Nepotriviri la pat. Ce e de facut?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GGina spune:

Problema la ei, e ,ca ea doar da,.. nu si primeste(banuiesc).Iar daca a devenit frigida ,tot din cauza lui sau poate nici nu a simtit vreodata placerea adevarata.A profitat si el de o virgina asa cum fac toti barbatii de genul lui.

Pune-l si pe el la munca suplimentara 2 orale /zi si o sa vezi ce pofta iti vine si tie de oral si nu numai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by ailiv
Nu vreau sa reiasa ca el ma tortureaza; ideea e ca sunt momente cand regasesc placere in treaba asta (se intampla in ambele directii, lui placandu-i foarte mult; cateodata ma intreb daca e normal, daca nu e cam obsedat de sexul asta oral), insa nu sunt implinita.

Nu mai aruncati atat cu noroi intr-un barbat normal. Na ca face si el, si o face cu placere.

Da' sigur...el e vinovat de toate relele pamantului. Ca n-a stiut cum, ca nu e sensibil, ca...

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

quote:
Originally posted by ailiv
Nu vreau sa reiasa ca el ma tortureaza; ideea e ca sunt momente cand regasesc placere in treaba asta (se intampla in ambele directii, lui placandu-i foarte mult; cateodata ma intreb daca e normal, daca nu e cam obsedat de sexul asta oral), insa nu sunt implinita.

Nu mai aruncati atat cu noroi intr-un barbat normal. Na ca face si el, si o face cu placere.

Da' sigur...el e vinovat de toate relele pamantului. Ca n-a stiut cum, ca nu e sensibil, ca...

Adina + Olivia Q1.04

am subliniat ca sa se vada mai clar.dar totusi incep sa ma cred ca este vorba mai mult de imaturitate sexuala.se cam contrazice toata treaba,acum e obligatie,acum sunt si momente de placere.cred ca intrebarea e mai mult daca e normal(din pct ei de vedere) sa existe atata sex oral.
incep sa cred ca Adina a prins cam cel mai bine sensul topicului.

espiritu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

nepotrivire la pat , ce-i de facut ?
simplu , schimba patul , schimba partenerul sau schimba-te tu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
Originally posted by monixy

nepotrivire la pat , ce-i de facut ?
simplu , schimba patul , schimba partenerul sau schimba-te tu !

touch down!

espiritu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roz6 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

ailivoricat de greu ti-ar fi pleaca de langa el.Nu crezi ca ti-au ajuns atatia ani de compromisuri in pat?Un om care nu stie sa iti respecte dorintele , ridica din start un mare semn de intrebare.Sigur ca nu toti barbatii sunt la fel , dar intai elibereaza-te de frustrari si fi o femeie libera si dornica de iubire.Se va gasi persoana care sa te faca fericita si cu care sa fi compatibila in pat.O sa vezi cat de bine e sa ajungi pe culmile extazului.Nu te mai cantona in problema sexului oral.Nu-ti place , n-o fa.Mi se pare ca irosesti timp pretios intr-o relatie fara viitor , in care gasesti sexul aproape o corvoada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

si in plus expresia cu fintina si apa pe care tu refuzi sa o dai insetatului am mai auzit-o. Stii, asa cum exista fraze standard pentru cum sa agati gagici, exista si fraze standard pentru cum sa o manipulezi pe prietena ta de mai multi ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roz6 spune:

Vroiam sa mai adaug ca eu am simtit asa: sunt anumite persoane care au rol in viata ta, care la un anumit moment ies din scena (sau nu). Momentul cand trebuie sa iasa din scena il simti doar tu (si persoana respectiva).

Cand esti in mijlocul evenimentelor e greu sa gandesti lucid, dar sunt momente in viata in care vezi clar care e calea pe care trebuie sa o iei (la fel cum sunt perioade in care esti orb total).
Eu iti recomand sa iti pui intrebari, sa te imaginezi in viitor (in diverse etape) cu el si fara el.
Cand faci alegerea sa fii convinsa ca ai facut alegerea corecta si ca nu vei avea regrete in viitor.
Uite si un articol interesant:
http://astrology.about.com/od/advancedastrology/p/SaturnReturn.htm

Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Ailiv, spune ca `Baiatul` ei vrea zi si noapte sex oral, bun, cum e posibil asa ceva? Voi nu munciti, nu mancati, nu aveti cumparaturi de facut? Viata are standarde mult mai inalte decit satisfacerea euforiilor sexuale.
Aha! Ailiv, vrea sa ne faca noua in ciuda ca baiatul ei e in erectie contiuna zi si noapte.

Mergi la inceput