Nepotriviri la pat. Ce e de facut?
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
goanga23 spune:
ailiv,
parerea mea este ca tu si partenerul tau, nu numai ca nu va potriviti la pat, dar nici nu sunteti compatibili emotional.Tu esti o femeie foarte sensibila iar el nu simte lucrul asta , nu are rabdare cu tine si nu te intelege. Esti prinsa de 7 ani in relatia asta datorita felului in care ai fost crescuta...nu poti sa te desprinzi si sa mergi mai departe deoarece traiesti cu un sentiment de culpabilitate. Din cate ai povestit parintii tai te-au crescut foarte strict.. sexul si relatiile cu barbatii au fost un subiect tabu...de aici se nasc multe frustrari, neimpliniri, teama de a incerca mai multe (si mai multi!!!) in viata.
Ai nevoie de un om care sa te iubeasca foarte mult si sa aiba multa rabdare cu tine pentru ca tu sa te maturizezi si sa te transformi in femeie (acum cred ca tu esti o "fetita" nu el un "baiat")
In concluzie, fruntea sus si mergi mai departe...vei gasi un barbat potrivit pentru tine.Acum prierzi anii cei mai frumosi prinsa intr-o relatie plina de compromisuri, frustrari, nefericire alaturi de un om care nu se va schimba niciodata.
Numai bine
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MissParker spune:
quote:
Originally posted by Adina IuliaPai sigur ca da, daca ea considera ca ii trebuie 2 bijuterii pe luna si fara de ele relatia nu este completa, why not.
Fiecare are dreptul sa ceara ce doreste.
Da' bine macar ca e consens general ca o relatie ca asta nu are sens. In rest, ce importanta mai are care si ce vina are?
Adina + Olivia Q1.04
Eu dadusem un exemplu din care sa reiasa in primul rand cat de ridicola este pretentia LUI.
![](dureredinti.gif)
Personal nu cred ca ea are vreo vina fata de el. Cel mult fata de ea insasi, ca nu se pretuieste suficient pentru a nu sta cu cineva care nu o iubeste si nu o respecta cu adevarat.
goanga23,
![](floare.gif)
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
Gabi_K spune:
Ailiv, eu cred ca nu-l iubesti. Daca ti-e un chin sa te apropii de el, sa fii cu el, inseamna ca nu-l doresti, esti cu el doar din obisnuinta, sau de frica de singuratate. Capul sus, scapa de el, si iti vei gasi altul, sper sa traiesti si tu marea pasiune!!!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pitzinuca/pitzinuca.jpg)
pitzinuca spune:
ailiv,
nici eu nu cred ca il iubesti de-adevaratelea, daca l-ai iubi nu ai mai face diferentza intre pupat pe gura si pupat pe penis, ar fi acelasi lucru.
cred ca tu ai tinut atat de mult sa fii cu el pentru ca este foarte diferit de parintii tai si sperai sa scapi de mediul strict de acasa. ai scapat, dar... ai dat de alte reguli!
si de fapt e clar ca nu esti in acord cu tine insati in ceea ce priveste relationarea cu un barbat. de ce in atatia ani nu reusesti sa ajungi la o maturitate emotionala si sa reusesti sa fii fericita?
eu cred ca Dumnezeu e fericit daca noi putem darui iubire celor de langa noi cu adevarat. faptul ca nu esti fericita si ca nu iti dai voie sa iubesti e mai nasol decat sexul oral. parerea mea!
numai bine si sa ai parte de multa iubire si fericire!
b
goanga23 spune:
MissParker..multumesc la fel!
Pitzinuca...nu prea sunt de acord cu tine...din punctul meu de vedere gura si penisul nu prea sunt acelasi lucru...ma gandesc ce-ar fi zis barbati-miu daca in loc de primul sarut ii faceam un sex oral...
