***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (12)
Raspunsuri - Pagina 13
Madi spune:
Buna mamici!
Androix ma bucur ca galeria noastra a avut efect!
Raportam si noi semi-succese in ce priveste diversificarea. Anei nu prea ii place marul ras, in schimb pare sa inghita cu placere supita strecurata. Deocamdata ii fac supa doar din morcov, telina si pastarnac, punand mai multi morcovi. Supa iese dulce, banuiesc ca de aceea ii si place mai mult. In ce priveste marul, are zile in care il mamanca mai cu placere, zile (ca azi) in care se stramba, se ineaca la inghitit etc. Cred ca pana la urma o sa incerc si cu mar copt sa vad ce succes voi avea.
Mamici, voiam sa va intreb voi ce faceti cu durerile de spate?? Pe mine ma doare foarte rau spatele. Ana e grea si eu sunt si mica de statura si imi rupe spatele. Stie cineva ce pot face sa mai atenuez durerile?
Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Paflo spune:
Salutare!
In primul rand, Androix, felicitari! Cred ca ti s-a luat o piatra de pe inima.
Ancamari, sa stii ca si eu am folosit metoda cu lasatul copilui sa planga singurel cate putin. De fond, Sofia nu e o plangacioasa, dar am avut o saptamana si mai bine in care urla inainte de fiecare somnic si facea un circ de numa'.Pana la urma am apelat la chestia asta si sa stii ca a functionat. Ieseam din camera in momentul in care incepea sa devina isteric plansul si ii spuneam ca o iubesc, dar nu stau cu ea cat urla. Stateam cate 30 sec - un minut (asa de lung mi se parea) si intram iar, o pupam, fara sa o iau din patut si daca urla in continuare repetam figura. De obicei, dupa 2-3 cicluri se linistea, isi lua ursuletii in brate si suzeta in gurita si adormea.
Monytza, imi spunea o prietena ca si Bonisan face pofta de mancare. O sa o mai intreb ce a folosit si ea, caci micuta ei era mofturoasa la papa.
pup!
Florina si Sofia (09.05.2007)
Paflo spune:
Madi, nici Sofia nu e fan mar ras. Mai bea suculet daca ii fac, dar nu e prea entuziasta. Piersica mananca mai bine uneori. Mar copt, eventual mar cu piersica coapte la rade efectiv. de maine vreau sa incepem si cu para.Si i-as face si suc de struguri, dar nu stiu cum, ca cica nu e bine sa-i bagi in storcator ca se strica sita de la samburi. Sugestii?
Michigan, am folosit batista bebeluslui, cu un succes moderat, probabil ptr ca Soso a avut nasul infundat, dar secretiile mergeau mai mult spre posterior in faringe.
ancamari spune:
Numai_eu - ceaiurile pt stimulatrea lactatiei sunt anason, fenicul si chimen. Eu puneam cate o lingurita din fiecare in 2l apa clocotita, acopeream si raceam. Am baut si 4l/zi cat a fost canicula si bebe crestea si vroia mai mult lapte. Deocamdata alaptez exclusiv si ceai nu am mai baut de o luna. Succes!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
Florentina Roman spune:
Duda35, in ultima vreme nu prea am mai fost prin Herastrau ca n-am avut masina si pe jos mi-a fost lene...si a cam iesit bona cu amandoi...
Madi si pe mine ma doare spate de mor, si eu sunt mica de statura... La Tudor mi-au trecut dupa cateva sedinte de aerobic.
I-am dat si eu lui Ciprian azi 2 linguritze de suc de piersica si-si linge boticul de placere!!!Si cum se repede pe linguritza...e mortal! Surpriza e ca nu da nimic afara, a inghitit tot!
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
Madi spune:
quote:
Originally posted by Paflo
Madi, nici Sofia nu e fan mar ras. Mai bea suculet daca ii fac, dar nu e prea entuziasta. Piersica mananca mai bine uneori. Mar copt, eventual mar cu piersica coapte la rade efectiv. de maine vreau sa incepem si cu para.Si i-as face si suc de struguri, dar nu stiu cum, ca cica nu e bine sa-i bagi in storcator ca se strica sita de la samburi. Sugestii?
Paflo o sa ii dai Sofiei para tot coapta? Si piersica e si ea coapta cand o amesteci cu mar? Despre struguri, asa stiam si eu, ca nu trebuie bagati in storcator, din cauza samburilor. Ma gandesc ca singura modalitate ar fi sa ii strobesti si pe urma sa ii dai prin strecuratoare. E destul de migalos...
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
quote:
Originally posted by Florentina Roman
Madi si pe mine ma doare spate de mor, si eu sunt mica de statura... La Tudor mi-au trecut dupa cateva sedinte de aerobic.
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
Florentina, da, gimnastica cred ca ar mai ajuta, ca ar mai intari muschii, dar nu am timp deloc sa ma apuc . De mers la sala nici nu se pune problema...
dicirstea spune:
Eu am zdrobit boabele de strugure cu zdrobitorul de piure ( intradevar strica sita samburii, am facut eu proba , dar am si bagat cateva navete de struguri, ca mie imi place mult mustul), l-a baut pana la urma, dar am remarcat ca nu ii plac strugurii roz sau rosii, doar cei albi. Nu am incercat cu piersica pt ca mi-e frica. Eu sunt alergica la ea. Nectarina nu e buna? Deocamdata dam mere cu morcov si e singurul bibe pe care il soarbe dintr-o inghititura, ca sa zic asa, dar sunt crude; voi de ce coaceti fructele?
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU BOTEZAT
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
andradap spune:
Si eu tot pe fructe sau legume CRUDE am mers... Coapte de ce sa-i dau??? Doar pt. imbunatatirea tranzitului si atat!!! Ca in rest VITAMINE de unde? Din cuptor? Practic... dupa ce ca il privez pe copil de o masa de lapte... si deci de o portie de CALCIU, ii mai dau si BALAST! Aaaah, daca puiul nu tolereaza marul crud sau morcovul sau mai stiu eu ce.... atunci aman introducerea lui... si i dau ceva ce tolereaza.
PS: Unde e DIDIALEX??????? Nu de alta dar mereu cand mi-e lene sa storc portocale sau sa fac piureul de nectarina... ma gandesc la ea care zicea ca nu-l diversifica pe DAVID al ei si din lene... si uite ca am ajuns la vorba ei
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada FERICITA de Antonio
mica0307 spune:
andrada in grecia cum te-ai descurcat cu diversificarea? sau nu i-am mai dat deloc acolo?
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze