Nepotriviri la pat. Ce e de facut?
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
miau-miau spune:
pentru unii, secsul e mai mult de simplu secs. E unica modalitate sa isi confirme valoarea, sa se simta apreciati, iubiti, stapini pe situatie. stiu eu unul care daca nu ai secs cu el zice ca-l urasti. Exact cum zicea: ai fintina cu apa si nu-i dai sa bea. Cind auzi prima oara exprimarea, nu o intelegi, ti se pare exagerata. Dar daca stai oleaca si gindesti, ce simte cel care moare de sete fata de cel cu fintina cu apa care refuza sa-l lase sa bea: URA! aici e psihoza, unul ca asta va ajunge sa te URASCA daca nu-i dai secs.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Andrada spune:
Pai eu zic in cazul cunostintei tale, miau-miau, sa puna MINA sa isi ia singur apa daca ii e sete,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
alba spune:
quote:
Originally posted by miau-miau
pentru unii, secsul e mai mult de simplu secs. E unica modalitate sa isi confirme valoarea, sa se simta apreciati, iubiti, stapini pe situatie. stiu eu unul care daca nu ai secs cu el zice ca-l urasti. Exact cum zicea: ai fintina cu apa si nu-i dai sa bea. Cind auzi prima oara exprimarea, nu o intelegi, ti se pare exagerata. Dar daca stai oleaca si gindesti, ce simte cel care moare de sete fata de cel cu fintina cu apa care refuza sa-l lase sa bea: URA! aici e psihoza, unul ca asta va ajunge sa te URASCA daca nu-i dai secs.
Mda,numai un scorpion, le zice asa de bine :-)
Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
miau-miau spune:
a incercat ceea ce sugerezi tu, dar am fost nevoita sa-i interzic practica asta fiindca blocheaza baia prea mult timp. apa bei cind ti-e sete, si din moment ce ti-e sete, o bei repede, nu e ca si cum degusti un vin vechi. daca s-ar grabi un pic, ar prinde cele 3 minute in care poate sa ocupe baia fara sa ma scoata din sarite.
Andrada spune:
am ris cu lacrimi!!!!
A
PS am o prietena pakistaneza care imi spunea odata aceeasi teorie cu apa, sete, availability....
ailiv spune:
Revin acum in discutii dupa cateva zile de pauza. Am de anuntat faptul am plecat de langa el (am fugit intr-o clipa de nebunie, ca altfel nu puteam sa plec). Am lasat in urma o tara de lux, care imi oferea tote posibilitatile financiare (puteti sa trageti cu pistolul in mine, stiu ca unii o vor face dar nu ma intereseaza) si am ajuns in Romania, o tara in care nu am nimic financiar, doar sufletul intre oase- vorba nu stiu cui. Nu vreau sa povestesc cat sunt de dezamagita, deprimata de ce gasesc-era de asteptat; asta e alta poveste, dar in tara respectiva nu aveam cum sa raman- motive de acte si alte chestii complicate.
Este adevarat ca eu sunt fata imatura emotional, care a dat peste un barbat scolit si in ale amorului care "s-a chinuit cu o virgina" (vb lui, cand i-am reprosat ca nu a apreciat faptul ca el este primul...in fine, sunt de moda veche, ce era de asteptat?), fata care si-a tot pus intrebari asupra anumitor comportamente apartinatoare acestui barbat de la inceputul relatiei. Si le-am acceptat pe unele (pozitia misionarului nu se practica la noi din cauza ca imi creeaza mie probleme; deci nu sunt asa de pudica/ indoctrinata cum au afirmat unii/ afirmatie care se justifica intrucatva) pentru ca asa am crezut ca este iubirea, asa am crezut ca este normal, asa am crezut ca trebuie sa faca o fata- iubita.
Nu stiu daca "chin" este cuvantul potrivit pentru acceptarea sexului oral; este un cuvant cam dur, deoarece am gasit placere in a-l primi mai mult decat in a-l face, insa nu am avut liniste in asta, explicabil sau nu, nu mai conteaza ( in mare parte cred ca pentru ca nu pot sa inteleg de ce daca nu se mai intampla nu ma mai iubeste). Problema este ca imaginea lui pe care a creat-o el initiand anumite comportamente pe care eu nu le vedeam chiar normale este o imagine a unui barbat pe care nu il pot multumi sexual (una dintre lucrurile pe care le-a si exprimat la plecarea mea este ca ma vrea mai "sexoasa"), barbat pentru care sexul este mai mult decat important (hai sa nu zic asta, sa zic ca e diferit felul in care il percepe; si uite, este o incompatibilitate fundamentala in cazul nostru). Este ok acum, insa ce va ramane cu mine la final, cand valtoarea va trece si sentimentele care il mai tin langa mine se vor epuiza? Intrebarea asta mi-a venit si la inceput, dar mai puternic pe masura ce vremea a trecut; intrebare de care am tot fugit si m-am ascuns, pentru ca am crezut ca nu este chiar asa de greu/ periculos pentru amandoi.