Pe de alta parte, fiecare femeie isi iubeste partenerul in felul ei , unele adora sexul oral altele anal..altele vor sa fie "asistente", altele "scolarite" altele danseaza din buric...etc etc. E total gresit sa-i sugerezi lui ailiv ca nu isi iubeste partenerul (daca il iubeste sau nu doar ea stie)...ea nu doreste sa-i faca sex oral si gata, nu ii place acest lucru,poate nu se simte confortabil , poate se simte umilita..in orice caz o face din obligatie, din punctul meu de vedere, mai mult de teama de a-l pierde pentru ca in acest moment viata ei incepe si se termina la el.
Daca este sa ne luam dupa ce spui tu si vice-versa ar fi adevarata , adica nici el nu o iubeste pentru ca nu renunta la ideea de a i se face sex oral. Dupa mine tipul este foarte instinctual...el nu a stiut cum s-o invete sa faca dragoste (nu doar sex) , a iubit-o instinctual de la inceput..daca el ar fi fost mai romantic , mai tandru , daca ea ar fi simtit ca el ii iubeste toata fiinta si ca face dragoste si cu sufletul ei si nu doar cu corpul atunci poate ea s-ar fi eliberat de niste prejudecati, de niste restrictii din trecutul ei si l-ar fi iubit altfel, i-ar fi iubit tot corpul sau cum zici tu nu ar fi facut diferenta intre una si alta..In pat nu trebuie sa existe complexe, restrictii, prejudecati,obligatii ...doar partenerii sunt singurii care isi pot impune niste limite astfel incat ambii sa fie satisfacuti si fericiti.
Si, revenind la ce am scris mai sus, ailiv ar trebui sa se desprinda din aceasta relatie si sa aiba incredere ca va gasi un barbat potrivit pentru ea...numai atunci isi va gasi linistea sufleteasca si va fi fericita.
Cu bine
pitzinuca spune:
io-te n-am somn la ora asta.
draga goanga, nici nu trebuie sa fii de acord cu mine. (si edit: nu i-am sugerat, i-am spus direct, si nici nu am fost singura care i-am spus, chiar daca nu cu aceleasi cuvinte)
asa o fii cum zici matale ca prea zici cu foc, io nu-s stilu' asta sandra brown. ia intreba-l pe sotul tau ce ar fi zis daca... dar spune-i sa iti raspunda sincer.
ailiv, scuze de off topic! sau poate nu e chiar off, vezi si tu...
b
goanga23 spune:
pitzinuca,
cred ca discutia noastra offtopic nici nu are rost ...evident nu suntem pe aceeasi lungime de unda...
Pe de alta parte, eu zic ca am citit mesajul lui aiiliv cu destul de multa atentie si din acest motiv mi-am permis sa cred ca este o femeie foarte sensibila si ca atare tipul de barbat cu care-si imparte viata nu i se potriveste...
In ce priveste postarea ta anterioara, ti-am raspuns pentru ca mi s-a parut exagerata asocierea sex oral= iubire...nu as vrea ca ailiv sa traga concluzia ca orice relatie in care partenerii se iubesc implica sexul oral si ca e ceva gresit cu ea daca ei nu ii place sa faca chestia asta("Unde gresesc? Mi-e si frica de alte relatii pentru ca nu stiu cum ar trebui sa fie normal"!!!!!)
Ea NU se simte confortabil facand treaba asta iar lui putin ii pasa...e atat de egoist incat ii raspunde cu seninatate ca e ok sa o faca din obligatie..ba mai mult, ii si vorbeste urat numind-o frigida..ce viitor are ea cu omul asta, ce are el de oferit???
Draga ailiv, NU ai niciun motiv sa crezi ca tu gresesti in relatia cu prietenul tau, nu trebuie sa faci nimic in pat atata vreme cat tu nu te simti bine , nu toti barbatii sunt la fel ca prietenul tau si vei intalni si barbati care te vor respecta si nu te vor constrange psihic sa faci lucruri ce tie nu-ti plac.
Cu bine,
Andreea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Sexul oral este important pentru un barbat la fel de mult ca pentru o femeie. Este o placere, pe care partenerii si-o ofera, daca doresc. Restul e folclor.
Dar sa stai chinuita de scarba ca vine ala sa-si faca placerea si sa spui ca nu ai curaj sa-l refuzi...noi ce-am putea sa te sfatuim?
