost asa tristuza??? Sper ca sunteti bine toti! 
Kikineatza, vizionat pozici...chiar mi-era dor sa va vad! Pupam Sara pe ochisorii ei dulci! 
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
dayanara spune:
sunt curioasa cum e canutza cu cioc, daca are cineva o poza ceva
eu ii dau din cana cu supapa dar cu cupapa scoasa si curge prin 3 gauri, dar am citit ca cineva da din canuta cu cioc si sa incerc si asa
http://community.webshots.com/user/dayannara
OanaCat spune:
Hello!
Sunt pe mare fuga ma pregatesc sa merg la o nunta diseara.
Am vazut poze cu Crinuta super frumoasa are dreptate mami ca trebuie sa stea tati cu pusca la usa.
La multe lunisoare bb nascuti azi!
Pup fetele vorbim luni
Nicole
Oana Cat
http://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/
Votati pentru Nicole
http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=27
Yagmur spune:
Kikineata, are niste ochi atat de frumosi Sara; e o scumpa....
Danutz, si eu trebuie sa-mi cumpar valize; momentan calatorim cu rucsacul meu de munte... sa vezi ce fain ma urc eu in tren, cu 60 de kile in spate, cu copilul in bratze si cu ajutoare care sa urce si caruciorul ... la iarna cand vin chiar nu stiu cum o sa fac ca nu mai intra hainele de iarna ptr amandoi ptr 3 sapt 
Dandusa, in caz ca voi cumpara valizele vietii
... care sint domnule alea scumpe????? disco??? hmmmmmm.. primiti si expirata de je??? ca eu voi avea peste 50 de ani 

Bai nene, am atata de facut la job, dar cum sa muncesc eu intr-o superba sambata de toamna
; sariti cu jap-japu' ca nu se mai poate (asta ca sa ma trimiteti la munca); era sa ma linseze un beat proprietar de pensiune, de parca eu cu mana mea am rupt cablul electric.... ![]()
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
danita spune:
servus fetele
bb s-a imbolnavit de la mine :( dar .......mai rau ! aseara a facut temepratura 40 iar nici unul dintre doctorii pediatrii care ii stim noi ( 4) nu era de gasit . pana la urma s-a indurat pediatra lui si a raspuns iar la 21.30 l-a vazut . a facut temperatura 40 si in disperare i-am pus un novocalmin supozitor ......cica wrong ! febra a scazut dar cica nu se pune novocalmin sub 1 an :( . nu am comentat, imi venea sa ma dau cu capul de perete .
mi-a dat o schema ciudata dar care a functionat . asta am respectat-o ! marturisesc ca nu am priceput nika din ce tot spunea - si eu sunt racita cobza- si ampus-o sa scrie si inmomentul cand am avut medicamentele a sunat si neamurile pediatre care pur si simplu a fost de acord cu tratamentul- rar re intampla chestia asta .
deci : la febra f mare peste 39,5 - fenobarbital cu nurofen . augmentin la 8 ore si nurofenul si paracetamol supozitoare alternat la 6 ore . eu am facut ochii cat cepele la fenobarbital dar amandoi dr mi-au confirmat ca scade febra si la fel si farmacista . i-am dat o juma de pastiluta la ora 5 cand avea iar 39.5 si in max 10 min a scazut febra . cupilul doarme acuma, sper sa pape si l-as scoate putin pe afara . ma simt asa de vinovata ca din cauza mea e si el racit .... aseara cu voce stinsa imi zice : "hapu" ... sa ii dau suzeta .... eu nu ii dadusem sa nu se innece cu ea sa vomite , dar el mi-a cerut-o . of...sanatate la toti bb-ei si sa va ganditi si la noi !
pupici
D
flore26 spune:
DANITA multa, multa sanatate la bebelusca. Offf...aveti grija de voi!

FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI