Salariu pentru Belgia sau Olanda

Salariu pentru Belgia sau Olanda | Autor: indu

Link direct la acest mesaj

Salutare,

M-am apucat sa depun cv-uri pe la ceva firme in Belgia si Olanda. Nu ca as fi neaparat hotarata sa plec din tara.. dar asa.. sa vad daca ma chiama cineva. Si surpriza: am cateva oferte. Am trecut de interviurile de la resurse umane si de interviurile tehnice la telefon si urmeaza al treilea interviu la care se va discuta si de salariu. Pentru al treilea interviu trebuie sa vin in Belgia deocamdata. In Belgia trebuie sa merg la interviu la doua firme iar in Olanda la una singura deocamdata.
Problema mea e ca nu stiu ce salariu trebuie sa cer. Este vorba in principiu de un job de consultant SAP junior. In toate cazurile mi se ofera masina de serviciu si telefon, plus beneficii ca asigurare medicala. In conditiile in care o sa trebuiasca sa platesc o chirie, cam de cati bani as avea nevoie sa traiesc decent? Cam care sunt preturile la chirii? Si de ce informatii as mai avea nevoie in caz ca ma hotarasc sa chiar vin?

Multumesc,
Indu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

buna,

in belgia si olanda costurile sunt asemanatoare, in olanda un pic mai ridicate - la fel insa si salariile.
chiria depinde foarte mult de orasul in care stai si de ceea ce inchiriezi - si de noroc. o garsoniera poate oscila intre 200€ si 500€. la asta mai adaugi 100-150€ caldura-electricitate-apa-tv, apoi mai pui vreo 50€ diverse costuri administrative ca medie lunara (asigurari, taxe, etc) mancarea pentru o persoana cred ca este in jur de 200€ (gatit acasa, nu mancat in oras) - eu zic ca una peste alta costa in jur de 800-900 numai traiul lunar de standard mediu.

de salariu nu am nici cea mai vaga idee. cred ca ar trebui sa fie peste 2000€ brut, insa nu stiu cum merg beneficiile care le ai in plus in asta. asigurare medicala cred ca inseamna asigurare de spitalizare caci si cei de aici sunt asigurati standard prin procentul obligatoriu din salariu

multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

quote:
Initial creeata de indu

Salutare,

M-am apucat sa depun cv-uri pe la ceva firme in Belgia si Olanda. Nu ca as fi neaparat hotarata sa plec din tara.. dar asa.. sa vad daca ma chiama cineva. Si surpriza: am cateva oferte. Am trecut de interviurile de la resurse umane si de interviurile tehnice la telefon si urmeaza al treilea interviu la care se va discuta si de salariu. Pentru al treilea interviu trebuie sa vin in Belgia deocamdata. In Belgia trebuie sa merg la interviu la doua firme iar in Olanda la una singura deocamdata.
Problema mea e ca nu stiu ce salariu trebuie sa cer. Este vorba in principiu de un job de consultant SAP junior. In toate cazurile mi se ofera masina de serviciu si telefon, plus beneficii ca asigurare medicala. In conditiile in care o sa trebuiasca sa platesc o chirie, cam de cati bani as avea nevoie sa traiesc decent? Cam care sunt preturile la chirii? Si de ce informatii as mai avea nevoie in caz ca ma hotarasc sa chiar vin?

Multumesc,
Indu

buna
poti sa-mi spui te rog cum ai facut? ai aplicat pt un job pe site-ul firmelor respective sau ai apelat la o agentie de recrutare?si dupa cat timp te-au contactat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoadi spune:

Buna indu. Ma numesc Adrian Sterian si vreau sa ma mut si sa lucrez in belgia. vreau sa vb pe mess adrian_sterian79@yahoo.com. Astept sa intrii.

Mergi la inceput