Asadar, chiar daca simteam ca ceva nu este in regula, am mers mai departe deoarece nu imi vedeam rostul in viata fara el (nu ca acum mi l-as vedea...). I-am acceptat dorinta de a pleca in tara tuturor posibilitatilor si i-am promis sa ii fiu alaturi; am acceptat si casatoria lui pentru acte care a durat 6 ani de zile (motivul ptr care nu ne-am casatorit; nu am fost geloasa pe tipa aia ca e vai si amar, saraca, dar nu l-am inteles niciodata cum a putut sa recurga la asemenea lucruri, cand pentru mine casatoria a fost si este ceva sfant, pe care nu o faci nici macar ptr cetatenie; in sfarsit, am fost de acord si acum e istorie); l-am iertat pentru discutii avute cu fete pe mirc, discutii insotite de poze de-ale lui nud, foarte nud, ca deh' pentru el asta inseamna sa impresioneze fetele (unii o sa strige iarasi ca e barbat in toata firea si ca asta e normal din moment ce nu ne-am vazut mult timp, nu s-a dus la curve, nu si-a facut iubita, a stat langa mine, mai pe mirc, dar a stat; sigur ca da, asa am zis si eu cand l-am iertat; nu mai spun ca el a fost cel care a plecat, eu nu l-am trimis, si in timp ce el facea ce facea unde era, eu am devenit o mumie umblatoare, care nu se bucura de nimic, pe motiv ca il asteapta pe el, sa se bucure atunci, impreuna). Sirul acceptarilor mele nu se termina aici, dar e suficient cat este enumerat acum.
Dupa ce am mers acolo si am trait impreuna si multe momente de fericire- chiar daca eu aveam momentele mele cu pitici pe creier, am incercat sa ii ignor si am reusit destul de bine, dar nu intrutotul- am hotarat sa ma intorc pentru ca, dupa toate astea, cand am tras linia, ceva nu a iesit cum speram ca trebuie sa fie intr-o relatie pentru mine.
Si cu toate astea, il iubesc si sper cumva, ceva sa se schimbe la amandoi si, daca o fii sa fie, sa fim impreuna.
Ma gandesc cum se poate sa mai iubesc pe cineva, dupa ce am avut atat de impartit cu dragul meu drag? Acum imi vin in memorie calitatile lui, ca este bun, generos, luptator- un adevarat luptator, optimist, norocos- calitati care mie imi cam lipsesc...atatea amintiri impreuna...pot sa afirm la propriu si la figurat ca mi-a pus lumea la picioare...De cand sunt aici, de o saptamana, nu am luat legatura unul cu altul si cred ca asta e singurul fel de a lasa povestea in urma. Stiu ca si el sufera poate mai mult decat mine, eu fiind cea care am luat decizia (de fapt amandoi, el spunandu-mi ca nu va mai lupta sa ma intoarca din drum).
Nu cred ca el este vinovat mai mult decat am fost eu. Ca nu m-am priceput. The show must go on...asta este sloganul meu acum, si sper sa ma tin de el.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ingridnen/ingridnen.jpg)
ingridnen spune:
Mergi inainte, nu te mai uita in urma.
Esti tanara, ai toata viata inainte
Succes
Ingrid si Cristi 4 ani si 6 luni
MissParker spune:
ailiv, povestea ta si mai ales ce scrii in ultimul mesaj imi amintesc de o amica de-a mea, care s-a maritat (tot virgina) la 23 de ani, cu un neamt, mai mult ca sa scape de acasa, ca de iubire nu poate fi vorba dupa o corespondenta de 3 luni si o intalnire de 2 saptamani de Craciun, cand venise tipul in Romania.
Cert este ca tipul se plimba pe site-uri erotice si la un an dupa casnicie, desi nu mai facea fata sexului in ce priveste frecventa dorita de amica mea, el a inceput sa-i propuna sex in grup, ca asta l-ar excita pe el... Deci tot o labutza trista.
Finalul a fost tot divortul.
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!