Ok, daca mai vrei sa auzi o parere...nu-i normal ce se intampla. Esti singura care poate pune capat situatiei.
Ba nu, poate si el termina. Cand s-o satura de tine.
poze multe cu noiAna a implinit un an
2006
2007
pitzinuca spune:
quote:
Originally posted by goanga23
pitzinuca,
cred ca discutia noastra offtopic nici nu are rost ...evident nu suntem pe aceeasi lungime de unda...
Pe de alta parte, eu zic ca am citit mesajul lui aiiliv cu destul de multa atentie si din acest motiv mi-am permis sa cred ca este o femeie foarte sensibila si ca atare tipul de barbat cu care-si imparte viata nu i se potriveste...
In ce priveste postarea ta anterioara, ti-am raspuns pentru ca mi s-a parut exagerata asocierea sex oral= iubire...nu as vrea ca ailiv sa traga concluzia ca orice relatie in care partenerii se iubesc implica sexul oral si ca e ceva gresit cu ea daca ei nu ii place sa faca chestia asta("Unde gresesc? Mi-e si frica de alte relatii pentru ca nu stiu cum ar trebui sa fie normal"!!!!!)
Ea NU se simte confortabil facand treaba asta iar lui putin ii pasa...e atat de egoist incat ii raspunde cu seninatate ca e ok sa o faca din obligatie..ba mai mult, ii si vorbeste urat numind-o frigida..ce viitor are ea cu omul asta, ce are el de oferit???
Draga ailiv, NU ai niciun motiv sa crezi ca tu gresesti in relatia cu prietenul tau, nu trebuie sa faci nimic in pat atata vreme cat tu nu te simti bine , nu toti barbatii sunt la fel ca prietenul tau si vei intalni si barbati care te vor respecta si nu te vor constrange psihic sa faci lucruri ce tie nu-ti plac.
Cu bine,
Andreea
andreea, intr-adevar el a cam dat-o-n bara cu afirmatia aia ca e ok si din obligatie. eu nu ii tzin partea lui. nici nu stiu daca l-am mentionat in postarea mea anterioara. totodata el a fost de acord cu sexul oral bilunar. eniuei...
eu cu ailiv vorbeam, despre sufletelul ei si despre contradictiile din sine insasi, in a se lasa in voia iubirii, in a fi fericita. ea spune ca cateodata a mai simtit si placere, dar ca acum o face din inertie.
draga mea ailiv, este monstruoasa imaginea in sine (eu deja te-am imaginat). te-as mai intreba si la ce te gandesti in clipele alea...
cateva intrebari la care sa iti raspunzi tu tie nu aici pe forum:
1. daca v-ati casatori ti s-ar mai parea asa aiurea (eu cred ca aceasta repulsie este strict legata de educatia ta)-
2. ai fantezii sexuale cu alti barbati?
3. de ce nu te poti desprinde de "acest baiat" (interesanta expresie dupa atatia ani, ia incearca sa o schimbi cu "omul meu", ce este acel ceva pe care SIMTI ca nu il vei gasi la altcineva?
4. inteleg ca nu numai sexul oral, insa nici sexul in sine nu este foarte binevenit, el initiaza - desi "tu ai orgasm cand este cazul", cum te simti in momentul in care ai orgasm? te simti bine, sau te simti pacatoasa?
5. l-ai intrebat daca el se simte iubit cand ii faci tu sex oral din inertie?
6. care este nemultumirea ta cea mai mare pe lumea asta?
sigur ca nu trebuie sa impartaseasca nimeni parerea mea dintre egalitatea dintre gura si penis. pentru mine sunt la fel de importante amandoua - la barbatul acesta cu care traiesc si pe care il iubesc - la fel cum si pentru el sunt la fel de importante amandoua ale mele
![](icon_smile_wink.gif)
ailiv, daca tu te suporti pe tine in continuare, el poate nu va mai rezista, pwentru ca nimeni nu sta langa o cineva care este nefericit si nu stie sa spuna ce vrea, se umileste, accepta sa faca sex oral sau mai stiu eu de care din obligatie, etc...
b