***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ella, imi pare rau ca mama ta nu te poate ajuta mai mult. Eu una regret asta f mult, desi in perioadele cand o vizitez la BR, am momente cand imi doresc sa fiu singura cu copilul si sa procedez cum cred eu... Si soacra-mea are astm si stiu ca e greu, insa ea nu se protejeaza deloc...
Madi, eu iti recomand wrapul. Il folosesc aproape zilnic si e f bun ca nu ma doare spatele cand il car. Si asta e doar unul din avantaje...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Buna mamici de capsunici!Exista oare o varsta optima cand poti incepe diversificarea?Mie nu imi place deloc ideea cu diversificarea,si la 4 luni cum zice dr mi se pare prea devreme.Poate inainte da, dar acum ma gandesc ca nu mai avem nimic natural si tot ce avem pe piata contine tot felul de substante cu care sunt tratate fructle si legumele.Dupa mine l-as mai tine vreo 2 luni,adica sa incep diversificarea la 6 luni.Voi credeti ca este prea tarziu?Nu se vor face fructele si legumele mai bune dar poate va fi organismul lui mai puternic.Sunt tare confuza cu diversificarea asta.Ca fiecare mama vreau sa fac ce este mai bine pentru copilul meu si acum nu stiu ce este bine !

http://community.webshots.com/user/ioanaserghi Stefan Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Buna mamici de capsunei si capsunici!
Nu mai stiu cine intreba despre obrajorii aspri din cauza laptelui, si noi mai patim asa ceva si dr pediatra ne-a spus ca e vorba de crusta laptelui si ca trebui sa-i ung obrajorii si partea de deasupra sprancenelor seara la culcare cu unguentul Elocom. Am incercat de 2 ori si functioneaza, acum are obrajorii si fruntea fina fina

Doxinu sunt atatea pareri despre momentul inceperii diversificarii ca pana la urma fiecare face cum considera ca e mai bine pt bebele lui. Tu alaptezi exclusiv? Se zice ca daca alaptezi exclusiv poti incepe diversificare pe la 5-6 luni, dar daca bebe primeste si lapte praf atunci e bine sa se inceapa mai repede. Noi o sa incepem cu sucul de mere si morcov pe la 3 luni jumate.

Ramsy ce mai face Alexia?

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Si am uitat ca mai vroiam sa intreb ceva legat de CIC pe mamicile care au depus deja dosarul. Concediul postnatul mi se termina in 4 octombrie. Deci CIC o sa inceapa din 5 octombrie.Pt ce mai ramane din luna octombrie (5-31 octombrie) mai primesc indemnizatia ??? sau numai din noiembrie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
Originally posted by petit_ange

Buna mamici de capsunei si capsunici!
Nu mai stiu cine intreba despre obrajorii aspri din cauza laptelui, si noi mai patim asa ceva si dr pediatra ne-a spus ca e vorba de crusta laptelui si ca trebui sa-i ung obrajorii si partea de deasupra sprancenelor seara la culcare cu unguentul Elocom. Am incercat de 2 ori si functioneaza, acum are obrajorii si fruntea fina fina

Doxinu sunt atatea pareri despre momentul inceperii diversificarii ca pana la urma fiecare face cum considera ca e mai bine pt bebele lui. Tu alaptezi exclusiv? Se zice ca daca alaptezi exclusiv poti incepe diversificare pe la 5-6 luni, dar daca bebe primeste si lapte praf atunci e bine sa se inceapa mai repede. Noi o sa incepem cu sucul de mere si morcov pe la 3 luni jumate.

Ramsy ce mai face Alexia?

Da am uitat sa mentionez ca-l alaptez exclusiv la san si de aceea sun asa de dezorientata!Cred ca voi mai astepta.La urma urmei nu poate sti altcineva mai bine ca mine,oricat de dr ar fi.Ma efer la aceasta situatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Arthurana , poti sa-mi spui ce e cu Alfalfa, sunt pastilute- ce sunt mai exact, le-ai luat de la naturisti sau de la farmacie? As lua si eu ceva, ca ceai mereu uit sa-mi fac. Eu am terminat vitaminele ce la luam in timpul cind eram graviduta de vreo luna.

Pepsi, multumesc - acum pot vota Arthurana , poti sa-mi spui ce e cu Alfalfa, sunt pastilute- ce sunt mai exact, le-ai luat de la naturisti sau de la farmacie? As lua si eu ceva, ca ceai mereu uit sa-mi fac. Eu am terminat vitaminele ce la luam in timpul cind eram graviduta de vreo luna.

Pepsi, multumesc - acum pot vota - vreau sa te intreb de drojdie, pui 1-2 linguri la ce cantitate? Ma gindeam sa incerc si eu dar 1-2 linguri e cam mult la 1 pahar, mi-e sa nu ma "umflu" ...

Androix, deci au venit pina la urma

Madi, la mine are efect masajul facut de sotul meu. Miine capsunica ta are 5 luni, e o mica domnisorica. Felicitari !

Petit_ange, Isabella e o scumpa, imi place body cu Grandma's si vreau sa-ti zic ca si eu o gasesc pe Nicole cu piciorul sau mina printre zabrelele de la patut ! Prima oara m-am speriat dar am incredere in instinctele ei, uneori cred ca vrea sa se strecoare pe acolo si sa vina la mine !

Si eu am probleme cu parul, cade in prostie, stiu ca mamicile cu 2 puiuti spuneau ca au avut asa si la primul, cam cit dureaza perioada asta ?

Felicitari sarabatoritilor zilei

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Uraaaa, avem primul dinte!!! Stanga jos. Tot devreme, dar la fata la 4 luni aveam deja 4 dintzishori, asa ca mi se pare mai bine de data aceasta:))) Saracu', s-a procopsit acum si cu o conjunctivita virala urata rau, plus durerea de dintishori... E intors pe dos, dar tot cumintel mi se pare:)))

Miki, Pitzy si Cezar

http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/
http://www.babiesonline.com/babies/f/florianjr/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by angelabv
Madi, la mine are efect masajul facut de sotul meu. Miine capsunica ta are 5 luni, e o mica domnisorica. Felicitari !

Multumim frumos Angela!

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

petit_ange si eu am folosit elocom pentru sprancene, la recomandarea dr insa doar 2 zile. Mi-au spus si de la farmacie ca e pt adulti si sa folosesc f putin. Dr mi-a zis max 3 zile sa o dau cu el.

doxinu eu am inceput cu suc de morcovi si piersici la 4 luni insa luate de la tara de la bunici. Asa ca macar sunt sigura ca nu au chimicale.

tincutza felicitari pentru primul dintisor.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Angela

Mica nu stiam de Elocom ca se foloseste maxim 3 zile, bine ca mi-ai zis, eu l-am folosit de 2 ori dar a vut efect imediat.

Mergi la inceput